Bütün kızlar toplansak ya

Tabi canım :) sizi ayrı tutuyorum. Ama iyi tecrübe oldu bize. Artık iki kere düşünürüz
Kesinlikle Custum ve ben baya bi şok olduk ben sabah bi uyandim custumun mesajini gordum hala saka gibi hemen girdim foruma oha felan dedim bi yani o yuzden ince eleyip sık dokicam artik

Bende benimkini uyutucam şmdi :))
Ben kızı erken uyuttum oğlanlar kaldı bu saate şimdi yattilae onlarda ortanca senle yatcam diye tutturdu
Bende kizdim haftaya ranzaniz geliyor onda da ben mi yatcam dedim şimdi uyumaya çalışıyor yatağında :)

Bende benimkini uyutucam şmdi :))
Ben kızı erken uyuttum oğlanlar kaldı bu saate şimdi yattilae onlarda ortanca senle yatcam diye tutturdu
Bende kizdim haftaya ranzaniz geliyor onda da ben mi yatcam dedim şimdi uyumaya çalışıyor yatağında :)
Ahahahaha uyut uyut olmadi ilac ver :KK70:
Tövbesstt
Hey Allahım yaa valla Allah korudu bizi ondan ama ne yalan söyleyeyim banlanip ortaya cikmasaydi devam ederdim salak gibi muhabbete

Hey Allahım yaa valla Allah korudu bizi ondan ama ne yalan söyleyeyim banlanip ortaya cikmasaydi devam ederdim salak gibi muhabbete
Amannn Adrim kekledi bizi iste isler nasi isler sen onu soyle

Back
X