- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #15.901
meyraaa kız uykudan kalktım gözlerimi ovuşturdum ekranın dibine girdim emin olmak için. Allah seni ne etmesin emi. şaşkıııııın
kan verdinmi? doktora ne zaman gitcen?
benim kafam karıştı açıkcası. negatif dediler mi yoksa bekleyelimmi dedile?:44:
büyük ölçüde tehlike azalıyo ama sen yine de dinlen
canım sakın ümidini kaybetme bi kere pko olupta hamile kalan bi dünya kadın var. bendede var pko 1 sene sonunda hamile kaldım tedavisiz ama düştü. bu bebekler sıkıntı yapınca kaçıyo mudur nedir anlamadım gitti yaw. ayrıca bak meyraa mıza ne imtihanlardan geçti şimdi ne haberlerini alıyoruz.
kizlar merhaba guzel haberlerle geldim bhcg degerim iki gunde 294 ten 780 e cikmis uc kat artmis degerim laboratuardaki doktorda degerimin cok iyi arttigni herhangibir siknti olmadigni soyledi allahima sukurler olsun benim icin dua eden arkadaslardan allah razi olsun hamileyimmm diyebiliyorum artik:)
kizlar merhaba guzel haberlerle geldim bhcg degerim iki gunde 294 ten 780 e cikmis uc kat artmis degerim laboratuardaki doktorda degerimin cok iyi arttigni herhangibir siknti olmadigni soyledi allahima sukurler olsun benim icin dua eden arkadaslardan allah razi olsun hamileyimmm diyebiliyorum artik:)
Evet canım çok haklısın. Buarada eşin polis mielalmami canm bencede ısyan etme bıraz rahatla akışına bırak herşeyi sıkma kendını bukadar hem iş bulmak kolay degıl geç olsun iyi bir yer olsn
Maşallah cnm Allahım esirgesin inşallah.....kizlar merhaba guzel haberlerle geldim bhcg degerim iki gunde 294 ten 780 e cikmis uc kat artmis degerim laboratuardaki doktorda degerimin cok iyi arttigni herhangibir siknti olmadigni soyledi allahima sukurler olsun benim icin dua eden arkadaslardan allah razi olsun hamileyimmm diyebiliyorum artik:)
Evet canım çok haklısın. Buarada eşin polis mi
canim bat a 3 gun kala yaptim o testi yani dun.ama hemen cikti ikinci cizgi bekletmeden.birde telefonumun fotograf kalitesi dusuk normalde kat kat daha net.biraz silik olsada belirgin bicimde.kan vermedim henuz.niyetliyim cok sicak hic gidecek gucum yok
Yaa masallah ne güzel çoğunuz hamilesiniz hazıranda benim olmadı umudum çok düştü ya
evet canm ya keşke almasaymışım bu nıckı degişmiyorda kaldım böyle ıkıncı
Polisle evli olmak zor kız. Birebir yaşıyorumtam yumurtlama zamanı adam evde yok kaç ay böyle boş geçti benim. En son karar verdik aşılama yaptiriyoruz.hayirlisi artık. Senin ilk bebek mi olcak
canım üzme kendinidöverim he
bizde günümüzü bekliyoruz. Allah nasip ederse bizde görcez o günleri. ne demiş Rabbim isteyinki vereyim
öle tabi canım ya ama işte insan ister istemez azıcık üzülüyo acaba hiç olmıcak mı diyorum bazen çünkü bu ay bu topikde çok umutlanmıştım ama olmadı malesef
Uzulmemek elde değil soğan kurune baslicam ama nasıl olur ramazanda bilmiyorum bunlar vesile rabbim ol diyecek olacak hayırlısı olsun ; (
nasip cnm nasip napalım beklicez işte
senindemi olmadı canım bende çok üzüldüm soğan kürüne bende baslamak istiyom ama benim mide çok hassas ya bi bardak içtim hemen kustum suda eritme antibiyotiği bile içemiyorum napsam bilemedim
Evet cnm olmadı ama benim sag tüp calismiyomus oda etkiliyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?