Bütün kabahat benim biliyorum

Neyden korktum aslında aklıma şu geldi,patronun eşinin yakın arkadaşlarından biriymiş ya,adam sana demek istiyor ki gözün açılmış,neye güveniyorsun?

ve senin güvendiğin şeyleri ortadan kaldırmak isteyebilir,bu da ilk önce işin,ee adamın arkadaşı da patron,isteyebilir böyle bişi.

O yüzden şimdilik sürekli boşanıcam deme bence..Sen bil boşanacağını,henüz onun bilmesine gerek yok.

önceden acıyordum ona sanıyordum ki ben olmasam ölür hiç birşey beceremez şimdi içimde acıma duygusu bile yok.öylesine nefret etmişim ki kızlar anlatınca dinleyene şaka gibi geliyor düşünsenize dün bana geldikten sonra ayyyyyyyyy neyse yazmıycam aklıma gelince migdem bulanıyor.ömer için öyle çok üzülüyorum ki bu yaşları birdaha gelmeyen öyle agresifki ilerde bu yaralarını tamir edebilecek miyim bilmiyorum.

iki ay evvelde yine boşanmak istemem konu olmuştu ilk iş işten çıkıyorsun benim tanıdım kimsenin yanında çalışamazsın falan dedi ben patron la konuştum öyle bir şey yok işten çıkar değince mağdur birini ortada mı bırakıcaz olmaz öyle şey falan demişti

Tam tahmin ettiğim gibi,patronun dediğin gibiyse sorun olmaz iş kısmı, ama patronuna rahat vermeyecektir kocan ,baskı yapacaktır ona da sana da ,orayı biliyorsa gelecektir hatta,tehdit edecek,ama sen vazgeçmeyeceksin inşallah,oğlun için.. Lütfen..

konunuzu takip ediyorum..
kesinlikle icinizi vermeyin esinize..bircok arkadasta demis once sartlari olusturun ki..adim atarken korkarak davranmayim..sozleriyle icinizdeki guveni kirmaya calisiyor..anladigim kadariyla bugune kadar da zatenn bu sekilde davranmis..
cocugunuz icinde endiselenmeyin..oyle bir babasi olmaktansa olmamasini ileride zaten kendi tercih edecektir.emin olun.

Allah yardımcın olsun. Peki çocuğunuza nasıl davranıyor? Onun yanında nasılsınız? İşe götürmesi zor geliyorsa arabayı siz alın siz kendiniz gidin.

ömer lede iletişimi kötü adam gölgesiyle kavga ediyor.ömere de çok bağırıyor yapma dur bağırma falan diye çocuğa avazı çıktığı kadar bağırıyor.

Boşan demem kimseye, herkesin şartları, kişiliği farklı . Fakat kendine acımıyorsan o küçük çocuğada mı acımıyorsun. Onu bu şekilde üzmeye hakkınız yok ikinizinde. Sen bir anne olarak cesaretli olmalısın ki örnek olasın. En azından eşinin karşısında bu kadar pasif kalma. Benim kafamda tamamiyle öyle bir görüntü canlandı anlattıkarınızdan. Yanlış anlamayın sakın.

çocuklada iletişimi kopukmuş bir iki ay paranı at kenarı daha öncede sormuştum evin ihtiyaçları için sana para veriyormu onlardan da tırtıkla azıcık veriyorsa eğer

nedense verdiği tepkilere hiç şaşırmıyorum adamın baştan beri söyledim bu adam seni zorlicak çünkü adam nasılsa yapamaz gidemez bişey beceremez o mantıkla düşünüyo yapman gereken eğer gerçekten boşanmayı istiyorsan yavaş yavaş kendine zemin hazırlicaksın önce biraz para biriktir sonra evini tut evini tuttuktan sonra çocuğunu valizini al git boşanma davanı aç bak bakalım sonra bişey yapamiliyormu adam parasına güveniyo millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyo haberi yok

