Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlaaar selam herkese :)
Ayy gün geçsin diye bekliyorum çok terkedim yoruldum ama dinlenmeye çalışıyorum. Belirtiler var akıntı yumurta akına dönmeye başladı. Ama ovü testinde hala aynı koyulaşma görmedim. Ben yine de pas geçmeyeyim. Akşama çalışmalar başlasın tey tey tey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladımda topıgı bulamıyorum kafam karsıtı yanı nasıl bı konun ıcındeyım sakın yanlıs kınamayın yabancıyım bu sıteyı kullanmada

Butun umudimuz Haziran ayinda diyen guzel anne adaylari topigindesin kadin dogumdan giriyosun tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

askim topigin kurucusu bir sonraki adet tarihini listeye ekleyecek bizdensin artik bu topige giren cikamax bir de hemen hamile kalir tamammi:)

Butun umudimuz Haziran ayinda diyen guzel anne adaylari topigindesin kadin dogumdan giriyosun tatlim

valla tıkladım bır yerlerı ne bılım nerdeyım kımleyımmmm basınızada bela oldummmmm

kiz yatagada halay cekip mendil sallayarak girmiyomn dimi:))))

cnm hamile kalmak istiyosan dogru yerdesin:))))

Cok alemsiniz walla kızlar sizlerin yazdklarinizi okudukca moralim düzeliyor insanin bir umudu oluyor ama genede kendimi dinlemiyorum :) uzulmemek için :)

askim cepten yapamiyom ama bilgisayardan hemencecik kabul ederim topik sayfasina gelince ustte yeni konu ac yazar oraya tikla helal hos olsun:)

kiz yatagada halay cekip mendil sallayarak girmiyomn dimi:))))

Haha yok kuzum adamı kendimden soğutmayayım diye yapmıyorum ama o guzel haberi alınca makarino muydu neydi çocukken oynadığımız onu bile oynayabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…