ilk denemen nezamandı ve yumurta oluşmuşmuydu tedavinde39 yasindayim ve surekli kontrol altindaydim,kasimda tup bebek denemesi yaptim,menapoza girmeye basliyorsun diye kimse birsey soylemedi,ustelik soruyordum surekli,asiri stresden adetlerin duzeni bozulmus deyip geciyorlardi,ne diyecegimi bilmiyorum,cok kotu bir ruh halindeyim...
Ben endometriosiz hastasiydim,ameliyat ve tedaviler yumurtalik rezervinde eksilmelere neden olabiliyor diyorlar,profesorunde bana soyledigi bu yumurta rezervi bitmis diyorlar,ya ben 3 yildir gidiyorum hastanelere surekli,bunu nasil gozardi edebildiler bunu anlayamiyorum,cildirmak uzereyim artik,kafamda bulutlar dolaniyor sanki.
kaç yaşındasın gülşehri regl olmuyormuydun ?
canım kısaca durmunu özetlersen ben kendi doktoruma soracağım
canım ben doktoruma sorup sana bilgi vereceğim sen kendini bıarakma hemenEndomeriosiz hastasiydim ve bir defa ameliyat oldum,39 yasindayim ve son 6 aydir adetlerimin duzeni bozuktu,doktora soruyordum stres diyordu,kasim ayinda tup bebek denedim,tedaviyle sadece tek yumurta elde edildi oda dollenmedi,bana, cok hafif tedavi uyguladik bir dahaki sefere daha agir tedavi yapariz yumurta cogalir dediler,ikinci deneme icin gittigimde ise, iste soyledigim gibi,menapoza giriyorsun,yumurta rezervi bitmis,hic sansin kalmadi denildi.
Endomeriosiz hastasiydim ve bir defa ameliyat oldum,39 yasindayim ve son 6 aydir adetlerimin duzeni bozuktu,doktora soruyordum stres diyordu,kasim ayinda tup bebek denedim,tedaviyle sadece tek yumurta elde edildi oda dollenmedi,bana, cok hafif tedavi uyguladik bir dahaki sefere daha agir tedavi yapariz yumurta cogalir dediler,ikinci deneme icin gittigimde ise, iste soyledigim gibi,menapoza giriyorsun,yumurta rezervi bitmis,hic sansin kalmadi denildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?