Bütün kocalar mı böyle :((

Biz sevgili olmamıza rağmen aynı odundan bende de var ne yazıkki. O yüzden çok anlıyorum seni Tuubaak
Benim için özel günden ziyade birine sürprizler yapmak (bu kişi sıradan arkadaşta olabilir, annemde olabilir), hediyeler almak, hem karşımdakini mutlu görmek hemde kendim mutlu olmayı çok severim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Ama adam "bana mantıksız, saçma geliyor. Sen seviyosun, sen mutlu olacaksın diye sevmediğim bir şeyi yapamam" diyor her defasında. Özel günleri unutmaz, sözlü olarak kutlar ama o kadar. Kredi kartı bilgilerini verdi, kendine istediğin şeyleri al, benim hediyem olarak düşün dedi en son kavgamızda Bazı arkadaşlar küs, konuşma falan demiş ama ben daha 1 ay önce bu konu yüzünden tartıştım ve 1 hafta konuşmadım, o da konuşmam için çabalamadı çünkü kendisini haklı gördü. 1 haftanın ardından kızdım ve "sakinleşmeni bekledim" dedi. Artıları eksilerinden fazla olmasa katlanamazdım. Malesef ya bu deveyi güdeceğiz, ya da bu diyardan gideceğiz.

Maddi konuda hiçbir zaman onu skmadim sıkmamda. Öyle büyük şeylerde gözüm yok bu dal gül getirse mutlu etmeye yetecek. Öyle çok borcu harcı yok. Dışarı çıkmadan da derim sadece gezelim benim başka alınacak gibi ihtiyacım yok dıye oda beni çok iyi tanır bu konularda ana demek ki bu kadar düşünmemek lazimmiz

Hepsi öyle değil tabi
Herkesin önemlilik dereceleri farklı oluyor, sizinki böyle şeyleri pek ka'le almıyor gibi.
Ama sohbet etmemek istemesini gezmek istememesinin sebebini sorun 1,5 yıl çok yeni bir süre çünkü

Ayy çok haklisin. Bende de aynı şeyler. Bir buçuk yıllık evliliğimiz var iki kez hediye almis sadece. Başka turlu saçma gereksiz deyip durdu hep

yani kaç yıllık evlisiniz bu adam her zaman mı böyleydi ?
Yani eğer öyle ise pek birşey yapamazsınız huylu huyundan vazgeçmez,
Yok öyle değilse ozaman karşınıza alıp yılmadan konuşmalısınız .

Hepsi öyle değil tabi
Herkesin önemlilik dereceleri farklı oluyor, sizinki böyle şeyleri pek ka'le almıyor gibi.
Ama sohbet etmemek istemesini gezmek istememesinin sebebini sorun 1,5 yıl çok yeni bir süre çünkü
Bekarlık hayatı da boyleymiste yok öyle gezmeler ona gore değilmiş. Sohbet muhabbet konusunu bende halen anlamış değilim. Nasıl yoluna sokcm bilmiyorum

valla benımkıde pek ozel gun bılmez ama dogum gunumu unutmaz, bende onunkını unutmam hıc yoksa bır pasta keser opusur kutlarız... hedıye kısmında suprız sana sunu aldımdan cok ıhtıyacı olanı almayı tercıh ederız bırbırımız ıcın.... ya da butcemız elvermıyorsa beklemeyız hedıye bırbırımızden...
evlılık yıl donumumuz henuz gelmedı , geldıgınde bebegımız olmus olacak ve evde aılem de olaca bebek bakımına yardım amaclı bızımle kalacaklar bır sure, o gunde planım aılecek guzel bır yemek yemek, hedıye ıstemem cunku en guzel hedıyemız yanımızda olacak

Bir buçuk yıllık evliyix. Çok konuştum ama değişen bisi yok

Bütün kocalar böyle değil yalnız şöyle bir şey var mesela bizde de 14 Şubata yılbaşı kutlamalarına vb.herkesin kutladığı günlere bir gıcığız.Özel gün diye bakamıyoruz ama mesela ilk öpüştüğümüz günü ben unutoyrum eşim unutmuyor.
Doğum günü,evlilik yıldönümünü unutması kötü tabiki , unutmayıp bizim 14 şubat hakkındaki düşüncemiz gibi düşünüyorsa ona bir şey diyemeyeceğim. Önem vermiyor böyle günlere demekki.