gene dedigime geliyor.neye güveniyorsun diyor!o kadar eminki kendinden, onun icin sana her türlü siddeti uyguluyor.
bencede arkadaslarin dedigi dogru asla bir daha ayrilik lafi etme yoksa senin her türlü önünü keser.
ama bana öyle geliyor ki sen ondan ayrilmak istemiyorsun düzelmesini istiyorsun.onun icin dedin degil mi ayrilicam diye ona.korksun diye gözü.ama ben suna kadar okuduklarimdan bu tip ve karakterdeki insanlar asla düzelmez.doktora bile gitse düzelmez. onun kisiligi ve huylari kemiklesmis.ölene kadar o hep öyle kalicak.
eger gercekten ayrilmak istiyorsan kendini her sekil de güven icine al.ona karsi kirici konusma,sesiz kal.mutlu evliligide oynama.
Soguk dur.Ayda bir kere bile birlikte olmayi kabul etme.mahkemede bunlar senin icin avantaj olur.en yakin arkadasini mahkemede sahit olabilecek birini evine davet et, esinin sana nasil davrandigini oda görsün, sahit olarak cikarirsin mahkemeye.
bir arkadas demis ses kaydi yap diye ama bu tür seylerin savciliktan izinsiz yapilmasi mahmekede delil olarak kabul edilmiyor.ama genede bir avukatla görüs neler yapabilecegin hakkinda sana bilgi versin.
güclü ol kararli ol hep kendini telkin et ben güclüyüm bana birsey yapamaz gibi...ona kendinin ne kadar güclü oldugunu göster ama simdi degil.
insallah, hersey senin ve oglun icin hayirlisi olur..

Son düzenleme:
Sayın Üyeler,
Forumda saygısız,hakaret içerikli yorumlar yazmak,ikili tartışmalara girmek yasak ve uyarı alma sebebidir.

Ayrıca konu dışına çıkan yorumlar yazmakta aynı şekilde yasaktır,uyarı gerektirir.

Lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz.

canimoglumomer,
konuyu takip ediyorum.
ama soyleyecek bir sey bulamiyorum...
bu durumda tavsiye edebilecegim tek sey guclu ve kararli olman!
oyle zor bir durumdasin ki gercekten senin yasadiklarini yasamayan seni anlayamaz bence...
kendini ve oglunu o adamin baskilarindan kurtarmak senin elinde canim, yilma sakin...
arkadaslarin da dedigi gibi, sakin sakin alttan alttan hallet bu isi bence...
ama sana tavsiyem ailenle ciddi ciddi oturup konusup onlardan yardim bekledigini anlatman...
umarim seni yine geri cevirip evine gitmeye zorlamazlar...
bosanma asamasinda ailenin yardimina mutlaka ihtiyac duyacaksin canim onlari yanina cekmeye calis

kızlar günaydım.çok ilginç gelişmelerle karşı karşıyayım.ölecekmiyim diye düşünüyorum.dün öğlen geldi çıkabilirmisin diye izin aldım çıktım.şilede saklı cennet diye bir yer varmış oraya gidelim konuşucaklarım var dedi.(beni ikna etmedi sadece paylaşmak istedim.)gittik.çok güzel bir yer bu arada.sana bir şey söylüycem dedi.biz iki yıl evvel tartışmıştık ama o zamanlar daha konturollüydü.o zaman benim ilk kez haberim oluyor psikiyatrise gitmiş.çekilen eeg ve muayene sonucunda dkb (dürtü kontrol bozukluğu) teshisi konulmus.sabah ve akşam içmek üzere iki ilaç vermiş.üç ay sonra tekrar eeg si çekilerek değerlendirme yapılması yeterli değil ise tedavinin dozajını arttırılması planlanmışbu arada her ay kontrol muayenesine gitmesi gerekiyormuş.çıktıktan sonra ne ilaç almış nede bir daha doktora uğramış.bu durum beni daha da korkuttu.kızlar şooook yaşadım dün resmen neler geçti aklımdan dönüşte beni öldürüp bir yere atmasından bile korktum inanın ama olmadı.çok sakindi.ne yapacağımı bilmiyorum tedavi olamam bu benim bütün iş hayatımıda sosyal hayatımı da etkiler diyor.hastaneye bile rumuz gibi bir isim kullanarak kayıt yaptırmış (psikiyatri hastanesi olduğu için üst düzeylere böyle bir şanş veriliyormuş.kayda alınmaması için)bende ilk kez duydum.dehşete kapıldım düşünsenize ben yıllardır ne yapacağından emin olmadığım bir adamla yaşıyorum.ben ne yapıcam şimdi.çok tehlikelimidir acaba.nasıl davranmalı nolur bu durumla ilgili birşey bilen bir yakını olan bana yardım etsin neler yapabilir bilmiyorum.

neden anlattıklarına bu kadar kolay inandın ya doğru değilse...

siz barıştınız mı şimdi ben anlamadım
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…