- Konu Sahibi canimoglumomer
-
ben çarelere yok demiyorum korkuyorum diyorum.elbette tek çare bu cesaretlenmek istiyorum.
ben çarelere yok demiyorum korkuyorum diyorum.elbette tek çare bu cesaretlenmek istiyorum.
sanalda da olsa biz sabahtan beri bu söylediklerini yapıyoruz yapmıyormuyuz sence??hani küçükkende tek başımıza yapmazdık okuldan birileriyle kaçar hep bir arkadaşımızdan destek alırdık.insanız ve biri destekleyen birilerini istiyorum etrafımda.okuyup dinleyip yüreklenmek istiyorum
hani küçükkende tek başımıza yapmazdık okuldan birileriyle kaçar hep bir arkadaşımızdan destek alırdık.insanız ve biri destekleyen birilerini istiyorum etrafımda.okuyup dinleyip yüreklenmek istiyorum
insanlar birileri hakkında yorum yaparken onların durumlarını düşünmeliler bence.şimdi konuşmak istediğim paylaşmak istediğim konu açık arkadaşlar sağolsunlar yorumlar yapıyorlar banada iyi geliyor.zaten bu adam beni gündüz aşağılıyor bir de siz üstüne üstelik böyle bir yorum yapıyorsunuz.nedemek cevap verememek yaa daha iyi hissettirecek bir şeyler söylemenizi beklerdim.
kiralık ev bakıyorum mesela :)
cesaret ve kararlilik
dedigim gibi yalnizdim önce onu evden kovdumalsanaalsanasmile
sonra kendime bir ev aradim acilinden, 3 ay icinde baska biyere tasindim hickimseyi tanimadigim bi yere bütün cevremi arkadaslarimi sildim
nereye tasindigimi biliyordu cünki oglunu almaya geliyordu
sabah aksam sürekli beni takip ediyor telefonlada rahatsiz ediyordu
kabullenemedi
hatta mahkemeye giderken beni asansörde sIkIstirdi yalvardi beni birakma diye:umursamaz:
hakim bana bosanmak istiyormusun diye sordugunda benim yüzüme bakisini asla unutmam
bir köpegin sahibine yalvarircasina bakisti
ama bunca dayak ve asagilayici sözlerden sonra ona karsi zerre kadar sevgim saygim kalmamisti
cok sans verdim ona ama hepsi zaman kaybi oldugunu gördüm cünki insanlar degismez
bosandiktan sonrada beni tehtit etti, ya bana dönersin yada seni öldürücem dedi
bende buyur gel evimi biliyorsun , benim elimde armut toplamiyor hadi bakalim kim kimi öldürüyor erkeksen simdi cikar gelirsin dedim. bu gülmeye basladi ya sen beni yanlis anladin falan filan. hemen polisi aradim eski kocam beni tehtid ediyor bana bise olursa haberiniz olsun
adresini araba pilakasini aldilar onlar onun icabina baktilar.
aradan yarim saat gecti eski koca aradi yok sen beni yanlis anladin filan bidaha seni rahatsiz etmicem korkma filan. ne korkucam sende sen benden kork dedim kapattim bidahada o oldu. sonrasinda 2 medeni insan gibi gecinip gidiyoruz oglumuz icin
burda özelimi desifre ediyorum ama eger benim durumunda olanlara bi faydasi olacaksa deger
:lepi:Sizi canı gönülden kutluyorum.Okurken özellikle şu yazdıklarınıza bayıldım harika işte bu dedirtiyor.alkisalkisalkis:teytey:
annende kusura bakmasin artik cok istiyorsa gitsin kendi yasasin damatlada bakalim nekadar katalnicak.Ayne katılıyorum çok biliyorsa kendi katlansın.
"hayır ona vurmuyor ama bana onun yanında vuruyor ,bu sabah oğlum anne gel öpim dedi acımas o zaman neden vuruyor anne diyor, adam çünkü senin annen gerizekalı da ondan oğlum diyor şiddet görmesinden ne farkı var ki bunun"
konusahibi arkadas bak bu senin yazinmis
eski oturdugum yerde bi arkadasim vardi kocasinda oda cok dayak yer asagilanirdi
bu kadinin 2 oglu var
kocasi karisina saygi duymadigi icin 2 ogluda babasindan ne gördüyse onlarda aynisini uyguluyorlar annelerine saygi sifir hatta onlarda vuruyorlarmis:gitme:
kirmiziyla isaretledigim yer cok önemli senin oglunda sana karsi saygisini kaybetmeden dur demen lazim acilinden
önce sen kendine saygi duyucaksinki karsindakide sana saygi göstersin
sen aciz degilsin olamassin okumus meslek sahibi güclü bir kadinsin , sen bu dünyaya o "adam" dan dayak yemege asagilanmaya gelmedin . o kim oluyorki aaaaaaa bagiricam simdi cok sinirlendim ya:mymeka:
inan insan bi zaman sonra öyle bir bunalima giriyorki herseyi göze aliyor
sürekli takip filan
iyikide telefondaydi yeminle yanimda olsaydi girecektim kafa gözalsanaalsanasmileartik cinnet gecirmeme az kalmistidelikafadulden
zaten balkonumda kocaman bir baltam vardi hepkötükedihüso eski evimden getirmistim nolur nolmaz diye:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?