- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.281
İyiyim kuzum sen nasılsın. Malesef negatif ama hala adet olmadım. Bekliyorum işte. Sende durumlar nedir anlat bakalım :))
kan da mı baktırmıstın canım sen
Evet canım kanda baktırdım. Heralde tahlilden sonra hamile olamam. Böyle bir ihtimal varmı bilmiyorum ama. Adet olsaydım baride döngü başlasaydı biran önce pöfffff.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
abooo böyle çıksa bile hamilelik var anlamına geliyor yaaahayırlı olsun
valla uhrevi bir insansin bence insallah cikar......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annammm paytipo nerlerdesin gggıııı
tamam tamam açıklıyorum...... yoksa dayak yiyeceğim....
saydım saydım veee Paytipo arkadaşımız çıktı gerisini bilemiyorum...
MERHABA BLACKBERRY 3yıllık evliyim 1 kimyasal 1 düşük yaşadım 5 ay önce klomen tedavisine başladım ama yine olmadı ve ara vermemi istedi doktorum ilaçlar bağımlılık yapmasın didilerim tedaviye gerek kalmadanda hamille kalırız tüm isteyenlere versin güzel allahım ..
Adetime bir hafta var produktor erken gebelik testi yaptim 10 dk da bu sonuc cikti ilk 5 dakikada cizgi daha hafifti benim gordugumu siz de gorebiliyor musunuz yoksa ben yaniliyor muyum? Hic belirtim yok kan da verdim ama kanin sonucunu sabah alacagim dua edin kizlar sonucumu yorumlar misiniz
bendede var şekerim. ay bide hamile olurmuşuk
kendimi kaptırırsam fena hayal kırıklığı oluro yüzden umutlanmıyorum şekerim yoksa keyifler yerinde yani
cnm benı eklemmemısın dahacnm hayırlı sağlıklı bebeler sahibi olalım inşallah herşey normal ama 1 tane tüpüm var sağ tüpüm 6 yıl önce alındı bir oğlum vr 15 yaşında 3 yılda bir dış gebelik oda 2 yıl oldu şubatta hsg çektirdim oda temiz bakalım benimde sat 8 mayıs yani haziran 4 gibi adet tarihim inşallah gebe kalırız hayırlısıyla.......
abooo böyle çıksa bile hamilelik var anlamına geliyor yaaahayırlı olsun
hıc bırsey anlamadım yason adetım 13.05.2041
bence hamilesin hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz...
Kur senedin mi tatlim
kıızzz kötü bişi dimedin dimiii..... bugünlerde herşeyleri herşey anlayabülürüm
yaaa evet ben yazdım çıktıı tühhhh neyse gelince görür belki bana bi hediye falan yollar ne bileyim hahahahaha çok yüzsüzüm
kiz sende adanalilik varmi?
askim topigin kurucusu bir sonraki adet tarihini listeye ekleyecek bizdensin artik bu topige giren cikamax bir de hemen hamile kalir tamammi:)
Yarin sabah kan sonucunu alacagim telefonda soylemiyorlar uyuz oldum essek kafalilar
Paytipo bu ay umudum yok diyo ama bencede hamile hadi insalllaaahhhhh
askim topigin kurucusu bir sonraki adet tarihini listeye ekleyecek bizdensin artik bu topige giren cikamax bir de hemen hamile kalir tamammi:)
yok kiz malum oliyo bazi insanlata diyom:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?