Özel günleri kutlamamak sevmemekle eşdeğer değil, sadece önemsememkle ilgili.

Arada sırada böyle jestlerin yapılması evliliğin sürerliliği ve enerjisi bakımından önemli. M
esela sen kutluyor musun eşinin özel günlerini?
Hani sen özenip kutlasan, laf arasında da böyle günler benim için önemli desen belki bi mesaj vermiş olursun... Maddiyat değil bunlar bi de, gelirken sana bi paket çikolata alsa yeter. Bi sarılıp öpse yeter, iyi ki seninle evlenmişim demesi yeter hatta...

Tabi ki kutladim. İki doğum günü geçti ikisinde de supriz pasta hediye süslemeler mumlar .... Yıl dönümünde aynı şeyi yaptı. Benim önem verdiğimj bile bile yapıyo

Tabi ki kutladim. İki doğum günü geçti ikisinde de supriz pasta hediye süslemeler mumlar .... Yıl dönümünde aynı şeyi yaptı. Benim önem verdiğimj bile bile yapıyo

Annesinin falan kutluyor mu peki, senden başka kişilerinkini? Hani bugünlere değer mi vermiyor onu anlamak için sordum.

Artık doğum gunlerını hatırlatan once program var En basitinden Face bile hatırlatıyor. Hala nasıl unutuyorlar anlamıyorum.
Sende eger okadar çok hatırlanmasını ıstıyorsan telefonuna hatırlatma kur. Sabahtan haber versin. Baktın yıne kutlamadı. Ozaman unutmuyordur. Doğum gununu önemsemıyor anlamına gelir.

O
Önemsemiyor haklisin. Nasıl sa tuba söyler söyler susar

O

Önemsemiyor haklisin. Nasıl sa tuba söyler söyler susar
Yetişme tarzıylada alakalı aslında .
Benım eşimin ailesı için doğum gunu falan pek önemli değil ama benım için önemli ve bunu sevgililiğimizden bu yana hissettirdim. Hiç unutmadı sağolsun. senın için bu kadar önemliysede sitemini dile getir.

Genelde ilgisiz. Yani monoton hYat. İşten eve evden ise. Çok öyle sohpet muhabbet yok. Gezmelr tozlamar cokkkk nadir. Ben Buyum der çıkar isiin içinden konuşmaya çalıstigim zamanda.
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim eşim de aynı şeyleri yaşatıyor bana. Akşam işten ne zaman canı isterse o zaman gelir. Gelir gelmez mutfağa dalar açsa bir şeyler yer değilse oturma odasına geçer uzanır. Tv yi açar eline de alır tlfnu uyuyana kadar internette gezinir. Hatta bazen uzandığı yerde uyur o derece. Ne bir hal hatır sorma, ne bir konuşma. Hiçbir şey yok. Haftasonu bir pazar günü var onda da yine aynı modda tv tlfn. Ben artık geçtim özel günlerden, normal günlerde bile bu denli ilgisizken. Üstelik 9 senelik birliktelikten sonra evlendik biz ve daha 1,5 yıl oldu evleneli.
Dün açtığım konuda, bir arkadaşın cümlesi çok aydınlatıcı olmuştu "hiçbir şey sevgililikteki gibi olmuyor malesef '' demişti. Haklıydı. Evlenince nasıl olsa avucumun içinde diye düz mantık düşünüyor erkekler. Sen de beklentilerini çok aza indir. Hatta sıfırla. Bir ömür geçmez yoksa böyle..

Ayy çok haklisin. Bende de aynı şeyler. Bir buçuk yıllık evliliğimiz var iki kez hediye almis sadece. Başka turlu saçma gereksiz deyip durdu hep
Aahahah senin yine iyiymiş. Benimki hiçbi şey almadı bugüne kadar. 6 sene bitti (ayrılık dönemlerini çıkarsak 4 sene) Bir iki defa sürprizi oldu hakkını yiyemem
Ama ben naptım? Dün internetten 300 tl'lik alışveriş yaptım. Üstüne de teşekkür ettim Napalım yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…