Maddi konuda hiçbir zaman onu skmadim sıkmamda. Öyle büyük şeylerde gözüm yok bu dal gül getirse mutlu etmeye yetecek. Öyle çok borcu harcı yok. Dışarı çıkmadan da derim sadece gezelim benim başka alınacak gibi ihtiyacım yok dıye oda beni çok iyi tanır bu konularda ana demek ki bu kadar düşünmemek lazimmizValla ben ne hediye nede özel bir organizasyon beklemem,çokta sorun etmem bişey almamasını.
Fakat hatırlamasını isterim çiçek böcek çok önemli değil bir buse ve candan sarılma herşeye bedel,
Ha ma siz hiç sohpet etmez benimlede gezmez demişsiniz,bu sıkıntı ama biryerde düşünmek lazım bu adam neden böyle !
Mesela belki maddi sıkıntınız çok ve size birşey alamadığı için dışarı çıktığında bu durum canını sıktığı için çıkmak istemiyor ve yetersiz hissediyordur ne bilim siz daha iyi tanırsınız eşinizi,ve yine çok borcu olduğu için hep onu düşünmekten sohpet edemiyor ve sıkıntılarını düşünüyordur olamaz mı ? bazı insanlar öyle pek dışa vurmazlar hani.sıkıntılarını içinde yaşarlar.
Bakın lafa gelince seni seviyorum diyor ama ne bilim sanki siz biraz sıkılmışsınız gibi rutinlikten.Üzülmeyin derim bu arada doğum gününüzü kutlarım nice mutlu yıllara inşallah eşinizle bol sohpet ve aşk sözcüklerini bolca duyacağınız bir yaşınız olur
Ayy çok haklisin. Bende de aynı şeyler. Bir buçuk yıllık evliliğimiz var iki kez hediye almis sadece. Başka turlu saçma gereksiz deyip durdu hepBiz sevgili olmamıza rağmen aynı odundan bende de var ne yazıkki. O yüzden çok anlıyorum seniTuubaak
Benim için özel günden ziyade birine sürprizler yapmak (bu kişi sıradan arkadaşta olabilir, annemde olabilir), hediyeler almak, hem karşımdakini mutlu görmek hemde kendim mutlu olmayı çok severim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Ama adam "bana mantıksız, saçma geliyor. Sen seviyosun, sen mutlu olacaksın diye sevmediğim bir şeyi yapamam" diyor her defasında. Özel günleri unutmaz, sözlü olarak kutlar ama o kadar. Kredi kartı bilgilerini verdi, kendine istediğin şeyleri al, benim hediyem olarak düşün dedi en son kavgamızdaBazı arkadaşlar küs, konuşma falan demiş ama ben daha 1 ay önce bu konu yüzünden tartıştım ve 1 hafta konuşmadım, o da konuşmam için çabalamadı çünkü kendisini haklı gördü. 1 haftanın ardından kızdım ve "sakinleşmeni bekledim" dedi. Artıları eksilerinden fazla olmasa katlanamazdım. Malesef ya bu deveyi güdeceğiz, ya da bu diyardan gideceğiz.
Maddi konuda hiçbir zaman onu skmadim sıkmamda. Öyle büyük şeylerde gözüm yok bu dal gül getirse mutlu etmeye yetecek. Öyle çok borcu harcı yok. Dışarı çıkmadan da derim sadece gezelim benim başka alınacak gibi ihtiyacım yok dıye oda beni çok iyi tanır bu konularda ana demek ki bu kadar düşünmemek lazimmiz
Bekarlık hayatı da boyleymiste yok öyle gezmeler ona gore değilmiş. Sohbet muhabbet konusunu bende halen anlamış değilim. Nasıl yoluna sokcm bilmiyorumHepsi öyle değil tabi
Herkesin önemlilik dereceleri farklı oluyor, sizinki böyle şeyleri pek ka'le almıyor gibi.
