Bütün kocalar mı böyle :((

Kimseninkini kutlamıyorsa demek ki yapısında yok ama ne olursa olsun değer veriyorsa bir şey yapmasa bile unutmaması lazım yani. En büyük sorun bunda önce iletişimsizlik beraber vakit geçirmeye çalışın daha yeni evlisiniz yıldönümünü hatırlaması lazım hiç olmazsa ama kutluyorsa hediye falan almıyorsa takmayın. Benim eşim anne babasının d.gününü bilmez ama benimkini unutmaz mesela yapı meselesi.

Kesinlikle yetiştirilme tarzıyla çok alakası var.
Sevgilim böyle şeyler görmediğini, normalinin böyle olduğunu, benim gereksiz önemsediğimi falan söyler hep. Kabullenmek zorundayım ne yazık ki Benim kızdığım nokta ise neden ben kabullenmek durumunda kalıyorum? Özel güne şart değil, yılda 1 2 defa sürpriz yapsa, içinden gelse bi çiçek alsa gönderse veya herhangi başka bir şey.. Bu kadar zor olmamalı Ama benim onu böyle kabullenmemi istiyor. Benim ne hissettiğimin bir öenmi yok.

Hemen hemen aynı eşlerimız problem etme zamanla alisiyosun

Kabullenme bence . Ben kabullenmedım asla ve hem benım hemde benım ailemin doğum gunlerıne önem verdiğimizi gördü mesela bu doğum gunumde annem İzmirden çiçek, çikolata falan göndermiş. Faceden de kutlamış. Eşimi aradım ay çok mutluyum falan diye. Yarım saat sonra onun hedıyesı geldi . Odam çiçek bahçesine dönmüştü. Birde hep sitem eder. Senın doğum gunun önce ben senınkını unutabılırm ama sen benım kını unutamazsın diyor. Aramızda 18 gun var :) Bende sıkıysa unut suratımı bı asarım görursun dıyorum :))
İnşallah senınkide değişir. Üzüldüğünü belirt.

Benim eşiminde yarın doğum günü
Ama hiç kasmiyorum kendimi çünkü 8 yıldır olduğu gibi yine kutlamicam
O benimkini her yıl kutladı
Ama ben kutlamadim
Odunluk bende

konu ile alakasız ama
suzi hanım
siz barıştınız galiba
evinize döndünüz mü

ahhh güzlem ahhhhh al benim başımdada var o modelden.ben 15 yıllık evliyim ama yola getirdim.alim allah. darısı başına burnundan getir valla nedemk unutmuş.
benim doğum günüm arkadaşalrım arıyo kutluyor bunda tık yok bekledim.öğlen oldu yok akşam oldu gece oldu yok neyse biz yattık.yarım saat oldu yatalı baktım saaat 12,01 dürttüm.bugün neydi ? ses yok tekrar sordum bugün neydi? üfff yat işte uykum var..tabi ben içimden diyom getircem ben senin uykunu.bugün benim doğum günündü !!!!! cevaba dikkattttt aaaaa hayatım hiç hatırlatmıyon demesin mi kalktı oturdu yatagın ortasına.
bak dedim yatttttt gömerim seni bu yataga ne demek hiç hatırlatmıyon ...şaka gibi yaaaaa tabi çokda komik geldi
ama her unuttugunda bir kaprisa bir trip bir laf sokmalar yola geldi.hatta abarttı bundan 6 yıl önce yaş günümde araba hediye aldııııı

Evet. İşten gelir TV ve telefon. Ben tam tersi sohbet muhabbet şakalaşma seven biriyim

Eşinin durumum yok demesi tamamen bahane. Biz de her doğumgününde tek taş beklemiyoruz veya yüzlerce lira para bayılmıyoruz. Bir kazak bile alıp gelemiyor mu yani? Ya da hazır keke mum dikemiyor mu?
Düpedüz özentisizlik. Bir de unuttum deyip yine de kutlamaması daha kötü.
Sizin sorununuz eşinin evli olduğunu anlayamamış olması. Seni kaybetme korkusu yok.

bak canım bunun sevgiyle alakası yok kendini üzme.biz kadınlar bu özel günleri önemsiyoruz ama kocalarımız için aynı şey geçerli değil.sevmediklerinden değil ama onlar ince düşünmeyi beceremiyorlar.ben de ilk evlendiğim zamanlarda çok üzülürdüm ama artık takmıyorum boşver sen de takma o yapmıyorsa sen yap birlikte güzel vakit geçirin

Sen de yapma bir daha. Hiç bir şey yapamazsa maddi gücü yetmezse 8 liraya küçuk 2 kişilik pastalar var. Ondan da mı alamamış. Ben olsam baktım hiç birşey yok gider kendim pasta alır onun yanında yerdim. O da bakakalsın.

Yeni evliliklerde bu böyle genelde,zamanla değişiyor ama siz tavrınızı belli ederseniz.Belli etmekten kastım ima değil açıkça söylemek.Ama en önemli koşul ANLAYAN KOCA lazım.Benimki anlamıştı.Sizinki de anlar umarım.

