Bütün kabahat benim biliyorum

chess cim içinde bulundugu durumdan dolayı insanlar bazen sinirle sert cevaplar verebiliyor
konu sahibi arkadaş zaten karamsar moral olarak sıfır sakin olmasını beklemeyiz zaten değil mi

Bakın işte cesaretli ve yürekli bir insan kendi ayakları üzerinde durabiliyor ne güzel vede son derece mutlu ve huzurlu...[/B]

cesaret ve kararlilik

dedigim gibi yalnizdim önce onu evden kovdumalsanaalsanasmile

sonra kendime bir ev aradim acilinden, 3 ay icinde baska biyere tasindim hickimseyi tanimadigim bi yere bütün cevremi arkadaslarimi sildim

nereye tasindigimi biliyordu cünki oglunu almaya geliyordu
sabah aksam sürekli beni takip ediyor telefonlada rahatsiz ediyordu
kabullenemedi
hatta mahkemeye giderken beni asansörde sIkIstirdi yalvardi beni birakma diye:umursamaz:
hakim bana bosanmak istiyormusun diye sordugunda benim yüzüme bakisini asla unutmam
bir köpegin sahibine yalvarircasina bakisti
ama bunca dayak ve asagilayici sözlerden sonra ona karsi zerre kadar sevgim saygim kalmamisti
cok sans verdim ona ama hepsi zaman kaybi oldugunu gördüm cünki insanlar degismez
bosandiktan sonrada beni tehtit etti, ya bana dönersin yada seni öldürücem dedi
bende buyur gel evimi biliyorsun , benim elimde armut toplamiyor hadi bakalim kim kimi öldürüyor erkeksen simdi cikar gelirsin dedim. bu gülmeye basladi ya sen beni yanlis anladin falan filan.
hemen polisi aradim eski kocam beni tehtid ediyor bana bise olursa haberiniz olsun
adresini araba pilakasini aldilar onlar onun icabina baktilar.
aradan yarim saat gecti eski koca aradi yok sen beni yanlis anladin filan bidaha seni rahatsiz etmicem korkma filan. ne korkucam sende sen benden kork dedim kapattim bidahada o oldu. sonrasinda 2 medeni insan gibi gecinip gidiyoruz oglumuz icin

burda özelimi desifre ediyorum ama eger benim durumunda olanlara bi faydasi olacaksa deger

valla chess cim
bu devirde daha neler yaşanıyor ki cehaleti yenemedik ki
hala daha gerdek odasından çarşaf bekleyenler yok mu
bir erkekle konuştu diye kızı namussuz ilan edenler yok mu
ikincisi de kız olursa seni boşarım diyenler var ya daha geçen ay annemden duydum
komşumuzun kardeşi bu sıkıntıyı yaşamış
malesef bu devire geldik bir arpa boyu daha yol alamayacağız heralde

canım içim titreyerek tüylerim diken diken olarak okudum yazdıklarını.kendi başıma gelmiş gibi çok kötü oldum..canım anne-babalar(hepsini söylemiyorum)kızım erkektir yapar,ama yine sana gelir,dövsede sövsede kocandır,çoluk çocuğun var,sabret geçer vs vs cümlelerini kullanırlar genelde.ama unuttukları bişey var.devir onların devirdeki gibi değil ki..yani kadınlar artık koca eline bakmıyor,boşanınca da baba evine dönmüyor.maddi anlamda özgürlüğünü kazanmamış bile olsa boşanınca çocuğu için bir işe girip hayatını çok rahat idare edebiliyor.ki sizin anladığım kadarıyla zaten bir mesleğiniz var..

anne-babanızın sözüne bakmayınız lütfen.elalem için yaşamıyorsunuz.siz baba evinden annenizin bu sözleriyle döndüğünüzde kocanızla yine siz baş başa kalıyorsunuz,yanınızda anneniz olmuyor.sövgüyü de dayağıda siz yiyorsunuz,yavrunuzun önünde.bunu yaşamayan bilemez...anneniz bile olsa...dışardan ahkam kesmek kolaydır.

