- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #13.701
ay hazal bende korktum görünce valla ...çoraplar güzeldi be en azından renk uyumu vardıhhahahahahahaha ivet itiraf ediyorum o şapşal benim hahahahahaha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hazal bende korktum görünce valla ...çoraplar güzeldi be en azından renk uyumu vardıhhahahahahahaha ivet itiraf ediyorum o şapşal benim hahahahahaha![]()
ay hazal bende korktum görünce valla ...çoraplar güzeldi be en azından renk uyumu vardı![]()
hıııııı tıpkı sen![]()
cnm benim nicte bir adres vermemiştim sanırsam hazalda öle isim soyisim belli ondan yani:)Kizlar bi soru neden Mick isimlerinizi degistiniz hazalda değişmiş hayirdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim nicte bir adres vermemiştim sanırsam hazalda öle isim soyisim belli ondan yani:)
eeee dostluk neyi niye yaptığını hissedermisşin:)))nasılda güzel anlatmış :))) canım arkadaşım
nasılda güzel anlatmış :))) canım arkadaşım
eeee dostluk neyi niye yaptığını hissedermisşin:)))![]()
çatlak ne güzel kız niye korkuyosun
ay bende göremmm nası gorucemmm![]()
pitircikkkkkkkkkkkkkkkk![]()
bitiriiimmmmm hoşgeldinnnn![]()
valla şimdi tam olduk:))))))))ay bende göremmm nası gorucemmm![]()
valla eğlenmek isteyen bu saatlerde bu dörtlüyü mutlak takip etsin:)))))sanal tiyatromu açsaksüperizzz biizzzz süperrrr![]()
allah seni napmasın senben ( bu arada adını söylesen kuzum zor oluyo böyle) avatar resminden bahsediyoduk biz![]()
valla eğlenmek isteyen bu saatlerde bu dörtlüyü mutlak takip etsin:)))))sanal tiyatromu açsak![]()
ahahahah Allah asıl sizi napmasınnn :) yada yapsınn ANNNNEEEEEEE YAPSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)))))))
Gülnaz :) naz dıyebılırsınız kısaca onu kullanıyor herkes zati=)