Bütün kocalar mı böyle :((

Bir daha unutmaz bu onun icin bi ders olmustr ins kirildqnn farkna wardiki telafi etmeye calsti... her firsatta dile getir benm icin özel gunler onemli falan die esim bnm doqum günümu unutamaz ben izin wermm 10 gun onceden baslarim bida sende ole yap

Bende öyle olsun istemiyorum işte. Ne anlamı kalır ben söyler durursam. genede sağolsun ne diim :)

Ama böyle boyle yola gelecek canm snra aliskanlik haline getirecek ailesnde onmli deilmis bu zamna kadar ona alisms bu saatten snra senn icn onmli bunu hissettir gerekiyosa 10 kere soyle pisip oturur kabul edersen daha iflah olmaz

Benimkide oyle valla hatta dogum gunu yaklasirken siparis verir pasasunu bunu isterim diyenormal zamanlarda alir hediye allah var inkar edemem,ama konu ozel gunler olunca hayatta almaz neymis efendim gicik oluyormus ozel gunlere..hediyenin gunu olmazmis da cart curt istebu erkekler boyle anacim kabullenmekten baska care yok bende hic uzulmuyorum valla,aman arada alsinda ozel gun eksik kalsin

Dert yaptığn şeye bak sende kutlama ozaman anlasın değerini

Sizin ve onun sevgi dili farklıdır. Siz doğum gününde birşeyler yapmaya ve hediye almaya sevmek diyorken, o çok farklı bir telden çalıyor olabilir. Haliyle o hediyeye siz çok parada verseniz o önemsemiyordur Eşinizi kendi değer yargılarınızdan sıyrılarak gözlemleyin. Böylece dilini öğrenmiş olursunuz. Bu da size bir hizmetimdir. Lütfen değerini bilin.

ne yaoa

Arada aliyosa gene iyi bize oda yok ya canim bi zorla dogum günnde alirsa alir okadar ylda bikere tamam oldu btti masallah :)

Arada aliyosa gene iyi bize oda yok ya canim bi zorla dogum günnde alirsa alir okadar ylda bikere tamam oldu btti masallah :)
Nazar degmez insallahlafin sonunu getireyim dedim deee valla bende buna sukur diyorum ne diyeyim..beterin beteri var

Bizde deben odunun ta kendisiyim. Eşim nişanlandığı güne kadar hatırlarve ssürekli birşeyler organize etmeye çalışır. Ben de arada sırada yaparım. Ama bunu hiç sorun etmemişti. Acaba o da içteniiçe güceniyor mudur

Benimki de araba aldı. Birde dediki;

5sene hediye yok

Canim benim Ya Vedud ismini cok cek, Allahin 99 isminden biri cok sevilen en cok sevilen.anlamina.gelir . Yaptigin yemeklere oku ufle cayina suyuna namazda normalde cok oku ne niyetle okursan o olur ama cok okumaya calis.. Emin ol yer gok.dua uzerine kurulmustur .. Rabbim.araniza sevgi muhabbet gonlune sevgi verecektir seni ona hos gosterecek ilgisi artacaktir sirlari cozulemeyecek.kadar sirli bu lafsatullah .. yeter ki inan, unutma inanmak basarmanin yarisidir .. birde ayetel kursi bol bol oku ..
Rabbim huzur mutluluk sevgi muhabbt versin

Odun odun adamlarla evlenip düğünden sonra nadide bir çiçeğe dönüşmesini bekliyorsunuz.
İşte bu imkansız!

bendede var odunluk eşimi umursamaz tavrılarım var eşim odun degil bana çok kızıyor
özel günleri geç.. ben bile unutuyorum geçen ay tanişma yıldönümüydü onu bile unuttum kutlamadik. lokantaya gidecek paramiz yok. gerek kalmadi

benim eşim de özel günleri önemsemez. aynı senin eşin gibi durumum yok der ama canının istediği herşeye para harcar. ben de bazen sevmediğini düşünürüm. ama sohbet etmemesi gezmek istememesi daha vahim bir durum. sen onu zorlamalısın. her fırsatta sohbet et. hadi dışarı çıkalım de. mırın kırın etse de zorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…