- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kesinlikle yetiştirilme tarzıyla çok alakası var.Yetişme tarzıylada alakalı aslında .
Benım eşimin ailesı için doğum gunu falan pek önemli değil ama benım için önemli ve bunu sevgililiğimizden bu yana hissettirdim. Hiç unutmadı sağolsun. senın için bu kadar önemliysede sitemini dile getir.
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Kabullenme bence . Ben kabullenmedım asla ve hem benım hemde benım ailemin doğum gunlerıne önem verdiğimizi gördü mesela bu doğum gunumde annem İzmirden çiçek, çikolata falan göndermiş. Faceden de kutlamış. Eşimi aradım ay çok mutluyum falan diye. Yarım saat sonra onun hedıyesı geldi . Odam çiçek bahçesine dönmüştü. Birde hep sitem eder. Senın doğum gunun önce ben senınkını unutabılırm ama sen benım kını unutamazsın diyor. Aramızda 18 gun var :) Bende sıkıysa unut suratımı bı asarım görursun dıyorum :))Kesinlikle yetiştirilme tarzıyla çok alakası var.
Sevgilim böyle şeyler görmediğini, normalinin böyle olduğunu, benim gereksiz önemsediğimi falan söyler hep. Kabullenmek zorundayım ne yazık kiBenim kızdığım nokta ise neden ben kabullenmek durumunda kalıyorum? Özel güne şart değil, yılda 1 2 defa sürpriz yapsa, içinden gelse bi çiçek alsa gönderse veya herhangi başka bir şey.. Bu kadar zor olmamalı Ama benim onu böyle kabullenmemi istiyor. Benim ne hissettiğimin bir öenmi yok.
Benim eşiminde yarın doğum günü
Ama hiç kasmiyorum kendimi çünkü 8 yıldır olduğu gibi yine kutlamicam
O benimkini her yıl kutladı
Ama ben kutlamadim
Odunluk bende
ahhh güzlem ahhhhh al benim başımdada var o modelden.ben 15 yıllık evliyim ama yola getirdim.alim allah. darısı başına burnundan getir valla nedemk unutmuş.Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Evet. İşten gelir TV ve telefon. Ben tam tersi sohbet muhabbet şakalaşma seven biriyim
Yeni evliliklerde bu böyle genelde,zamanla değişiyor ama siz tavrınızı belli ederseniz.Belli etmekten kastım ima değil açıkça söylemek.Ama en önemli koşul ANLAYAN KOCA lazım.Benimki anlamıştı.Sizinki de anlar umarım.Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Bizimkine benzer bi vaka benim esimde özel günleri önemsemz ben deli olurum.
Ilk nisanliyken basladi hersey ben ona öyle bi spriz yaptmki dogum gununde koca bi kutu yaptim icine notlar yazilar cikolatalat ayicik top ikimzn resmi cercevdde pantln gmlek saat kol dgmesi parfum ceket aklma glmyen brsuru sey hepsbi tek tek paketledm cok hsna gtmisti hepsni tek tek acti.
Hayatnda ne annesi ne babsi dogum gnunu kutlamamis hic hediye almamis yillarin birikimi gbi bisey oldu :)
Hala daha kv kp kutlamazlar dgm gnu flan .
Neyse sevgller gnu geliydu evlenmistik bana dedki sana ck gzl bi spriz yapcm byle sasircaksin vs snra dediki sen midyeyi sevysn midyele alicm brsuru icine yzuk koycaktin yersn diye korktm baska bsy yapcm ck gzl beklentiyi yksek tuttu
O gün geldiginde bitane gúms kolye almis gelms bende ilgnc bsey yapck dye beklydm nyse begendm ck tsk dedim taktim falan ama bozldgmu anladi.
Snrasinda aldiklarimi begnmiysn demeye basladi evlilik yldnmu dgm gnu vs ihmal etmeye basladi anneme para verms dgm gnumde gtms kiyafet alms annem bende senden istydm falan dedm.
Ogunden beri almyr en son ki yldnmumuzde beni brakip evde köye gtti annesgln yanna ben evde cocuklarla kaldim snir oldm kavga ettk vs .
Yeni yilda ben esime kazak ceket deri mont falan aldm insan hediye almayida vermeyde seviyor ama bzmki sdce almayi seviyo vermeyi degl.
Bana hediye alsana spriz yap dedim tmm yapcm dedi sehr disna ablamlarn ynna gttk yeni ylda herkes brbrne hediyeler verdi fln. Dedimki bi sen bana almadin alcm brazdan gidip dedi o sirda ablamn esi geldi kadinlara yeni ylda hediyemi alnrms ylda okdr özel gn var bikere alsak yeter bende ablana almadm vs dedi bzmki döndü yne.
Ablama dedim sennki byle dedi diye ablm.canini okudu yk askm ben oyle demedim fln diye :)
Bzmki almadi snuc olarak .
Dondük geldik knu acildi gene iste 1 sene òncesi dedgi gbi sen sylme hc ummadign zaman sana bi spriz yapcm sasrcaksin dedi hep aynisini diysn sylemiyrm aama gene bisi yk dedim umudm yk artk dedim konu öylece kapandi.
Byle devam ederse bende almiycm artik ona unutmuyor bide hussusi yapiyor neymis alismiycakmiism.
Bende almcm bdaha alismasin :)))
Kusura bakmayin da su harfleri neden eksik yaziyosunuz. Okuyamadim valla.
eşin oğlak yaniiBenim eşiminde yarın doğum günü
Ama hiç kasmiyorum kendimi çünkü 8 yıldır olduğu gibi yine kutlamicam
O benimkini her yıl kutladı
Ama ben kutlamadim
Odunluk bende
Seni sevmediginden degildr canim benimki beni ck sever kahvaltilr yemeklr hazirlar ama benimkide unuttu ve yeni evliyken alistm yani biliyodu ama kutlamayi unuttu dusun artk snra bende unuttum olur oyle seyler baska bi gun telafi ederKızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?