Bütün kabahat benim biliyorum

hani küçükkende tek başımıza yapmazdık okuldan birileriyle kaçar hep bir arkadaşımızdan destek alırdık.insanız ve biri destekleyen birilerini istiyorum etrafımda.okuyup dinleyip yüreklenmek istiyorum

hani küçükkende tek başımıza yapmazdık okuldan birileriyle kaçar hep bir arkadaşımızdan destek alırdık.insanız ve biri destekleyen birilerini istiyorum etrafımda.okuyup dinleyip yüreklenmek istiyorum
sanalda da olsa biz sabahtan beri bu söylediklerini yapıyoruz yapmıyormuyuz sence??

Güzel kardeşim 2 ay önce de konu açmışsın orada da sana adeta yalvarmışlar.
Ayrıl diye..
Ne oldu o iki ayda ne yaptın kendin için..?
Ben destek olayını anladığım kadarıyla beceremiyorum diğer kıymetli kk hanımlarına devrediyorum hakkımı..
Sen iki ay sonra da buraya konu açıyor olacasın ama çünkü sadece dertleşiyoruz..

arkadaşım senin şu an yaptığın kötü bişey,çekip gitmek kötü değil..sen zaten dayağın hakaretin alasını yemişsin,bu adamın gözünde saygın yok..baş kaldırmazsan böyle bir muameleye katlanacaksın ömür boyu..hemde yavrunun gözü önünde.o çocuk büyüyünce ya babasından nefret etcek hep,ölsün,gitsin istiycek yada babasına sırt çevircek.babasını böyle mi hatırlasın senin bu cesaretsizliğin yüzünden?yani o adamla aranızda ne yaşadıysanız,ne yaşanıyorsa yaşanıyor da o çocuğun günahı ne?bigün elbet sana soracak:NİYE ÇEKİP GİTMEDİN BENİ ALIP DA ANNE diye.ne diyceksin ona?

Cümleler aslında gayet olumlu.
Yapabilirsiniz, başarabilirsiniz, kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz,
kendiniz için ve evladınız için.
Boşanmak en kötü evlililkte bile zordur mutlaka.
Ama siz kendinizi tüketmişsiniz ve tüketmeye devam ediyorsunuz.
Önce bir yardım alıp, kendinizi toparlasanız, gücünüzü topralasanız daha iyi olur.
Şiddete ve aşağalanmaya maruz kalmış bir kadının içinde mutlaka ne yaralar oluşmuştur
ve kendine güveni yok olmuştur.
Önce bu gücü toplayın inş, bir psikolojik yardım alın.
Sonra da önce evladınız için, sonra da kendiniz için çıkın bu hayattan inş.
Bu hayatta herşey insanın kendi elinde.
Yeri geliyor ne aile ne de bir başkası yanınızda olmayabilir.
Her insan önce kendine güvenmeli, yapabilirsiniz.
Boşanmasanız bile, eşinizin sizi kaybetme hissini mutlaka yaşamalı.
Hiç tepki vermem derseniz bu böyle gider, siz sizden gidersiniz.
Eğer kaybetme korkusundan sonra da düzelmiyorsa (düzeltme umudunuz varsa hala tabi)
yapacak başka da birşey yok, o zaman sizi kaybetmeye mahkum.
Sihirli değnek yok ki keşke hemen düzelseler.
Zor düzelmesi.
Önce kendinizi toparlayın, sonra da hayatınızı inş.

bak canım ben sana cevap veremiyorsun demedim cevap vermiyorsun dedim. ikisinin arasında bir ayrım var. Geride yapılan yorumlarda annen neden ayrılmanı istemiyor destek olmuyor demiş arkadaşlar cevap vermedin. Bu adamın seni bu kadar aşağılamasındaki sebep, (eşinin kendince sebebi nedir), acaba kendini evliliğe zorunlu mu hisseti dedik yorum yapmadın... arada biz üyelerin kendi kendine yaptığı yorumlar var. Acaba şu neden den mi, bu nedenden mi? diye.
Burada sana istediğin kadar iyi şeyler söyleyelim. Eşin değişecek mi? Senin kendi kendine sağlıklı kararlar alman lazım değil mi?
Yorumumdan seni aşağıladığımı çıkardıysan kusura bakma ben özür dilerim. Senin durumundaki bir insanı asla üzmek istemem.
Ama seninde artık kendine yardım etmen gerek.