birde ilerde çocuğunuz büyüyecek.böyle bir ortamda büyütmeyin o günahsızı.siz haketmiyorsunuz ama o hiç hak etmiyor...şimdi bile anlıyordur bişeyler..yazık günah..kendinizi düşünmüyorsanız o günahsızı düşünün..babasından ayırcam diye değil,çocuğum böyle bir aile de yaşayamaz diye...

kesin bir karar verin ve o karardan asla dönmeyin.eşiniz bu kararınızdan sonra size şiddet uygulayabilir.onunla konuşmadan çekip gitmenizden yanayım bu yüzden.başka biri varken yanınızda çekinebilir.o zman bu defa sizden özür dilemeye başlar.o aşamaya geldiğinde ise seçim sizin,kocanızı siz iyi tanıyorsunuz ama değişmez diyorsanız dönmemenizden yanayım.

bir kadına el kaldırmak(ya dövmeyi geçtim,vücut yarası çabuk geçer) hele ki sövmek nedir ya?bu kadar düşmüş mü o eşiniz?çocuğunun anasına,gözleri önünde her gün sayıp sövüyor..zorla mı kakaladılar sizi?tutsaymış şeyini yatmasaymış istemiyorsa sizi...yazık...Allah o adamı affetsin..Allah'a sığın kardeşim..çok acil bir karar ver ev kararını tek başına eşinle paylaşma.yanında akraba-arkadaş falan olsun.annen olmasın sakın.seni vazgeçirmeye çalışır kocanın önünde.kocanda annenden destek alır,canına okur yine.ama SAKIN SAKIN SAKIN annenin lafını dinleme.yetişkin,çocuk sahibi bir kadınsın sen.çocuğun var onu düşünmek zorundasın..

biz hep burdayız kardeşim..ne zman istersen yanındayız....

konu sahibesi arkadaşım bu adam seni ne kadar sindirmişse artık,
yorumlarında bile kendini gösteriyor. benneyaptımki
sorulan sorulara adamakıllı cevap vermiyorsun. Konu hala havada. Acilen silkelenmen lazım.

yaşadıklarınız üzücü ama tebrik ve takdir ediyorum, işte kadın dik durunca erkek dize geliyor. unutmayın erkekler aslında bizden daha zayıf ve bu eksikliklerini saçma sapan hareket ve şiddetle kapatmaya çalışıyorlar

bence konu sahibi arkadaşında dediği gibi adam bunu iyice sindirmiş ve güvenini yok etmiş ki bu durumda bile hala ona katlanabiliyor bence önce bir psikologa git kendin dedin ben kendime güvenen ayakları üstünde duran biriydim diye silkelenmen gerekiyor
tedavi olduktan sonra kararını verirsin

üzücü evet hickimse bosanmak icin evlenmiyor mutlu olmak icin, ama eger olmuyorsada zorlamanin hicbir anlami yok :umursamaz:

iste bende bunu demek istiyorum wauwlayan köpek isirmaz

konu sahibesi arkadaşım bu adam seni ne kadar sindirmişse artık,
yorumlarında bile kendini gösteriyor. benneyaptımki
sorulan sorulara adamakıllı cevap vermiyorsun. Konu hala havada. Acilen silkelenmen lazım.

insanlar birileri hakkında yorum yaparken onların durumlarını düşünmeliler bence.şimdi konuşmak istediğim paylaşmak istediğim konu açık arkadaşlar sağolsunlar yorumlar yapıyorlar banada iyi geliyor.zaten bu adam beni gündüz aşağılıyor bir de siz üstüne üstelik böyle bir yorum yapıyorsunuz.nedemek cevap verememek yaa daha iyi hissettirecek bir şeyler söylemenizi beklerdim.

arkadaşım bazı şeyler anlatılmaz...herşeyi anlatmak zorunda değilsin.istemediklerin sana kalsın..dediğin gibi konu ana hatlarıyla gayet açık.şiddet,hakaret görüyosun,evlilik dışı ilşki sonucu hamile kalmışsın,ailen boşanmanı istemiyor,bir oğlun var.bu kadar işte...

psikolojin zaten bozuk,takma her şeyi kafana.burdakilerde sana yardımcı olmaya çalışıyorlar ama ruh halini herkes bilemez ki...sen canını sıkma kimse ters bişey demek istemedi sana...yine söylüyorum:biz kk olarak hep burdayız.....

