- Konu Sahibi canimoglumomer
-
üyelere karşı neden bu kadar agresif olduğuınu ben anlayamadım, kim sana neden zarar vermek istesin ki burda, sonuçta ne yaşadığını sen biliyorsun, sen anlatmadan biz bilemeyiz, sen soruyorsun biz sadece tahmin yürütüyoruz:sm_confused:
chess cim içinde bulundugu durumdan dolayı insanlar bazen sinirle sert cevaplar verebiliyor
konu sahibi arkadaş zaten karamsar moral olarak sıfır sakin olmasını beklemeyiz zaten değil mi
Bakın işte cesaretli ve yürekli bir insan kendi ayakları üzerinde durabiliyor ne güzel vede son derece mutlu ve huzurlu...[/B]
canım etrafa ne deriz mantığıyla dayak yiyen kızını geri göndermek ne kadar mantıklı bu devirde ya
hani bazı aileler bize yük olur diye düşünür ya, bu kız kendi parasınıda kazanıyo sonuçta, zaten sahip çıksalar belki adam bu kadar futursuz olmayacaktı
muhtemelen adam diyodur ki, gitcek yeri yok bana muhtaç
cesaret ve kararlilik
dedigim gibi yalnizdim önce onu evden kovdumalsanaalsanasmile
sonra kendime bir ev aradim acilinden, 3 ay icinde baska biyere tasindim hickimseyi tanimadigim bi yere bütün cevremi arkadaslarimi sildim
nereye tasindigimi biliyordu cünki oglunu almaya geliyordu
sabah aksam sürekli beni takip ediyor telefonlada rahatsiz ediyordu
kabullenemedi
hatta mahkemeye giderken beni asansörde sIkIstirdi yalvardi beni birakma diye:umursamaz:
hakim bana bosanmak istiyormusun diye sordugunda benim yüzüme bakisini asla unutmam
bir köpegin sahibine yalvarircasina bakisti
ama bunca dayak ve asagilayici sözlerden sonra ona karsi zerre kadar sevgim saygim kalmamisti
cok sans verdim ona ama hepsi zaman kaybi oldugunu gördüm cünki insanlar degismez
bosandiktan sonrada beni tehtit etti, ya bana dönersin yada seni öldürücem dedi
bende buyur gel evimi biliyorsun , benim elimde armut toplamiyor hadi bakalim kim kimi öldürüyor erkeksen simdi cikar gelirsin dedim. bu gülmeye basladi ya sen beni yanlis anladin falan filan.
hemen polisi aradim eski kocam beni tehtid ediyor bana bise olursa haberiniz olsun
adresini araba pilakasini aldilar onlar onun icabina baktilar.
aradan yarim saat gecti eski koca aradi yok sen beni yanlis anladin filan bidaha seni rahatsiz etmicem korkma filan. ne korkucam sende sen benden kork dedim kapattim bidahada o oldu. sonrasinda 2 medeni insan gibi gecinip gidiyoruz oglumuz icin
burda özelimi desifre ediyorum ama eger benim durumunda olanlara bi faydasi olacaksa deger
yaşadıklarınız üzücü ama tebrik ve takdir ediyorum, işte kadın dik durunca erkek dize geliyor. unutmayın erkekler aslında bizden daha zayıf ve bu eksikliklerini saçma sapan hareket ve şiddetle kapatmaya çalışıyorlar
konu sahibesi arkadaşım bu adam seni ne kadar sindirmişse artık,
yorumlarında bile kendini gösteriyor. benneyaptımki
sorulan sorulara adamakıllı cevap vermiyorsun. Konu hala havada. Acilen silkelenmen lazım.
insanlar birileri hakkında yorum yaparken onların durumlarını düşünmeliler bence.şimdi konuşmak istediğim paylaşmak istediğim konu açık arkadaşlar sağolsunlar yorumlar yapıyorlar banada iyi geliyor.zaten bu adam beni gündüz aşağılıyor bir de siz üstüne üstelik böyle bir yorum yapıyorsunuz.nedemek cevap verememek yaa daha iyi hissettirecek bir şeyler söylemenizi beklerdim.