öyle hemen biz ayril yazinca konusahibin aniden tamam ben hemen yarin ayrilicam demesini bekleyemeyiz arkadaslar. simdi burda okuyor yazdiklarimizi, önce bi sindirsin bi düsünsün iyice.
oda tek cözümün ayrilik oldugunu biliyor, biliyorsun demi konu sahibi ?
biri sihirli bir deynekle gelip kocani degistiremeyeceginide biliyorsundur
herkezin bir tahammül siniri vardir , arkadasda onu bekliyor
kimi aninda bosanir kimi bekler düzeltmeye calisir tabiki düzelmeyecegini gördügü icin oda bosanir
konusahibi arkadasim sen en iyisi maasinin büyük kismini biriktirmeye basla simdiden, hazirlik yap
bütün maasini kocan elinden almiyorsa eger ? aliyormu yoksa ?

biraz gözü kara olmak zorundasınn yoksa çocuğuna-da yarın öbür gün babası gibi bencil ve şiddel bağımlısı olacak. Çünkü babassından böyle gördü bunu doğal sanacak....
bir erkek ki karısını helalinii e5 karayolunda bırakıp yürü burdan desin...
bir erkek ki sabah küfürlerle uyansın...
valalhi ben olsam çocuğuda ona bırakırr madem öyel ben kendim giderim der kapıyı vurur çıkardım.
bence zararın neresinden dönülse kardır.
daha fazla bu adama ezdirmeyin kendinizi.
arada kurtarılacak bir şey kalmamış çünki.
siza saygısı yokk sevgisi yokk o zaman aynı evi paylaşmanında anlamı yok....
benim nacizane fikrim böyle....

kiralık ev bakıyorum mesela :)

hadi bismillah
evet iste bu
bak arkadasim tamam annendir üzülüyo agliyo kirmak istemiyorsunda
anne de anneligini bilecek konu komsu icin senin mutsuz yasamana göz yumuyorsa
ben öyle anneyi siler atarim

multu olmak icin önce etrafimizdaki mutlulugumuzu engelleyen insanlari cikarip atmak gerekiyor

sen kararli olman lazim ama gercekten kararli bunuda annene göstermen lazimki, annende cocuk gibi iki aglamayla seni yine yeniden sürekli vazgecirebilemeyecegini ögrensin artik:umursamaz:
annende kusura bakmasin artik cok istiyorsa gitsin kendi yasasin damatlada bakalim nekadar katalnicakalsanaalsanasmile

arkadaşlar sabah çok daha kötüydüm şimdi daha iyiyim hepinize teşekkür ederim.ben kozyatağında çalışıyorum buralarda kiralar çok yüksek kurtköy tarafına bakıyorum.o ralarda oturan var sa aklında olsun.beni yanlız bırakmayın olur mu.bu akşam annem ve babamla konuşucam.sonra da o nun la .benim için dua edin.düşünsenize oğlum ve ben sadece ikimiz bizim evimiz bu onada çok iyi gelecektir eminim.oğlum bana şimdiden babası ona bağırdığında sevmiyorum seni diyor babası bağırıyor bana söylüyor.aslında olan herşeyin farkındayım.biraz cesarete ve paraya ihtiyacım.biraz para biriktirmeliyim haklısınız.

"canım oğlum benim onun gibi bir adam olsn asla istemiyorum.ailemin yanına gidiyorum gelip orda da hırpalıyor,babam hasta diye ona da duyuramıyorum.ama ne olursa olsun şu an ki durumdan daha kötü olamaz dimi.ben çaresiz değilim diyorum kendime yapabilirim inşallah yapıcam.ablam aradı az önce köyden gelen bir yakınımız var dı kocası dövdü diye şikayette bulunmuş ve nezarete attırmış adamı ondan daha mı kötü durumdasın kendine gel diye.biraz daha umutlandım ben de oğlumda şiddete maruz kalmadan yaşamayı hakediyoruz."

"hayır ona vurmuyor ama bana onun yanında vuruyor ,bu sabah oğlum anne gel öpim dedi acımas o zaman neden vuruyor anne diyor, adam çünkü senin annen gerizekalı da ondan oğlum diyor şiddet görmesinden ne farkı var ki bunun "

"merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda ..."

"üye olduğum ilk zamanda yöneticiydim.şimdi hukuk bürosunda çağrı merkezinde çalışıyorum.o benden daha üstün evet,belediyede şef.hatrı sayılır bir kariyeri var.benim hiç birşeyim yok bir çocuğum başka hiç birşeyim yok.750 tl maaş alıyorum ailem deseniz onlarında durumları kötü.bilmiyorum ayakta durabilirmiyim bilmiyorum."

