bütün olumsuzluklara rağmen vazgeçmiyorsa ne yaparsınız

SVGHW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
27
0
36
İstanbul
biri size sülük gibi yapıştıysa ve bütün olumsuzluklara rağmen vazgeçmiyorsa ne yaparsınız yardıııııııımmmm lütfeeennnnnn acil durum

Ne sülügü ya gıcık olurum ben öyle şeylere,istemiyosan istemiyosundur.Bi dahaki görmemde yapıştırırım lafı olur biter,ister kırılsın ister küssün umrumda bile olmaz.Sende öyle yap.

Ne sülügü ya gıcık olurum ben öyle şeylere,istemiyosan istemiyosundur.Bi dahaki görmemde yapıştırırım lafı olur biter,ister kırılsın ister küssün umrumda bile olmaz.Sende öyle yap.

çok çok haklısınız kesinlikle katılıyoruum

anlamıyor anlamıyor anlamıyor veee anlamıyor anlamada zorluk çekiyor bence :) ben demekten bıktım o yapışmaktan vazgeçmedi oooofff offff istemdiğimide diyorum ama tık yok yani

ya aslında değilim yani kalbini de kırmak istemiyorum ama illa kır diyor

Erkekte olsa bayanda olsa böyle tipler var malesef.Kimse kimseyi çekmek zorunda degil,bi kere kalbi kırılırsa bi daha kimseye yapışmaz ögrenmiş olur,yüzsüz degilse tabi.

anlamıyor anlamıyor anlamıyor veee anlamıyor anlamada zorluk çekiyor bence :) ben demekten bıktım o yapışmaktan vazgeçmedi oooofff offff istemdiğimide diyorum ama tık yok yani

Anlamıyosa zekada bi sıkıntı var ozaman.İstemedigini sonkez söyle eger böyle devam edersen aileme söylicem beni rahatsız ediyosun diye yada polise ne biliyim.Bana çok saçma geldi ya.

işte anahtar kelime zekada kıtlık :) bi bilsen kaç kere söyledim ama yok sonuunda hayatımdan çıktır git dicem olca o yani

tüm olumsuzluklara rağmen hala sülükse yapacak bir şey yok ttttttttttaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkiiiiiiii onun bir güzel ağzını burnunu kıracak bir sevgili bulana dek...

Son düzenleme:
oda yokkkkiii :'( o daha büyük bir soruuuuuunnnnn

benim başıma gelmişti üniversitede.sürekli arka kapıdan kaçıyordm onu görünce.kaç kaç nereye kadar.düzgün bir şekilde bir gün konuştum ve bir daha dava kapandı...

bende kaçıyorum konuşuyorum kalbini kırmadan kaç kere konuştum aaaah aaaah ama yok anlamıyor

o zaman bu kafadan rahatsız.bu aşk değil eğer olsaydı bence aşkta da gurur olmalı.arkadaştan sana büyük zarar gelebilir.şimdiden ciddi diyorum canım yakın çevrenden koruma iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…