- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
yapacaklarını söyledik canım
adamın hasat oldugu da belliydi zaten
madem ayrılmak istemiyor tedavi olacak o zaman sağlığı paradan kariyerden sizden önemli değil
olmayacaksa güle güle diyeceksin
öyle yetiştirilmiştir karakteri öyledir belki canım, kadına değer vermeyecek şekilde ve saldırgan yetiştirilmiştir, zaten genelde bizim toplumda erkek çocuklarını bu şekilde yetiştiriyorlar, bence bu yaptıkları illaki hasta olduğunu göstermez, yoksa memlekette normal adam kalmaz valla, derdim var bölümüne bakılırsa
bence adamın ki, bi katilin mahkemede "ama hakim bey benim deli raporum var, cezai ehliyetim yok ki benim, yazık bana" demesi gibi bişey:hulya:
Kesinlikle katılıyorum ...diyelim ki doğru söylüyo, olabilir
ama bence psikolojik rahatsızlığı olanları eşleri terk etmemeli diye bişey yok
kızın ve çocuğun hayat kalitesi çok kötü, zaten kız yıllarca çekmiş
ne yalan söyliyim ben en çok çocuk için endişeliyim, korkarım o da babası gibi bir adam olacak, ilerde annesine saygısı bile olmıcak
yazık adam hastaymış bak, sende onu terk ediyosun diyen biri çıkar şimdisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
istenildiği zaman herşeye bi bahane bulunur yani
senin kadar bende şok oldum inan bu kanuda malesef hiç bir fikrim yok ama bukadar çabuk inanmana şaşırdım doğru söylediğini nerden biliyosun ayy kafam karıştı benim inan eğer doğruysa yapacağı şey açık ve net ayrılmak istemiyorsa tedavi olacak bunu söyledinmi kendisine?kızlar günaydım.çok ilginç gelişmelerle karşı karşıyayım.ölecekmiyim diye düşünüyorum.dün öğlen geldi çıkabilirmisin diye izin aldım çıktım.şilede saklı cennet diye bir yer varmış oraya gidelim konuşucaklarım var dedi.(beni ikna etmedi sadece paylaşmak istedim.)gittik.çok güzel bir yer bu arada.sana bir şey söylüycem dedi.biz iki yıl evvel tartışmıştık ama o zamanlar daha konturollüydü.o zaman benim ilk kez haberim oluyor psikiyatrise gitmiş.çekilen eeg ve muayene sonucunda dkb (dürtü kontrol bozukluğu) teshisi konulmus.sabah ve akşam içmek üzere iki ilaç vermiş.üç ay sonra tekrar eeg si çekilerek değerlendirme yapılması yeterli değil ise tedavinin dozajını arttırılması planlanmışbu arada her ay kontrol muayenesine gitmesi gerekiyormuş.çıktıktan sonra ne ilaç almış nede bir daha doktora uğramış.bu durum beni daha da korkuttu.kızlar şooook yaşadım dün resmen neler geçti aklımdan dönüşte beni öldürüp bir yere atmasından bile korktum inanın ama olmadı.çok sakindi.ne yapacağımı bilmiyorum tedavi olamam bu benim bütün iş hayatımıda sosyal hayatımı da etkiler diyor.hastaneye bile rumuz gibi bir isim kullanarak kayıt yaptırmış (psikiyatri hastanesi olduğu için üst düzeylere böyle bir şanş veriliyormuş.kayda alınmaması için)bende ilk kez duydum.dehşete kapıldım düşünsenize ben yıllardır ne yapacağından emin olmadığım bir adamla yaşıyorum.ben ne yapıcam şimdi.çok tehlikelimidir acaba.nasıl davranmalı nolur bu durumla ilgili birşey bilen bir yakını olan bana yardım etsin neler yapabilir bilmiyorum.
böyle düşünüyosan o zaman elini daha hızlı tutup bir an evvel kurtulucaksın bu adamdan böyle korkarak hayat yaşanmaz canım adam hasta normal olmadığını söylemiştik biz zaten baştan beriikızlar kusura bakmayın aynı zamanda çalışıyorum heran yazamıyorum.av.bana bu durumu kullanabileceğimi söyledi.yani önceliğkle kesinle çocuğu alamaz diyor.vicdan mı daha arttı kinim.düşünsenize hasta biliyor belki bir gün elinde kalıcaktım.hayat garantim bile yok.
kesinlikle ama bu kadarını beklemiyordım.böyle düşünüyosan o zaman elini daha hızlı tutup bir an evvel kurtulucaksın bu adamdan böyle korkarak hayat yaşanmaz canım adam hasta normal olmadığını söylemiştik biz zaten baştan berii
kozundan geçtim arkadaşım korku ve panik içindeyim.ne güzel işte senin eline bir koz geçmiş oldu
aman allah'ım bunu okumuş olmak istemiyorum acaba gittiği hastaneyi öğrensem gitsem bilgi alabilirmiyim.dehşete kapıldım,yok artık yok canım herkeste yoktur o dediğin umarım.Eğer sizi boşanmaktan vazgeçirmek için böyle bir şey uydurmadıysa dediği çok ciddi bir hastalıkakannehir
Genelde çocuk ve savunmasız insanlara cinsel istismarda bulunanlar için kullanılır bu terim.
Böyle dürtüleri olup yapamıyorsa acısını sizden çıkarıyor olabiliralsanaalsanasmile
Mutlaka tedavi gördüğü ile ilgili belgelerini görün.
Paniğe kapılmanızı istemem ama bu konuda uzmanlardan soruşturup sizin neler yapabileceğiniz konusunda bilgi alın.
Bence yapacağınız en doğru seçim bir an önce çocuğunuzu alıp arkanız bakmadan kendinizi kurtarmanız ve ardından boşanmanız. Dedikleri doğru da olsa yalan da olsa sizin hayatınız zaten çekilmez olmuş.:1no2:
Ailenizin de manevi desteğini yanınıza alın.
Allah yardımcınız olsun.
uydurduğunu sanmıyorum çünkü bunu itiraf etmesi bile 2 yılı buldu.yediremiyordur kendine hasta deneyi.Ben gerçek olduğuna inanmadım. Sizi ikna etmek için uyduruyordur. Taviz vermeyin sakınnnn.
hasta olduğu zaten belliydi bu adamın...
durum şimdi daha tehlikeli, ne yapacağı belli olmayan bi adamla aynı evde ne yapacaksınız
bilmiyorumkismile
aman allah'ım bunu okumuş olmak istemiyorum acaba gittiği hastaneyi öğrensem gitsem bilgi alabilirmiyim.dehşete kapıldım,yok artık yok canım herkeste yoktur o dediğin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?