"geçmez biliyorum aslında bir başkası bu durumda olsa kabul edilemez hemen bırak kaç kurtul derdim,ama iş başa düşünce öyle olmuyor.ama biraz daha ümitlendim.ailemin evi 1+1 ancak kendilerine yetiyor.internetten baktımda küçük stüdyo daireler 400 tl civarı ,ne dersiniz kızlar olur mu yapabilirmiyim?ağlamaktan gözlerim açılmıyor odamın kapısını açamadım işe geldiğimden beri düşünüyorum değer mi dimi hem ben hem oğlum resmen eziyet çekiyoruz değer mi?ne için ?Allah'ım sen utandırma nolur.umudumu yitirmek istemiyorum."

"3 gündür annemlerde yim.dönmek istemiyorum .beni mecbur bırakmaya çalışıyor.ben şu anda çalıştığım iş yerine onun vasıtasıyla başladım patronum arkadası bana bu gün eğer kendi rızanla çıkmazsan ben gelir çıkarırım diyor.birde işten çıkıcaksın oturup çocuğuna bakmaya devam ediceksin diyor.patronumla konuştum onun sözüyle seni madur etmem dedi ama bilmiyorum offffff"

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/374500-allahin-belasindan-kurtulamiyorum.html

ARKADAŞIM HAZİRAN AYINDA BİR KONU AÇMIŞSIN VE YUKARIDAKİ YORUMLAR SANA AİT.OZAMAN PSİKOLOJİN DAHA DÜZGÜNMÜŞ..ŞİMDİKİ YAZDIKLARINA BAK,BİRDE O ZMANKİNE...GİT GİDE KÖTÜLEŞMİŞSİN... YAZIK EDİYOSUN KENDİNE...

:lepi:Sizi canı gönülden kutluyorum.Okurken özellikle şu yazdıklarınıza bayıldım harika işte bu dedirtiyor.alkisalkisalkis:teytey:
annende kusura bakmasin artik cok istiyorsa gitsin kendi yaşasın damatlada bakalim ne kadar katlanicak.Aynen katılıyorum çok istiyorsa kendi gitsin yaşasın.

Son düzenleme:
"hayır ona vurmuyor ama bana onun yanında vuruyor ,bu sabah oğlum anne gel öpim dedi acımas o zaman neden vuruyor anne diyor, adam çünkü senin annen gerizekalı da ondan oğlum diyor şiddet görmesinden ne farkı var ki bunun "

konusahibi arkadas bak bu senin yazinmis

eski oturdugum yerde bi arkadasim vardi kocasinda oda cok dayak yer asagilanirdi
bu kadinin 2 oglu var
kocasi karisina saygi duymadigi icin 2 ogluda babasindan ne gördüyse onlarda aynisini uyguluyorlar annelerine saygi sifir hatta onlarda vuruyorlarmis:gitme:
kirmiziyla isaretledigim yer cok önemli senin oglunda sana karsi saygisini kaybetmeden dur demen lazim acilinden
önce sen kendine saygi duyucaksinki karsindakide sana saygi göstersin
sen aciz degilsin olamassin okumus meslek sahibi güclü bir kadinsin , sen bu dünyaya o "adam" dan dayak yemege asagilanmaya gelmedin . o kim oluyorki aaaaaaa bagiricam simdi cok sinirlendim ya:mymeka:

Son düzenleme:

inan insan bi zaman sonra öyle bir bunalima giriyorki herseyi göze aliyor
sürekli takip filan
iyikide telefondaydi yeminle yanimda olsaydi girecektim kafa gözalsanaalsanasmileartik cinnet gecirmeme az kalmistidelikafadulden
zaten balkonumda kocaman bir baltam vardi hepkötükedihüso eski evimden getirmistim nolur nolmaz diye:jeyyar:

arkadaşım ne yapmak istediğini pek anlayamadım.yardım istiyosun millet elinden geleni yapıyor,sen cvp bile yazmıyosun.bizden istediğin sadece sana acımak mı?ozman haklıymışım diyip,kendini mi teselli ediyosun?yani yanlış anlama pek anlam veremedim

valalhi destek istemişsin hatun falzasıyla vermiş desteği arkadaşım....a.s

:roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy eski kocanın yerinde olmak istemezdim hiç...:1ninca:
hak etmese de sen yapmazdın a.s.a.s.:hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…