Bütün kabahat benim biliyorum

Kararlı olduğunu anladıda...Hastayım o yüzden böyleyim diye acındırıyormu kendini acaba .Bırakma diye..
Tedavisi mümkün bişeymi inan hiç bilmiyorum ama tedavi olmayacağı kesin.
Başka birşey konuşmadınızmı ne olacak peki böyle diye?

yapacaklarını söyledik canım
adamın hasat oldugu da belliydi zaten
madem ayrılmak istemiyor tedavi olacak o zaman sağlığı paradan kariyerden sizden önemli değil
olmayacaksa güle güle diyeceksin

yapacaklarını söyledik canım
adamın hasat oldugu da belliydi zaten
madem ayrılmak istemiyor tedavi olacak o zaman sağlığı paradan kariyerden sizden önemli değil
olmayacaksa güle güle diyeceksin

öyle yetiştirilmiştir karakteri öyledir belki canım, kadına değer vermeyecek şekilde ve saldırgan yetiştirilmiştir, zaten genelde bizim toplumda erkek çocuklarını bu şekilde yetiştiriyorlar, bence bu yaptıkları illaki hasta olduğunu göstermez, yoksa memlekette normal adam kalmaz valla, derdim var bölümüne bakılırsa

bence adamın ki, bi katilin mahkemede "ama hakim bey benim deli raporum var, cezai ehliyetim yok ki benim, yazık bana" demesi gibi bişey
:hulya:

diyelim ki doğru söylüyo, olabilir

ama bence psikolojik rahatsızlığı olanları eşleri terk etmemeli diye bişey yok

kızın ve çocuğun hayat kalitesi çok kötü, zaten kız yıllarca çekmiş

ne yalan söyliyim ben en çok çocuk için endişeliyim, korkarım o da babası gibi bir adam olacak, ilerde annesine saygısı bile olmıcak

yazık adam hastaymış bak, sende onu terk ediyosun diyen biri çıkar şimdisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

istenildiği zaman herşeye bi bahane bulunur yani

neden gelişemediğimiz belli zaten millet aya çıkacak biz hala cehaletle boğuşuyoruz

Kesinlikle katılıyorum ...
Konu sahibi vicdanmı yaptın sen şimdi inan ben anlamadım???

Bu fiziksel bir hastalık değilki eli tutmuyor kolu tutmuyor terk etmek olmaz diyim..
Adam ruhen hasta zarar veriyor belki canı bile tehlikede konu sahibinin.
Ayrıca tedavi olması gerektiğini bile bile hiç bir çaba göstermemiş...
Kadına yıllardır işkence çektiriyor resmen

kızlar kusura bakmayın aynı zamanda çalışıyorum heran yazamıyorum.av.bana bu durumu kullanabileceğimi söyledi.yani önceliğkle kesinle çocuğu alamaz diyor.vicdan mı daha arttı kinim.düşünsenize hasta biliyor belki bir gün elinde kalıcaktım.hayat garantim bile yok.

hasta olduğu zaten belliydi bu adamın...
durum şimdi daha tehlikeli, ne yapacağı belli olmayan bi adamla aynı evde ne yapacaksınız
bilmiyorumkismile

senin kadar bende şok oldum inan bu kanuda malesef hiç bir fikrim yok ama bukadar çabuk inanmana şaşırdım doğru söylediğini nerden biliyosun ayy kafam karıştı benim inan eğer doğruysa yapacağı şey açık ve net ayrılmak istemiyorsa tedavi olacak bunu söyledinmi kendisine?

böyle düşünüyosan o zaman elini daha hızlı tutup bir an evvel kurtulucaksın bu adamdan böyle korkarak hayat yaşanmaz canım adam hasta normal olmadığını söylemiştik biz zaten baştan berii

Eğer sizi boşanmaktan vazgeçirmek için böyle bir şey uydurmadıysa dediği çok ciddi bir hastalıkakannehir
Genelde çocuk ve savunmasız insanlara cinsel istismarda bulunanlar için kullanılır bu terim.
Böyle dürtüleri olup yapamıyorsa acısını sizden çıkarıyor olabiliralsanaalsanasmile
Mutlaka tedavi gördüğü ile ilgili belgelerini görün.
Paniğe kapılmanızı istemem ama bu konuda uzmanlardan soruşturup sizin neler yapabileceğiniz konusunda bilgi alın.
Bence yapacağınız en doğru seçim bir an önce çocuğunuzu alıp arkanız bakmadan kendinizi kurtarmanız ve ardından boşanmanız. Dedikleri doğru da olsa yalan da olsa sizin hayatınız zaten çekilmez olmuş.:1no2:
Ailenizin de manevi desteğini yanınıza alın.
Allah yardımcınız olsun.

böyle düşünüyosan o zaman elini daha hızlı tutup bir an evvel kurtulucaksın bu adamdan böyle korkarak hayat yaşanmaz canım adam hasta normal olmadığını söylemiştik biz zaten baştan berii
kesinlikle ama bu kadarını beklemiyordım.
ne güzel işte senin eline bir koz geçmiş oldu
kozundan geçtim arkadaşım korku ve panik içindeyim.
aman allah'ım bunu okumuş olmak istemiyorum acaba gittiği hastaneyi öğrensem gitsem bilgi alabilirmiyim.dehşete kapıldım,yok artık yok canım herkeste yoktur o dediğin umarım.
Ben gerçek olduğuna inanmadım. Sizi ikna etmek için uyduruyordur. Taviz vermeyin sakınnnn.
uydurduğunu sanmıyorum çünkü bunu itiraf etmesi bile 2 yılı buldu.yediremiyordur kendine hasta deneyi.
hasta olduğu zaten belliydi bu adamın...
durum şimdi daha tehlikeli, ne yapacağı belli olmayan bi adamla aynı evde ne yapacaksınız
bilmiyorumkismile

dışarda allah'tan bugün ben o gelmeden uyumak istiyorum.eyvahedigeldismile

aman allah'ım bunu okumuş olmak istemiyorum acaba gittiği hastaneyi öğrensem gitsem bilgi alabilirmiyim.dehşete kapıldım,yok artık yok canım herkeste yoktur o dediğin umarım.

Yok canım herkeste böyle olacak diye bir şey yok.
Sonuçta eşinizin anlatmak istediği elimde olmayan saldırganlık rahatsızlığım var diye ifade etmek istemiş. Öfkesini kontrol edemediğini söylemek istemiş sanırım.
Bence böyle bir rahatsızlığı olsaydı sadece size karşı değil, herkese karşı aynı olması gerekirdi.
Eşi olduğunuz için belki doktorundan bilgi alabilirsiniz eğer doğru ise tabi.

ben sizi kandirmak icin soyledigini sanmiyorum, bence dogrudur cunku zaten esinizin hasta oldugu belli yani...

ama neden simdi soyluyor?
neden siz bu boyle gitmez falan diye konusmalarin icine girdiginizde soyluyor?
eger hasta oldugunu size soylerse ona destek olacaginizi ya da daha anlayisli olacaginizi mi dusunuyor?
size hakaret ettiginde, siddet uyguladiginda umursamamanizi mi, bunun da hastaligin olumsuz bir etkisi oldugunu anlatmaya falan mi calisiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…