- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
canım troitlerine baktırdın mı? Troit yüksekliği de gecikme yapıyormuş. Gerçi ben hiç gecikmem 28 de olurum ama her bünyede farklı reaksiyon gösterebilir. Bir de şu var ben doğum yapmadan çnce hep gecikirdi 35 günde olduğumu bilirim. Dr her ay oluyora 40 günde bir bile olursun sorun yok derdi. Rahmin de temizse kistin yoksa problem yok derdi. Bir kere doğum yapsan eğer rahim temizse adetlerin düzene girer canım. Zaten allah korusun pko olsan dr usg de görürdü.
Selaam ben geldim işten çıktım şimdi.. anladğima göre gecikmeler oluuo hee ayy konuyomu kelebekler yoksa karınlara.. inşallah hamillik oluşur da mutlu haberleri alırız
allah razı olsun cnm sen benim içimi rahatlattın rabbimde ne dileyin varsa versin doktora gidince isticem dediyin tahlili
İnşallah güzel haberler alırız canım Rabbim gönlüne göre versin. Valla bizde sizinle heyecanlanıyoruz.
Canım sakin ol endişelenme. Herşey güzel olacak.
İnşallah canım herşeyi yaşayan bilir tabi biz sadece teselli edebilir umut verebiliriz sana. Umudunu kaybetme.
Amin canım inşallah bu ay gelecek bebelerimizi inşallah Rabbimin izni ile geleceklerr :)
hoşgeldin canım beklenen adet tarihin BAT ne zaman canım? Uğurlu listemize seni de eklemeylim inşallah uğur getirsin.
Ben de kullanıyorum canım.
Hoşgeldin canım, bat tarihini yazarsan seni de ekleyelim uğurlu listemize inşallah sana da uüur getirsin bu ay bebişine kavuşursun. Bu grupta strese yer yok onu söyliyim. Rabbimden diliyoruz umut ediyoruz birbirimize umut oluyoruz. Stres en büyük düşmanımız bizim inan. Çoğumuz çörek otu kürüne başladık dilersen sende başlayabilirsin. kaliteli yumurta yapmak adına bir de eşlerimize aç karnına bir kaşık keçiboynuzu pekmezi veya keçiboynuzu özü veriyoruz. Şifa niyetine :)
Canım kalbimden geçeni söylüyorum sana, bugün de bekle. Yarın sabah ilk idrarla bir tekrarla testi canım. Test sonucuna göre konuşalım tekrar. İnşallah güzel haberler vereceksin bize.
Merhaba canım, öncelikle üzüldüm bebeğini kaybettiğine. Emin ol burda hikayesi olan senin gibi çok arkadaş var. Bizim topiğimizde umut var umutsuzluğa yer yok. Dostluk var güzel paylaşımlar var. Birbirimize umut olmak için buradayız hepimiz. Umarım sana da umut oluruz. Daha önce dr. kontrolleri yaptırdın mı? Bende martta düşük yaptım ve hala olmadı benim de ama bu ay olacak buna inanıyorum. Bu topik ve buradaki bütün arkadaşların enerjisi ile sana da Rabbim bir melek göndersin inşallah. Çoğu arkadaşımzla birlikte çörek otu kürü kullanıyoruz sende dene canım istersen bir de soğan kürü tavsiye ederim sana rahmini temizlemek adına.
İyi çok şükür canım. Kanaman var mı peki canım? Bittiyse kanama o zaman parça kalmamıştır muhtemel içerde. Adetin de gelir bir haftaya inşallah.
Merhaba canım hoşgeldin Delphe de gecikme var sabah dr kontrolü var inşallah güzel haberler verir bize hepimize umut olur.
iki arkadaşımız da var haber bekliyoruz bakalım inşallah 3 arkadaşımızdan da güzel haberler alırız.
Sen nasılsın?
Amin gülüm benim allah razı olsun bak ne güzel düzelmiş sevindim cnm adına allah bidaha o gül yüzünü soldurmasin hep güldürsun rabbim bundan sonra hayırlı bebişlerin olur inşallah
Kanamam yok tatlım 2gündür doktorda kanama yoksa iyi dedi inşallah canım soğan suyuda içiorum çabuk toparlarım çok sağol ilgilendiğin için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HTML:
İyiyim bnde yemek yaptm şimdi.. ya doktordan gecen gün tsh testi yaptrmştm 1.34 çıkmş bugün gösterdm doktor normal dedi varmı aranzda bu degerde olan. Ayy inşallah herkes mutlu haberler verir.
Çok sevindim canım senin adına. İnşallah adet olmadan hamiş kalırsın tatlım. Düşükten sonra hamile kalan çok insan var. İnşallah sende onlardan biri olursun tatlım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Maşallah canım değerin çok güzel. Benim tsh 19.98 di ilaç kullanıyorum bu yüzden. ama tedavi sürecinde hamile kalabiliyorsun. İnşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım.
İnşallah ablacım seninki yüksekmiymiş ben pek anlamıyorum bu degerlerden
Canım troıt hormonu calışmıyorsa yukselıyor. Yanı normal olması gereken 2.5. Eğer dusukse değerler o da cok çalışıyor demektır. Benım baya yuksek ama abartılcak gıbı degıl bazen ılk gebelık sonrası yukselebılıyormus. Benımde oyle olmuş.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hııı aman canm bende bişi sandm yüksekse düşer düşükse yükselir evvelallah çözümsüz dert vermesin rabbim.
Herkes çalışmaya mı çekildi kimsecikler yok?
Birşey soracağım bu çörekotu kürünü deneyen arkadaşlar,sizde de iştahsızlık yaptı mı acaba? Ben kullanamay başladığımdan beri doğru düzgün yemek yemiyorum tek yediğim sabah kahvaltısı ve öğlenleri azcık salata ve incir ceviz yiyiyorum. Akşam yemeğinden de çok az yedim mesela.
Herkes çalışmaya mı çekildi kimsecikler yok?
Birşey soracağım bu çörekotu kürünü deneyen arkadaşlar,sizde de iştahsızlık yaptı mı acaba? Ben kullanamay başladığımdan beri doğru düzgün yemek yemiyorum tek yediğim sabah kahvaltısı ve öğlenleri azcık salata ve incir ceviz yiyiyorum. Akşam yemeğinden de çok az yedim mesela.
Tarcin kan sekerini dengeledigi icin aclik hissetmiyosundur.corek otu aksine istah acar
Tarcin kan sekerini dengeledigi icin aclik hissetmiyosundur.corek otu aksine istah acar
senin adet bitti çalışmalar başladı dimi? Eşine her sabah pekmez içir canım yada eşin hergün keçiboynuzu da yiyebilir 2-3 tane o şekilde de olabilir pekmez sevmezse. iki günde bir ilişki mutlaka ve bel atı yastığı unutmayalım ve hemen kalkmak yok gerekirse ayaklar tepede iki saat uyunacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?