- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #13.501
ya sen birde gidip şimdi yemek mi yapacan üff zor çalışmak be bacım Allah yardım etsin sana da çalışanlarada......yarım saat sonra çıkıcam eve gitcem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen birde gidip şimdi yemek mi yapacan üff zor çalışmak be bacım Allah yardım etsin sana da çalışanlarada......yarım saat sonra çıkıcam eve gitcem![]()
ya sen birde gidip şimdi yemek mi yapacan üff zor çalışmak be bacım Allah yardım etsin sana da çalışanlarada......
yok sen beni tanıyosun arkadaş listemde varsın demek ki tanıyoruz birbirimizi![]()
bilmm tanımıyorm ama
nerde oturuyon sen adın ne?
iyi sağolsun bu arada senin mesleği hatırlamadım ne iş yapıyodun?:44:ayyy bilmiyorum kocam da yapabilir belki benden önce gidiyo saolsun yardım eder
iyi sağolsun bu arada senin mesleği hatırlamadım ne iş yapıyodun?:44:
tam cevabı aldım katil dicektimki yazmışsın elini kana bulama bak gül kimmin mesleğin var :)yönetici asistanıyım kuzum![]()
ayyyy senin espri yapmana gerek kalmadı bitirim sen hergün uğra buraya:)))))yönetici asistanıyım kuzum![]()
aynıyız o zaman . çevre baskısı akraba baskısı olmasa bu kadar heyecan yapmam heralde
senin adın ne kuzum...önceki kullanıcı adın ne söyle bakem aplana
sallasaydın bişey yoksa elinden kurtulaman artıkhiç değişmedi kullanıcı adım![]()
hiç değişmedi kullanıcı adım![]()
sallasaydın bişey yoksa elinden kurtulaman artık![]()
sallasaydın bişey yoksa elinden kurtulaman artık![]()
değişmiş değişmiş kekliosun bizii![]()
valla yandın ama sen istedin![]()