- Konu Sahibi canimoglumomer
-
.ömer için öyle çok üzülüyorum ki bu yaşları birdaha gelmeyen öyle agresifki ilerde bu yaralarını tamir edebilecek miyim bilmiyorum.
Neyden korktum aslında aklıma şu geldi,patronun eşinin yakın arkadaşlarından biriymiş ya,adam sana demek istiyor ki gözün açılmış,neye güveniyorsun?
ve senin güvendiğin şeyleri ortadan kaldırmak isteyebilir,bu da ilk önce işin,ee adamın arkadaşı da patron,isteyebilir böyle bişi.
O yüzden şimdilik sürekli boşanıcam deme bence..Sen bil boşanacağını,henüz onun bilmesine gerek yok.
iki ay evvelde yine boşanmak istemem konu olmuştu ilk iş işten çıkıyorsun benim tanıdım kimsenin yanında çalışamazsın falan dedi ben patron la konuştum öyle bir şey yok işten çıkar değince mağdur birini ortada mı bırakıcaz olmaz öyle şey falan demişti
ömer lede iletişimi kötü adam gölgesiyle kavga ediyor.ömere de çok bağırıyor yapma dur bağırma falan diye çocuğa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
çocuklada iletişimi kopukmuş bir iki ay paranı at kenarı daha öncede sormuştum evin ihtiyaçları için sana para veriyormu onlardan da tırtıkla azıcık veriyorsa eğer
evin bütün ihtiyacını kendi karşılıyor.yani market falan benim elime para vermez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?