Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar nasilsiniz.Ya heralde ben bu ayida kacirdim. Size danismak istedim.Ben hep o yapiskan sivinin gelmesini bekledim ama gelmedi 23 u ovulasyon gunumdu ama gelmeyince ben hep yarin olacak yarin gelir diye bekledin hic gelmedi.Bende 19 unda 22 sinde ve 25 inde iliskiye girdim. Sizce tutmusmudur.23 unde o sivi gelmedi daha yumurtlamamisimdir diye calisma olmadi.tutarmi yaaaa yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok, koku yanma acima felan yok. ama bazen okadar cok oluyorki, baya islaniyor ic camasirim.. bakiyorum beyaz sari igrenc bi akinti. normaldede olurdu ama simdi oncekilere bakarak cok daha yogun ve fazla. piskoloji kalmadi bende az önce bi arkadasim hamile oldugunu örenmis güleyimmi aglayimmi bilmiyorum

Canim takma kafana stres yapma .. olan vardir elbet ama bende bu ay ayni seyleri yasadm midem bulandi filan test negatif ti olede oldu kismet allah buyuk olmayacaklari oldurur..

Canım sperm içeride vajinal duş almazsan 72 saate kadar yaşarmış bir de sıcak duş almadıysan. Eğer bunlar olmadıysa zaten 23 ünde yumurtladıysan içerde canlı sperm yumurtanın başında beklemiştir canım merak etme. İnşallah bu ay gelir bebeğin canım. Bence ilişki zamanların güzel. iki gün ara iyi.

Canım üzülme Rabbim vaktinde verecektir inşallah. Umarım adet belirtisi değildir. Adet gününmüş aslında bir kan testi de yaptırabilirsin cnm. için rahat eder en azındankendi kendini yemezsin dimi?

hımm onu bılmıyorum canım ya , oyle duydum ve okudum erkekler agır kaldırmamaya dıkat etsın dıye bu surecte,ne zor ıs ya herseye dıkat etmek gerekırse incik cıncık baya seyler var yaaa

Aynen canım armut sapı üzüm çöpü derken yaş geçiyo valla.

Tmam canım yazarsın bat tarihini.

Kızlaaar çok mutluyum :)
Doktordan geliyorum ultrasonla baktı ara vermenize gerek yok dedi :) bugün 9.gün yarın aksam başlıyoruz çalışmalara :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde hasta olacak gibi ara ara kasık agrilarim geliyor. Oldum olacak derken 15 gün geçti olmadım. Grcikmenin 2. Günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan tahlili yaptım pozitif

Canım ben her ay olan akintim geçen ay hiç olmadı
Bende bi önceki ay antibiyotik ve agri kesici çok kullanmistim ona bağladım.
Yumurtlama akıntısı spermin yumurtaya kolay ulasmasini sağlıyorum diye bende geçen aydan hiç umutlu değildim ama bugün öğrendim ki 6 haftalık hamileyim

Bence ovulasyon testlerini de, akintilari da çok baz almayın. Adresiniz bittikten sonra 2 güne bir ilişki yasayin. Erken döllenme de olabilir geç dollenmede çünkü.

Canım birşey soracağım bel ağrın varmıydı ve arada kasık ağrıların ve ne şekildeydi? Benim ovulasyon geçeli bir hafta olacak çarşamba günü ve arada kasıklarım ağrıyo değişik bi ağrı belimle birlikte ağrıyo. ve belim çok ayakta durunca da ağrıyor. şimdi markete gitttim geldim belim ikiye yarılıyo sanki. sende de böyle ağrı varmıydı?

Ohh Walscım ya bu çok güzel bi haber gözn aydın olsun. Hadi bu ay güzel çalış da getir yeğnimizi tamam mı hergün kuru incir ve ceviz ye mutlaka. eşine de keçiboynuzu hadi bismillah diyin bu akşam canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sabirsizlikla heyecanla bekliyoruz bacim

Sen yapta bi cesaretle bende yapayimm:)

Istanbul hosgeldin beni hatirlamissindir . Megabitlinin bahsettigi kisi benim :) soyledigi urunu al mutlaka mukemmel bisey .sonra vaji de neymis diyeceksin:)))))

Testim elime geçti ve tabi ki meraktan hemen yaptim...
Üzerinde iliskiden 5 gun sonra sonuç verir yaziyodu.
Ovulasyon gunum sanırım 17 siydi.
Sonuç negatif çıktı
Ya çok erken yaptim ya akşam yaptığım için böyle oldu yada en kötü ihtimal hamile değilim
Eşimin de morali düştü biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh Walscım ya bu çok güzel bi haber gözn aydın olsun. Hadi bu ay güzel çalış da getir yeğnimizi tamam mı hergün kuru incir ve ceviz ye mutlaka. eşine de keçiboynuzu hadi bismillah diyin bu akşam canım.

Ayy inşallah blackberrim :) dün başladı eşim yemeye. Bende bu akşam başlıyorum hemen. Eşimi de diyetisyene götürdük sağlıklı beslenmeye başlıyor. Allah hepimize nasip etsin inşallah çok sağol canım benim çok destek oldun bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…