Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Benide ekleyin tpıge lütfen

kızlar bende bu topıge gırmek ıstoyorum ama nasııııl

Mrb kizla öncelikle hoşgeldiniz aramiza. Bat tarihini yazarsaniz eklerin listeye. Bu listede umut var hoş sohbet muhabbet bilgi paylasimi var. Biraz kendinizden bahsedermusiniz
Taniyalim sezleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm sanki belli belirsiz cikmis

Cnm belli belirsiz bisey var ama iki uç gün sonra tekrarla bence inşallah bebis vardır tatlim

Haya degil de mi siz de o cizgiyi gordunuz mu insallah yanlis deildir kanda belli olacak

kıl gibi çizgi çıkmış canım eğer test bozuk değilse hamilesin hayırlı haberler ver bize yarın inşallah sabah ilk idrarla testi tekrarla birde elinde test varsa

Haya degil de mi siz de o cizgiyi gordunuz mu insallah yanlis deildir kanda belli olacak

oyyyyyy indallah cnm yine teyze oliyoz kizlar harbiden cok yigen sahibi olacaz bu gidisle:))))

tamam tamam açıklıyorum...... yoksa dayak yiyeceğim....

saydım saydım veee Paytipo arkadaşımız çıktı gerisini bilemiyorum...

Ayy oğlunda da boyle cikmisti bi hafta sonra kese görünmüştü. İnşallah güzel haberler ver tatlim. Simdi bi silik bile yakalayamadim 9 aydir.

abooo böyle çıksa bile hamilelik var anlamına geliyor yaaa hayırlı olsun

MERHABA BLACKBERRY 3yıllık evliyim 1 kimyasal 1 düşük yaşadım 5 ay önce klomen tedavisine başladım ama yine olmadı ve ara vermemi istedi doktorum ilaçlar bağımlılık yapmasın didilerim tedaviye gerek kalmadanda hamille kalırız tüm isteyenlere versin güzel allahım ..

oyyyyyy indallah cnm yine teyze oliyoz kizlar harbiden cok yigen sahibi olacaz bu gidisle:))))

Ya yine de net degil ya yuregim agzimda kanda 0.1 gormekten yoruldum su an sevinemiyorum sadece dua ediyorum rabbim hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…