Son düzenleme:
Neden korkuyorsunki 800 lirayla yasayamamaktanmı? paşalar gibi de yasarsın!!! en azından huzurun olur basta ailen kabul etmek istemez ama evlatlarısın atamazlarda satamazlarda yazık değilmi sana bir kere geliyoruz dünyaya bir dahası yok ....... Bir hiç için ömrünü heba etmeye degecekmi bi düşün bakalım ..........

Ya cocugun ona yazık değilmi sürekli gözü önunde annesi dayak yiyor o cocugun gelecegi ya oda karısına yaparsa nasıl kabul edeceksin ben yasadım gelinimde yasasınmı diceksin

BİR KERE GELİYORUZ DUNYAYA ARKADASIM DEĞMEZ

Sadece tebrik ediyorum sizi helal olsun diyorum .. vereliniortak
Eğer biraz pasif kalsaydınız o gün mahkemeye giderken belkide şu anda hala evli olurdunuz..
İşte kadın böyle güçlü olacak erkek karşısında verdiği karardan da dönmeyecek a.s

Size iyi gelecek en güzel yol ilk çnce ailenizle bunu daha detaylı konuşmanız durumunuzu anlatmanız haaa yine olumsuz olurlarsa verin mahkemeye ayrılın eşinizden.
Gidin başka bir şehire yerleşin küçük bir yere hem yaşaması daha kolay olur o zaman..
Çalışıyorsunuzda ne güzel iş yerinizden bile yardım isteyebilirsiniz başka bir yerde iş imkanı bulabilerler belkide size ...

ayrıldıktan sonra kendine gelmek yaklaşık 2 yılını alır. çünkü çok ezilmişsin. sonra da neden ben bu adamın kahrını yıllarca çekmişim diye kendi kendine hayıflanır, kendine kızarsın..

ayrılınca da, herşeyin daha güzel olduğunu farkedersin ,boşanmanın aslında ne kadar kolay olduğunu ve bunu gözünde çok büyüttüğünü kabullenirsin..

tecrübe ile sabittir...

Mesela..?
Geçer düzelir sabret yuvanı dağıtmamı..?
Sana pozitif bütün tavsiyeler yapıldı ama hiçbirine itibar etmedin.
Psikolga git diyorlar yok..
Kocanı tehtid et ayrılacağım de yok
Annenin azarı kocanın azarından iyidir diyoruz yok..
800 lirayla saray gibi yaşanmaz ama açlıktan da ölünmez diyoruz yok.
Ne duymak istiyorsun sırf mutlu olsun diye yazacağım ben duymak istediklerini..
Acıları görmezden gelerek çözüme ulaşamayız ki..
Sen gündüz aşağılanıyorum diyorsun sanki biz de burada seni aşağılıyoruz.
Aşağılanmaman için tüm tavsiyeler..
4 yıl dayanmışsın dayanma artık çek resti yada rest çekecek hale sok herşeyi..
git annene her gün yalvar hergün..? yaptın mı..?
yapmadın... Lütfen biraz gerçekçi olalım siz insanlık onuruna ayrıkırı bir muameleye maruzsunuz. Evladınız muhtemelen psikoljik sorunlarla büyüyecek.. Ona da mı acımıyorsunuz..? Ayrılık..! Demesi kolay yapması zor biliyorum ama başka bir çözüm var da biz mi göremiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz ..?? Ne yapılmalı sizce..

kaydirigubbakcemile5

sana karşı bi tepki olmadığı halde bi tepki varmış gibi algılıyosun bence

biz söyleyeceğimiz iyi şeyler senin durumunu düzeltçek mi, o iyi şeyler nedir bilmiyorum

düzelmesini istiyorsan ilk etapta değişimin getireceği acılara katlanmak gerek ki, sonrası güzel olsun

vallahi ben kendimce sahahtan beri yazıyorum sana dahada diyecek laf kalmadı bende karar senin ama o karı verirken çocuğun içinde karar vereceğini unutma hakkında herşeyin hayırlısı olur umarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…