- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.301
normalde hamile bayanlarda mı yüksek oluyor ? normali kaç ki hamile olanlar için birde yumurtlama döneminde de sanırım yüksek oluyormuş
bi bat da benden olsun 15 haziran:))
Nasil birakirim anneleri yok cocuklar korkutmus kacirmis. Biraksam yasayamazlae bu ilk degil zaten sonda olmayacak.
Bende bekliyorum bugun olmassam yarin test yapicam ama geliyorum diyor benimki
Asiliysa sorun olmaz desigin gibi sebze vw meyveler o yavrulardan daha tehlikeli. Sokakta ac yarali gordummu hic dayanamiyorum valla tehlikeli olsada nasil birakir arkama bakmadan giderim. Biz merhamet edelim ki yaradanda bizim yavrularimisa merhamet etsin.
Aplalalarrriiiiiiiiiiiimmmmmmm :))))))
Canim yumurtlamada dusuk oluyormus yumurtlamadan sonra yukseliyormus progestan hormomu yukseldigi icin adet gunu ya da adetten 2 3 gun once dusuyormus ben bu ay olctum dunden beri dusuyor zaten gebelik belirtisi hissetmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Estrojen (Estradiol, E2): Başlıca yumurtalıklardan salgılanır. Ergenlik döneminde dişi özelliklerin gelişmesini sağlar. Meme gelişiminde etkilidir. Adet düzeninde progesteronla birlikte önemli rol oynar. Adet döneminin ilk yarısında daha yüksek düzeyde bulunur.kızlar merhabalar Allah rızasına bana yardım edebileck birileri var mı
hormon testi yaptırdım sonuçlarına kendim baktım netten randeuma var daha çok merak ediyorum e 2 değerinden anlayan var mı 46.7 çıkmış benim
ekledim bitanem test yaptın mı sen bat geçmiş çünkü belirtin felan varmı?
Estrojen (Estradiol, E2): Başlıca yumurtalıklardan salgılanır. Ergenlik döneminde dişi özelliklerin gelişmesini sağlar. Meme gelişiminde etkilidir. Adet düzeninde progesteronla birlikte önemli rol oynar. Adet döneminin ilk yarısında daha yüksek düzeyde bulunur.
yürüyüşün hamileliğe bir zararı dokunmaz canım ya... sen için ferah tut...
kızlar merhabalar Allah rızasına bana yardım edebileck birileri var mı
hormon testi yaptırdım sonuçlarına kendim baktım netten randeuma var daha çok merak ediyorum e 2 değerinden anlayan var mı 46.7 çıkmış benim
battaşmışızHadi hayırlısı bakalım ben listeye 16 yazdırmıştım ama bu ay 31 gün çekiyomuş
1 günden bişey olmaz
normal değer kaç olmalı acaba daha önce sizler yaptırdınız mı bu testleri
Yaa adetime 3-4gün vardı bendede kanama oldu şimdi ne bu offff 😢😢😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde son 3 gunum kizlar bakalim....stresbyapmamaya calisiyorum ama yapiyorum sanirim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hayır son adet tarihimi yazdım ben 28 mayıs daha yeni adetten çıktım nasıl oluyor bu işler:44:
Ay ne güzel çok sevindim canım gözünaydın saplıkla kucağına alırsın inşallah..
bata kaç gün vardı senin ve kaç çıktı değerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?