cesaret ve kararlilik
dedigim gibi yalnizdim önce onu evden kovdumalsanaalsanasmile
sonra kendime bir ev aradim acilinden, 3 ay icinde baska biyere tasindim hickimseyi tanimadigim bi yere bütün cevremi arkadaslarimi sildim
nereye tasindigimi biliyordu cünki oglunu almaya geliyordu
sabah aksam sürekli beni takip ediyor telefonlada rahatsiz ediyordu
kabullenemedi
hatta mahkemeye giderken beni asansörde sIkIstirdi yalvardi beni birakma diye:umursamaz:
hakim bana bosanmak istiyormusun diye sordugunda benim yüzüme bakisini asla unutmam
bir köpegin sahibine yalvarircasina bakisti
ama bunca dayak ve asagilayici sözlerden sonra ona karsi zerre kadar sevgim saygim kalmamisti
cok sans verdim ona ama hepsi zaman kaybi oldugunu gördüm cünki insanlar degismez
bosandiktan sonrada beni tehtit etti, ya bana dönersin yada seni öldürücem dedi
bende buyur gel evimi biliyorsun , benim elimde armut toplamiyor hadi bakalim kim kimi öldürüyor erkeksen simdi cikar gelirsin dedim. bu gülmeye basladi ya sen beni yanlis anladin falan filan.
hemen polisi aradim eski kocam beni tehtid ediyor bana bise olursa haberiniz olsun
adresini araba pilakasini aldilar onlar onun icabina baktilar.
aradan yarim saat gecti eski koca aradi yok sen beni yanlis anladin filan bidaha seni rahatsiz etmicem korkma filan. ne korkucam sende sen benden kork dedim kapattim bidahada o oldu. sonrasinda 2 medeni insan gibi gecinip gidiyoruz oglumuz icin
burda özelimi desifre ediyorum ama eger benim durumunda olanlara bi faydasi olacaksa deger
insanlar birileri hakkında yorum yaparken onların durumlarını düşünmeliler bence.şimdi konuşmak istediğim paylaşmak istediğim konu açık arkadaşlar sağolsunlar yorumlar yapıyorlar banada iyi geliyor.zaten bu adam beni gündüz aşağılıyor bir de siz üstüne üstelik böyle bir yorum yapıyorsunuz.nedemek cevap verememek yaa daha iyi hissettirecek bir şeyler söylemenizi beklerdim.
Mesela..?
Geçer düzelir sabret yuvanı dağıtmamı..?
Sana pozitif bütün tavsiyeler yapıldı ama hiçbirine itibar etmedin.
Psikolga git diyorlar yok..
Kocanı tehtid et ayrılacağım de yok
Annenin azarı kocanın azarından iyidir diyoruz yok..
800 lirayla saray gibi yaşanmaz ama açlıktan da ölünmez diyoruz yok.
Ne duymak istiyorsun sırf mutlu olsun diye yazacağım ben duymak istediklerini..
Acıları görmezden gelerek çözüme ulaşamayız ki..
Sen gündüz aşağılanıyorum diyorsun sanki biz de burada seni aşağılıyoruz.
Aşağılanmaman için tüm tavsiyeler..
4 yıl dayanmışsın dayanma artık çek resti yada rest çekecek hale sok herşeyi..
git annene her gün yalvar hergün..? yaptın mı..?
yapmadın... Lütfen biraz gerçekçi olalım siz insanlık onuruna ayrıkırı bir muameleye maruzsunuz. Evladınız muhtemelen psikoljik sorunlarla büyüyecek.. Ona da mı acımıyorsunuz..? Ayrılık..! Demesi kolay yapması zor biliyorum ama başka bir çözüm var da biz mi göremiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz ..?? Ne yapılmalı sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?