Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canim ben de ayni seyi yasadim.Ama ben hic korunmadim yine de 3 ay olmadi malesef bu ay 4. Deneme nasip artik. Bugunu mutlaka degerlendir 6 haziranlilar dun bugun yarin yumurtlama donemimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar iyisinzdir umarim bu aralar pek giremiyodm sayfaya bugundn sonra bende sizlerleym

Merhaba kizlar iyisinzdir umarim bu aralar pek giremiyodm sayfaya bugundn sonra bende sizlerleym

Hoşgeldin canım, nasılsın?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim cok sevindim Allahim tamamina erdirsin inşallah :)

Canim dollenme olabilir cunku ben de daha onceki hamileligimde dedigim gibi olmustum kasiklarinda bicak kesigi gibi agri. Hadi hayirli haberler insallah ikimiz ayni zamanda sonucumuzu ogrenecegiz rabbim hayirli haber almayi nasip etsin

İnşallah cnm adet ağrısı gıbı degıl bıçak kesiyo sankı bazen bi şiddetleniyo bazen hafıflıyo sıcak iyi geldi biraz daha ilişkiye girmeli miyim acaba ya kasığım acıyo benim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin cnm bebişin için üzüldüm aynende dediğin gibi hayırlısı tabii....bu formdaki herkes hamile kalacak o kadar:)))))

cnm geçmiş olsun benim akıntı devam ediyo arada sol bacağıma inen ağrılar var hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız cnm kürlerden:)

Ben de gecen ay incir yemistim bol bol o erkene cekiyor.Ama bu ay ovulasyon testine gore dun yumurtladim zaten akintim da dun geldi.3 gun once uumurtladiysan su an dollenmis yumurta rahme ulasmistir tutunmaya calisiyor dikkat et sirt ustu yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…