Ama sohbet etmemek istemesini gezmek istememesinin sebebini sorun 1,5 yıl çok yeni bir süre çünkü
valla benımkıde pek ozel gun bılmez ama dogum gunumu unutmaz, bende onunkını unutmam hıc yoksa bır pasta keser opusur kutlarız... hedıye kısmında suprız sana sunu aldımdan cok ıhtıyacı olanı almayı tercıh ederız bırbırımız ıcın.... ya da butcemız elvermıyorsa beklemeyız hedıye bırbırımızden...Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Bir buçuk yıllık evliyix. Çok konuştum ama değişen bisi yokyani kaç yıllık evlisiniz bu adam her zaman mı böyleydi ?
Yani eğer öyle ise pek birşey yapamazsınız huylu huyundan vazgeçmez,
Yok öyle değilse ozaman karşınıza alıp yılmadan konuşmalısınız .
Tabi ki kutladim. İki doğum günü geçti ikisinde de supriz pasta hediye süslemeler mumlar .... Yıl dönümünde aynı şeyi yaptı. Benim önem verdiğimj bile bile yapıyoÖzel günleri kutlamamak sevmemekle eşdeğer değil, sadece önemsememkle ilgili.
Arada sırada böyle jestlerin yapılması evliliğin sürerliliği ve enerjisi bakımından önemli. M
esela sen kutluyor musun eşinin özel günlerini?
Hani sen özenip kutlasan, laf arasında da böyle günler benim için önemli desen belki bi mesaj vermiş olursun... Maddiyat değil bunlar bi de, gelirken sana bi paket çikolata alsa yeter. Bi sarılıp öpse yeter, iyi ki seninle evlenmişim demesi yeter hatta...
Tabi ki kutladim. İki doğum günü geçti ikisinde de supriz pasta hediye süslemeler mumlar .... Yıl dönümünde aynı şeyi yaptı. Benim önem verdiğimj bile bile yapıyo
Yok kimseninkini kutlamaz. Kardeşinin kini telefonda kutlamıştı bi kezAnnesinin falan kutluyor mu peki, senden başka kişilerinkini? Hani bugünlere değer mi vermiyor onu anlamak için sordum.
Önemsemiyor haklisin. Nasıl sa tuba söyler söyler susarArtık doğum gunlerını hatırlatan once program var En basitinden Face bile hatırlatıyor. Hala nasıl unutuyorlar anlamıyorum.
Sende eger okadar çok hatırlanmasını ıstıyorsan telefonuna hatırlatma kur. Sabahtan haber versin. Baktın yıne kutlamadı. Ozaman unutmuyordur. Doğum gununu önemsemıyor anlamına gelir.
Yetişme tarzıylada alakalı aslında .O
Önemsemiyor haklisin. Nasıl sa tuba söyler söyler susar
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim eşim de aynı şeyleri yaşatıyor bana. Akşam işten ne zaman canı isterse o zaman gelir. Gelir gelmez mutfağa dalar açsa bir şeyler yer değilse oturma odasına geçer uzanır. Tv yi açar eline de alır tlfnu uyuyana kadar internette gezinir. Hatta bazen uzandığı yerde uyur o derece. Ne bir hal hatır sorma, ne bir konuşma. Hiçbir şey yok. Haftasonu bir pazar günü var onda da yine aynı modda tv tlfn. Ben artık geçtim özel günlerden, normal günlerde bile bu denli ilgisizken. Üstelik 9 senelik birliktelikten sonra evlendik biz ve daha 1,5 yıl oldu evleneli.Genelde ilgisiz. Yani monoton hYat. İşten eve evden ise. Çok öyle sohpet muhabbet yok. Gezmelr tozlamar cokkkk nadir. Ben Buyum der çıkar isiin içinden konuşmaya çalıstigim zamanda.
Aahahah senin yine iyiymiş. Benimki hiçbi şey almadı bugüne kadar. 6 sene bitti (ayrılık dönemlerini çıkarsak 4 sene)Ayy çok haklisin. Bende de aynı şeyler. Bir buçuk yıllık evliliğimiz var iki kez hediye almis sadece. Başka turlu saçma gereksiz deyip durdu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?