Bütün kocalar mı böyle :((

Evet. İşten gelir TV ve telefon. Ben tam tersi sohbet muhabbet şakalaşma seven biriyim

Arada bir. Çok sık çıkmaz . haftada bi gün izni var onun da çoğunluğu arkadasi ile yanlız bensiz geçirmek istiyo

Sizinki evlilik degil. Yani birak özel günleri hatirlamasi. Adam, kadin ruhundan anlamayan bir odun. Üstelik seni sevdiginden pek emin degilim. Yani bir odun bile esi ile, sevgilisi ile zaman gecirmek ister.

Bu adam ile evlenmeden önce ne kadar zaman gecirdin? Cok kirici yazdigimin farkindayim fakat ben bile su muameleyi kizdim. "Erkektir, normaldir" diyenlere bakma. Hayir, normal degildir. Ben esim isten gelsin, hemen sohbet eder, yemege yardim eder. Ki istisna degil. Bircok erkek böyle ve sende ilgi, sevgi ve sevkati hak ediyorsun.

Bilemedim ne yapman gerektigini. Restini cekebilirsin. Küs kalabilirsin fakat adam zor ile ilgi alaka gösteremez ki.. Su noktada tek diyebilcegim sey, sakin sakin cocuk yapma.

canım kendini üzmemeye düşünmemeye çalış.. ona hakettiği değeri ver.. yani sen de onun sana yaşattığını yaşatmaya çalış.. bırak kutlama sen de onun özel gününü.. o tv seyrederken sen kendini mutlu edecek şeylerle uğraş.. bilmiyorum aranızda yaş farkı var mı ama benim eşimle aramda 12 yaş var ve haliyle o 1 buçuk yıllık evliyken oduna bağladı.. hevesinizi almış çoğu şeyden yani ben buna bağlıyorum.. ama biliyorumki beni seviyor.. üzülme hiçbir evliilik mükemmel değil mükemmel diyen yalan söylüyordur.. sabır göster Alllah yardım eder

Galiba haklisin. Bu düşük geçirdim henüz hamile kalmadum. Çevremizde i kadar eşlerine değer veren insanlar var ki kendisi de goruyo bunları ama lafa gelince onlar gibi olamam der ensaf adamın hayatı bellidir der. Ben çok üzülüyorum inanin derdim doğum günü değil derdim değer sevgi ilgi özen. Naapicam bilmiyorum

Beş yaş var aramızda. Ama anlaşma problemimiz var her konuda tersiz ... Orta yol yok.

hemen hemen öyleler.sende onun önem atfettiği şeyi param yok alamadım de yüzüne vur.sende bu özel gününde başkası ile eğlen derim aile arkadaşlar olabilir.

Bilmem
Bana uyumlu
Ben teraziyim
Oglaklar inattir
eşim oğlak tü özell günler fuzuli ona ana evinde babası hayvan gibi davranınca normal yani.

Beş yaş var aramızda. Ama anlaşma problemimiz var her konuda tersiz ... Orta yol yok.
o bizde de var inan.. evlenmek için nasıl anlaşmışız onu çözemedim :) zaman herşeyin ilacı ben buna inanıyorum.. ben bir kağıda onun iyi yönlerini ve kötü yönlerini yazdım.. gercekten iyi yönleri ağır bastı.. sen de bunu dene.. gerçekten mükemmel koca yok ve tipik Türk erkekleri biraz odun oluyor evlendikten sonra ve kendilerinin hep akıllı olduğunu sanıyorlar..oysa bizim zekamızla başedemezler.. evliliğiniz daha yeni sayılır tıpkı bizim gibi.. zamana bırak.. baktın ciddi yoruyor ozman da kimse hint kumaşı değil...

niye esnaflar duyguları yok mu
eşine gelip sarılsa sen esnafsın dur yapma diyen mi olacak
bahane buluyor gibi geldi
bence sen kendini, geri çek çalışıyormsun bilmem ama sen çık gez dolaş
çok klişe bir laf olacak ama bekleyen değil bekleten ol

Ya esnaf ile olmak ile ne alaka? Esin ile flört döneminiz oldu mu? Ne kadar sürdü?

Benm doqm gunmde 5 ocak ben en bastan sewgiliykn soylemstm esime senn doqm gununu unutmm sende bnm dqm gnumu unutma bozulurum bnm icn cok onmli die. 2gun onceden hediyemi werdi we dqm gunumdede Kayinwaldem gildeydik pasta alir insan falan dediler esime yaqmr yaqiyodu taksiyle geldim unuttm dedi gidip alayim falan istemem ben dedm unuttum diyosan orda sknti war takıldım sey padta deil dedm suratimida astim otrdm supriz yapms meqer bidiqim kesnlkle otur dqru dzqn uyar kons bence... evlilk yil donmmzde 6ocak o arada kayniyo bnm

Merhaba arkadaşlar. Akşam iş dönusu kardeşimi almış gidip pasta almışlar hediyeler almışlar. Geldi dün unuttum dedi ozur dilerim dedi. Bende üzüldüğüm nokta unutmuş olman dedim. Özür Dilerim dedi. Sarıldı falan.

Iste buna cok sewndm olsun bu gunun tadını cikar sende insanlik halidir unutmmsi Lazım ama belki işinde cozemedqi bi skntsi wardi hatrlymdi boswer takilma

Canım eşin icin söylediklerinin aynısı benim de de mevcut. Sanki benim esimi tarif ettin. Ne yapsak da aynı ışte. Ama sevindim hatırlayıp kutlamasına.mutlu yıllar

Yok benim eşim öyle değil, hep sürpriz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…