• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

olacak kızlar yaaa bak benimki öyle olmadı mı Leyloş bu ay umut yok dedim 1 kere ilişki oldu o da yumurtlamadan önce dedim ben regl bekliyordum noldu Rabbim yüzümü güldürdü ben inanıyorum çok kısa zaman sonra sizlerden de alıcam hamilelik haberini inşallah :nazar::nazar:

inşallah yaa walla o kadar mutlu olcamki yani eger bu ay olursa tatildeyken alcam haberini inşallahhh mutluluğma mutluluk katacakkkk :16:

ardınada senin inşallah:46: kız bu pitircik ayağını sürüyecekti patinaj yaptı çok umutluyum:)))))

ya enterasan bende umutluyumm o ilaç kullandığm iğne olduğm aylarda bile çok umutlu deildim yani inşallah olur böyle umutlu olupta kırmızıları görünce ben çok kötü oluyorum ama :43:

ya enterasan bende umutluyumm o ilaç kullandığm iğne olduğm aylarda bile çok umutlu deildim yani inşallah olur böyle umutlu olupta kırmızıları görünce ben çok kötü oluyorum ama :43:

hiç moral bozmak yok hayatım ben 2 ya da 2.5 sene bekledim Rabbim sabrı öğretiyo sonra da mükafatını veriyo

Back
X