gülsehri canim kendime olmus kadar cok üzüldüm...Tesekkur ederim supurgem,burada oldugunuzu bilmek bana biraz guc veriyor.
Destekleriniz icin sagolun arkadslarim,internetten arastirma yapiyorum,bazi vakalar yaziyor menapoz sonrasi hamilelikle ilgili ama yumurta nakliyle oluyor buda,bu hafta gidecegim doktorun soyleyeceklerini dinleyip bir karara varmaya calisacagim,evlatlik almayi dusundum ama oda imkansiz gibi birsey cunki bir suru proseduru var ve ben o prosedurlerden hicbirine sahip degilim acikcasi,evin olmaliymis,bankada belirli bir miktar paran olmaliymis falan gibi seyler iste,her yerden elim kolum baglanmis ne yapayim,evlatligida kendi cocugum gibi bagrima basarim ama oda sorun iste,allaha dua etmekten vazgecmeyecegim.
Insallah sara nur insallahh,senin yazilarinida okumustum hep,insallah allah seni guldurdugu gibi beni ve benim gibi olan herkeside guldurur.
iki gun once doktorumdan o cok kotu haberi aldim,ikinci tup bebek icin start vermeye gittigim hastaneden kriz halinde ciktim,doktorum erken menapoz teshisiyle bebek icin hicbir sansim kalmadigini haber verdi,dunyam yikildi,cok kotuyum,kendimi bombos hissediyorum,bu duyguyla nasil basedilir bilmiyorum,hergun hayalini kurdugum bebegim hic olmayacak artik,patiklerini hazirladigim,ruyalarimda kokladigim bebegim olamayacak,kizlar yikildimm,nasil kalkarim bilmiyorum.
Halt etmiş o doktorlar:mymeka:, Rabbim istedikten sonra olmayacak yoktur.
Şimdi ahlanıp vahlanmak yerine ayağa kalk, çaresine bak:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?