• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlaaarrr gidiyorum beeennnnn öğleden sonra geç gelebilirim meraklanmayın.... Emi güzellerim benim öpüyorum sizi

dava değil ıslak odunla dövmek lazım böle kadın drları :))
oyy kızılcık nasıl güzel olur amaaa:32:
dun gece 7 saatlik agir sanciyla bebegimi tam olarak kaybettim.icim yaniyo.
cnm benim çok üzüldüm. en azından o kadar ağır bi tedavi sonrası hamile kalabildiğini öğrendik. tabiki üzül ama çok hırpalama kendini. umarım çok daha güzel haberlerini duyarız canım benim:31:
biz ezelle twiterdan arkadaş olduk:)))))
bende istiyoooommmm:35:
ben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yav:31:.....inan hiçbişey yok bacım:27: benim göğüsler normalde artık ağzıma girecek kadar şişmiş olmalıydı tık yok sık idrar yok uyku haptan bilemiyom valla olursa inan şokkkkk :53:........hiç öyle gelmiyor bana:31:.........sen naptın bak bizim hanımın twtr hesabı yokmuş hayallerimiz suya düştü.............:2:
faceden hesap açsanız olmamı:27: ben twitterda pek aktif değilimdeee:36:
sen başka topiklen bizi aldatıyonmu yoksa:47:

hahhayt senin cezaya karar vermedik daha:46:

kıslar doktordan şimdi geldik. sıpa çok küçük zor göründü 5 haftalıkmış:26:

cnm benim çok üzüldüm. en azından o kadar ağır bi tedavi sonrası hamile kalabildiğini öğrendik. tabiki üzül ama çok hırpalama kendini. umarım çok daha güzel haberlerini duyarız canım benim:31:

gel cnm sende gel .......benim cezayı ne karıştırıyosun yavs ne güzel herkes unutmuşken:)))))

hadi hayırlısı miniğimiz gelişiyo maşallah.............

gel cnm sende gel .......benim cezayı ne karıştırıyosun yavs ne güzel herkes unutmuşken:)))))

Back
X