Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

Tesekkur ederim supurgem,burada oldugunuzu bilmek bana biraz guc veriyor.
gülsehri canim kendime olmus kadar cok üzüldüm...
inan üzüntümü sana tarif edememm senağlama
seni seviyorum canim lütfen sonuna kadar caba sarfet.
rabbim herseye kadirdir:teselli:

sevgili gülsehri, durumuna cok üzüldüm ve seni cok iyi anliyorum cünki bende ayni durumdayim bende menopzdayim ve henüz 25 yasindayim benimde cocugum olmuyo dr lar kesinlikle olmaz diyolar tek sansim yumurtalik nakli ama buda dinimizce günah.. canim böyle bir konu bende acmistim bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/benim...lutfe-yardim-edin-t102744/index.html?t=102744

bende birsürü dr gezdim ama malesef hepsinden aldigim cevaplar ayni benim 10yil oldu menopoza gireli yani 15 yasinda ikensenağlama bende nerde bir dr bulsam oraya kosuyorum belki diyerek:çok üzgünüm: allah büyük canim bende tiptan ümidimi kesdim gibi birsey allahtan mucize bekliyorum canim ve allah okadar büyükki sabrini veriyo sakin isyan etme ,hersey allahtan ve mutlaka bundada bir hayir vardir..sen ona kulluk vazifelerini yap bunu ihmal etme canim.. eminimki rabbim bizlerinde evlat hasretini dindirecektir yeterki o istesin.. canim istersen özelden msn verim sana ekle beni konusalim:teselli:

gül canimmmmmŞeniz nerlerdesin bende merak etim seni ya

keske üzüntünü alabilsek herkes birer parca ama olmuyo sadece sana teseli verebiliriz

allahtan ümit kesilmez canim cani gönülden istenen her seye eninde sonunda olur her seye olumlu bak kafandan olmucak diye düsünme su anda hislerim

olucani söylüyo insallah bir bebisin olur canim ama beyninden kalbinden olmucak diye düsünme cani gönülden olucak de güzel yapbimin oldurmicagi hic bir sey yoktur hic bir sey icin de gec degildir hic ummadigin anda insallah yüzün güler canim benimŞeniz

canı menepozda olsa olmasada rabbım yazdıysa bebeğine kavusursun sakın yıkılma tam anlamıyla hemen kesılmazsın zaten ara ara kanamaların olur yumurtlaman devam eder hıc duymuyomuydun ben cok duydum menepoz dan sonra arada hast kadınlar baska bı dr da gıt derım allah yardımcın olsun

Allah tan umudunu hiçbir zaman kesme canım..Sen dua etmeye istemeye devam et..O ki birşey e ol dediği anda olduran kudrete sahip inşallah seni de sevindirir..Unutma bu dünyada asla sahipsiz değiliza.s.

Destekleriniz icin sagolun arkadslarim,internetten arastirma yapiyorum,bazi vakalar yaziyor menapoz sonrasi hamilelikle ilgili ama yumurta nakliyle oluyor buda,bu hafta gidecegim doktorun soyleyeceklerini dinleyip bir karara varmaya calisacagim,evlatlik almayi dusundum ama oda imkansiz gibi birsey cunki bir suru proseduru var ve ben o prosedurlerden hicbirine sahip degilim acikcasi,evin olmaliymis,bankada belirli bir miktar paran olmaliymis falan gibi seyler iste,her yerden elim kolum baglanmis ne yapayim,evlatligida kendi cocugum gibi bagrima basarim ama oda sorun iste,allaha dua etmekten vazgecmeyecegim.

İnşallah hayırlı bir gelişme olur canım, Allah derdine derman versin, hepimize versin inşallah.a.s.

canımsın moralini asla bozma herşeyden önce moralini yüksek tutmalısın.ve sakın ümidine kesme 60 yaşında kadın doğurdu amerikada dr öyle dedi diye oturma başka dr lara git görün 39 yaş neki allah aşkına.dualarım bebek bekleyen isteyen arkadaşlar için kurban olduğum allahım hiç bir yuvayı çiçeksiz bırakmasın.

gülşehri öncelikle herşeyin hayırlsı olsun canım allahım sana bu zorlu günlere dayanabilecek güç versin
inşallah sende artık olmaz denilipte anne olanlardan olursun....

Halt etmiş o doktorlar:mymeka:, Rabbim istedikten sonra olmayacak yoktur.

Şimdi ahlanıp vahlanmak yerine ayağa kalk, çaresine bak:1closedeyes:

gülşehri canım doktorumun cevabını olduğu gibi aşşağıya kopyaladım fakat ben herşeye rağmen gerçekten menepoza girip girmediğini araştırmalısın derim rabbim yardımcın olsun dualarım seninle canım
Rüya Hanım
Merhaba
Arkadasiniz eger erken menopoz ise yapacak birsey yok maalesef. Ancak eger kendi kendine ilac kullanmadan adet gorebiliyorsa getirin bir bakalım.Ancak yine de yumurta ve embryo elde etsek bile gebelik olasılığı düşüktür.
SaygılarDr Enver Kurt

cnm sakın hemen umutsuzluga dusme rabbım kımlerı sevındırmedıkı senı sevındırmesın gun dogmadan neler dogar umudunu yıtırme sakın bızlerde anne olacagız inş

heyyy dur bakalım ne hemen üzlülmek falan allah büyüktür rabbim istedikten sonra doktor ne derse desin hayatta hiç birşey kesin değildir senin bebeğinin olamıyacağına onlar değil rabbim karar verir senin için inan içten ve samimi bir şekilde dua ettim hadi kızlar sizlerde gönülden dua edin arkadaşımıza rabbim sesimizi duyacaktır sakın moralini bozzma bol bol dua et olurmu canım

eger allah sana ezelde yazmışsa alnına bunu verecektir kim ne derse desin bu ülkede profesör lerde hata yaıyorlar belki senin dr unda hata yapmıştır bu hayatta bazen bazı şeyler zordu ama asla imkansız degildir

Kizlar,adet gordugume bu kadar sevinecegime ruyamda gorsem inanmazdim ama ben adet oldum bu sabah,hic ilac falan kullanmadim hemde,kendiliginden oldu,rabbim insallah gidecegim doktordan hayirli haberlerle dondurur beni,haftaya sali gunu doktor randevum var,dualarinizi esirgemediginizi biliyorum,allah hepinizin gonlune gore versin.

gulsehrı cok sevındım rabbımden umıt kesılmez sen stres yapma hep dua et umitli ol guclu ol

güneşın dogdugu an karanlıgın en koyu oldugu andır..unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…