- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.261
arkadaşlar nöbetçi eczane buldum 2 tane aldım birini bugün yapıcam Diğerinide yarın ..şimdi eve gidiyorum Allah ım en hayırlısını nasip etsin bizlere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haberler senden gelecek inşallah cnm 6 gün var adetine naail durumlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
diş ağtısını ne keser canlar bilen var mı? Karanfil koydum baya aldı ağrısını dda sanırım yıne apse yaptı dişim yaa((
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bılmıorum kendımı
cok sacma sapan hıssedıorum
esımle tartısıom kavga cıkarıom durduk yere aglıom basım agrı uykum var bılmıom noluo gınemı pskolojık ya
apranax ford cnm kesın cozum
kızlarrrrrrr kımse yokmuuuu yaaaa bu topıkteeeee adetımın ucuncu gunundeyım ve ball tarcın corekoto karısımına basladm szce ıse yararmııı
Kimse olmaz mı bitanem başla tabi ki ben ve çoğu arkadaş kullanıyor valla yumurtlıklar hep kımıl kımıl. Yumurta takibi haptırmıyorum ama çok farkediyor ve kan şekerini de dengeliyor. Tavsiye eder,m cnmm
ben öyle şeylere hiç girmiyorum... hiçte anlamam ne ne işe yarar diye
Ah canım ya valla insan nelere katlanıyor ben ki hiç ağzıma sürmezdim pimpirikliyimdir inan faydasını da gördüm ya çok hoşuma gitti. Şu anda gördüğüm enerji veriyor nedeni de kan şekerini dengeliyor olması ve midemde gastrit vardı bu kürden beri hiç ilaç kullandıracak bir gaz sancım olmadı şükürler olsun. Hele i de bebek de olursa inşallah dadından yinmez:))
Kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm durumlar nasil ? Gerci sordugum kabahat iyi olmak zorundasiniz.stres yok ovulasyon doneminizden itibaren kesinlikle olacakmi olmayacakmi diye dusunmek yok.
gelde anlat bu kafaya:)))))
gelde anlat bu kafaya:)))))
Kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm durumlar nasil ? Gerci sordugum kabahat iyi olmak zorundasiniz.stres yok ovulasyon doneminizden itibaren kesinlikle olacakmi olmayacakmi diye dusunmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?