- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #15.881
Inşallah hayırlı haberler alırsın canım sende. Benim öyle çok vi belirtim olmadı her ay kasiklarimda batma olurdu zaten yine vardı biayda goguslerim de hassasiyette halsizlik de iki gündür var. Bide acayip bi burun kasintisi :)Canım insallah senden de güzel haberi alırız benim bata 4 gun var cesaret edemiyorum test yapmaya. Belirtilerin nelerdi canim ?
Maşallah cnm rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin ....bence pazartesi git cnm çok sevindim senin adına......Kızlar bata 1 kala kan testi 174.5 çıktı :) ben şimdi nezaman dr a gideyim napayım çok saskinim
önümüzdeki hafta görürsün bebeğini inşallah ............İnş. Kese görüldü bebek görülmedi gelişmemiş dedi kaçıncı haftada görülür ki bebek doktor bugünlerde gorulmesi lazımdı dedi yedi haftaya pazartesi girecek ben erken diye düşünüyorum
meyamin canim gonlunce olsun dileklerin
simdi soyle oldu belirtiler:
hani yumurta dollendikten hemen sonra tupteki yolculugu bi lac gun suruyormus ya.iki gun sag tupum araliksiz agridi.tgoguslerim normalde adete yakin acimaya baslar ama bu sefer daha erken basladi acimaya.birde gogus uclarim buyudu.nerdeyse misket kadarcoldu.rabbim bu mubarek aylar hurmetine isteyen herkese versin.ben cok sey atlattim sonunda sabrin sonu selametmisssss.
Maşallah cnm rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin ....bence pazartesi git cnm çok sevindim senin adına......
önümüzdeki hafta görürsün bebeğini inşallah ............
hoşgeldin cnm tanıyalımmı seni:)Arkadaslarrr
hoşgeldin cnm tanıyalımmı seni:)
Allah şifa versin cnm bat ne zaman tedavi görüyormusun peki......Hosbulduk arkadaşlar bugun katıldım araniza Coktandir takip ediyorum ama pek bilgimde yok bende başkent hastanesinde göğşen beyin hastasıyım iki aşılama yaptırdım pco be sağ tüp tıkalı :-(
hayırlısı olsun cnm inşallah kalbine göre olur......bizler buralardayız evt faal olunca görürüz birbirimizi tabi......Evet suanda tüp bebek için raporumun cikmasini bekliyorum agusttosta çıkacak insallah denicem ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bide site hakkinda pek bilgim yok nasil kullanicam bilmediğim şeyler varmi size her zaman ulasabiliyomuyum buraadan
Aynen canim bende tutuyorum ki tutmaktan yanaydim.bise sormak istiyorum gece yazdim girdunmu bilmiyorum ama benin bahsettigim agrilarim cogaldi dun gece artik yok bu baska bise dedim yani gittim acile ve yaygin tas var dediler gebelik testide yaptilar flime sokacaklarindan sonuc 2.0 çıktı daha cok erken mi acaba gebelik varsa bile çıkması.regl 12 gun var çünkü.ben bu tasi nasi geciricem(
hadi bakalım hayırlısı haytabuk rabbim inş verir aşılama oldunmu senEvet suanda tüp bebek için raporumun cikmasini bekliyorum agusttosta çıkacak insallah denicem ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bide site hakkinda pek bilgim yok nasil kullanicam bilmediğim şeyler varmi size her zaman ulasabiliyomuyum buraadan
sen nerdeysen ben ordayim tatlim:) insallah subat topigne transfer olabilirim dualarinizi eksik etmeyn
Yarın canım 29 u
meyra hayırlı olsun darısı bizlere inşşş
canım benım Allahım sana cok guzel bısey nasıp etmıs :) ınsallah bıze de nasıp olur tatlım :) kendıne cok ıyı bak yorulma sakın :)
kcanim gorebildinizmi resmi
Herkese hayirli ramazanlar hayirli geceler.. bugunku şikayetlerimin artmasi artik agrilarimin cok olmasi sebebi ile acile gittim ve yaygin bir sekilde taş varmış yani sık idrara cikmalar batmalar hepsinin sebebi taş mis. Tabi gebelik testide yaptilar 2.0 cikti. Reglime 12 gun var olsa cikarmiydi gebelik sizce bana cokkk erken gibi geldide ve ben napicam bu taş ı ya
Hamile olan arkadasimi cani gönülden tebrik ediyorum :*
Kızlar perşembe günü öğlen kanamam olmuştu az doktor düşük olabilir gelişmemiş dedi bir hafta bekleyelim dedi sonra kanama gelmedi şuan ağrım kanamam yok Protestan verdi altı hafta dört günlük hamileyim kanama geçince düşük tehlikesi gitmiş olur mu
Hosbulduk arkadaşlar bugun katıldım araniza Coktandir takip ediyorum ama pek bilgimde yok bende başkent hastanesinde göğşen beyin hastasıyım iki aşılama yaptırdım pco be sağ tüp tıkalı :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?