Bizimkine benzer bi vaka benim esimde özel günleri önemsemz ben deli olurum.
Ilk nisanliyken basladi hersey ben ona öyle bi spriz yaptmki dogum gununde koca bi kutu yaptim icine notlar yazilar cikolatalat ayicik top ikimzn resmi cercevdde pantln gmlek saat kol dgmesi parfum ceket aklma glmyen brsuru sey hepsbi tek tek paketledm cok hsna gtmisti hepsni tek tek acti.
Hayatnda ne annesi ne babsi dogum gnunu kutlamamis hic hediye almamis yillarin birikimi gbi bisey oldu :)
Hala daha kv kp kutlamazlar dgm gnu flan .
Neyse sevgller gnu geliydu evlenmistik bana dedki sana ck gzl bi spriz yapcm byle sasircaksin vs snra dediki sen midyeyi sevysn midyele alicm brsuru icine yzuk koycaktin yersn diye korktm baska bsy yapcm ck gzl beklentiyi yksek tuttu
O gün geldiginde bitane gúms kolye almis gelms bende ilgnc bsey yapck dye beklydm nyse begendm ck tsk dedim taktim falan ama bozldgmu anladi.
Snrasinda aldiklarimi begnmiysn demeye basladi evlilik yldnmu dgm gnu vs ihmal etmeye basladi anneme para verms dgm gnumde gtms kiyafet alms annem bende senden istydm falan dedm.
Ogunden beri almyr en son ki yldnmumuzde beni brakip evde köye gtti annesgln yanna ben evde cocuklarla kaldim snir oldm kavga ettk vs .
Yeni yilda ben esime kazak ceket deri mont falan aldm insan hediye almayida vermeyde seviyor ama bzmki sdce almayi seviyo vermeyi degl.
Bana hediye alsana spriz yap dedim tmm yapcm dedi sehr disna ablamlarn ynna gttk yeni ylda herkes brbrne hediyeler verdi fln. Dedimki bi sen bana almadin alcm brazdan gidip dedi o sirda ablamn esi geldi kadinlara yeni ylda hediyemi alnrms ylda okdr özel gn var bikere alsak yeter bende ablana almadm vs dedi bzmki döndü yne.
Ablama dedim sennki byle dedi diye ablm.canini okudu yk askm ben oyle demedim fln diye :)
Bzmki almadi snuc olarak .
Dondük geldik knu acildi gene iste 1 sene òncesi dedgi gbi sen sylme hc ummadign zaman sana bi spriz yapcm sasrcaksin dedi hep aynisini diysn sylemiyrm aama gene bisi yk dedim umudm yk artk dedim konu öylece kapandi.
Byle devam ederse bende almiycm artik ona unutmuyor bide hussusi yapiyor neymis alismiycakmiism.
Bende almcm bdaha alismasin :)))

Karşılık beklemen normal ben pek sevmem öyle şeyleri esim daha ilgi gosterir değişik bisiler yapayim falan bi kerelik neysede üst üste unutmasi insani üzer yinede bunlar gecici bi durum olabilir ama sizinle gezmek istememesi sohbet etmemesi hicte normal degil bunun sebebini ogrenin bence.

Kusura bakmayin da su harfleri neden eksik yaziyosunuz. Okuyamadim valla.

Ben sizin gibi insanlari hic sevmiyorum biliyormusunuz

Guncelleme:::
Ayyy pardon yanlis anlamisim. Sigarayi siz iciyorsunuz sandim.
Hakliymissiniz o zaman

Kusura bakmayin da su harfleri neden eksik yaziyosunuz. Okuyamadim valla.

Önceden kalma aliskanlik vallahi canim bazen ben bile kendi yazdigimi okuyamiyorum okadar dikkat etmeye calisiyorum hizli olsun diye öyle yaziyorum farkinda olmadan :))

Ben böyle şeyleri önemsemem de en azından insan sözlü olarak da kutlayabilir. İnsan unutabilir bu da normal ama hatırlatınca da durumum yok demek yerine gelip sarılıp iki tatlı söz söyleyebilir. İnsan isteyince de para buluyor ayrıca. Pasta dediğin kaç liradır yani 5 liraya tek kişilik pasta alıp mum da mı dikemez yapmak isteyen insan.

Hepiniz çok haklisinz. Akşam yanlız uyudu sabah hiçbirşey umurunda değildi gayet neşeliydi. Umarım bu akşam telafi eder hicccc umudum yok ama yoksa ben burnundan getircem her türlü ....

ben de 4 aylık evliyim buna benzer bir olay yaşadık. adamın yapısında yok. en son ilkokula giderken kutlamışlar doğum günü. ne yapacaksın? gördü ama ne kadar önem verdiğimi, mecbur çabaladı. ve o çabası bana yetti. hassas olduğumu anladı. böyle olmalı bence, maddiyat olmasın size pırlanta alacak değil ya. ama bilsin sizin için önemli olduğunu, sözlü 1-2 şey, 1 demet çiçek. kadınları mutlu etmek o kadaar kolay ki

Seni sevmediginden degildr canim benimki beni ck sever kahvaltilr yemeklr hazirlar ama benimkide unuttu ve yeni evliyken alistm yani biliyodu ama kutlamayi unuttu dusun artk snra bende unuttum olur oyle seyler baska bi gun telafi eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…