- 23 Mayıs 2009
- 14.599
- 16.142
- 823
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
ne yaşıyosan hakediyosun, sen kendini düşünmüyosan başkalarımı düşüncek. çocuk doğunca lohusa halinle, çocuğu onlara bırakır her türlü işlerini yaparsınBn inaniyorum esim onumde ailesine soylemesede arkamdan soyluyodur ama bunlarda utanma yok.esim.bna kackez yapma birak dedi bnm icim rahat etmedi bnden bise istediklerinde yok diyemedim yptim
Aynen vala hakediyomHakediyorsun.
Hamilesin ..yapamam edemem . de.
10 bile kalmadi cuma gunu zaten sezeryan olcam 4 gun kaldi.hakediyoz vala hata bnm kabul ediyorumyahu gec odanın birine yat agrım var de çok mu zor ? ee görümcem gitti.. yapacak kimse yok ben yapıyorum nedir saf mısın sen ? onlarn sana yardımcı olması gerekirken sen hizmetcilik yapıyorsun resmen
k bkmada cidden hakediyorsun hizmetci gibi kullanılmayı
sende ve eşinde bu kafa oldugu sürece böyle çekersin yazık üzüldüm haline.. 10 gün kalmış dogumuna bana biri böyle yapacak dogumumda var ya düşünmek bile istemiyorum !
Ben sana gitme demiştim hatırlıyorsan en iyisi kendi evin,annem 2 doğum yaptı hepsinde de kendi evindeydi hiç bir yere gitmedi bence sen de evine gidebilirsin.Günaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Yok ozaman kimse bni burda tutamaz evime gitcem.simdi bile zar zor kaliyorum kaldiki dogumdan sonra hayatta cekemem bunlarine yaşıyosan hakediyosun, sen kendini düşünmüyosan başkalarımı düşüncek. çocuk doğunca lohusa halinle, çocuğu onlara bırakır her türlü işlerini yaparsın
Aynen haklisn kalmam asla alcam bebegimi gitcemSakın kalma zaten canım bak dogumdan sonrası çok önemli bebege alışma evren ağrıların filan olacak aman akıllı ol abla tavsiyesi evinden bir yere gitme canim
O zaman daha fazla ne diyebilrim ki üzüldüm allah yardımcısınız olsun10 bile kalmadi cuma gunu zaten sezeryan olcam 4 gun kaldi.hakediyoz vala hata bnm kabul ediyorum
Vala dogumdan sonrada bnden bisi beklediklerini gorursem soklara girerim bidahada cikamam gerci bunlardan hersey beklenir ama.bn evime gitcem kalmicam burdasen yüz vermissin hiç bir is eline yapısmaz ama yüz vermissin oha cüs esinden istesin yemegini
kv kimki sana İZİN VERMİYOR esinle konusmussun zatn .
sana tavsiye dogum yapınca bari iş yapma tammmı
Haklisin cok tesekur ederim canikimO zaman daha fazla ne diyebilrim ki üzüldüm allah yardımcısınız olsun
kendinize bunu reva görmeseydiniz keşke ama hiç birşey yapamıyorsunuz.. çook çekersiniz
yarn bebeginiz sağ sağlim dogsun burnunuzdan getirirler herşeyi siz daha o zaman görün bakın olacaklara felan
vicdansızlar..ne denir hamilesiniz kırmakta istemiyorum
hayırlı dogumlar kolaylıklar dilerim
ama lütfen kendinizi düşünümyorsanız karnınızdaki bebeginz için hizmet etmeyin şunlara !
Git annnen de kal ordan da Doğuma git direk evine geç iyi kötü bakarsın bebeğine annende destek olur onlarda bakarsa yapsın bebek iyi bi fırsat şakın gitme hasta olur de durmuyo de sevmek isteyen gelsin sevsin gitsin konseye yüz vermeYok ozaman kimse bni burda tutamaz evime gitcem.simdi bile zar zor kaliyorum kaldiki dogumdan sonra hayatta cekemem bunlari
Hep annemin yuzunden burdayim zaten :/ hep baskalarini dusunur aman kotu olmayalim der annem bana bakicakti ama bunlarin israrini gorunce git die tutturduGit annnen de kal ordan da Doğuma git direk evine geç iyi kötü bakarsın bebeğine annende destek olur onlarda bakarsa yapsın bebek iyi bi fırsat şakın gitme hasta olur de durmuyo de sevmek isteyen gelsin sevsin gitsin konseye yüz verme
Ohaa bukadarda durust olunmaz :)seni niye bıraksın ki?
bir hizmetçi tutsa en aşağı asgari ücret ödeyecek.
ama sen bedavasın :)
sana biçtikleri değer bu kadar.
Ohaa bukadarda durust olunmaz :)
Soyledim aileme ailemde dediki sadece kndi salonu bulasigi yap gorumcelerin odasini temizleme kalkip kendileri yapsn dedi.bnde artik onlarin odasna karismiyorumEsin evde seni yalnız birakmiyor madem ya kendi annene git kal ya da annen gelsin senin evinde kalsın esin gelene kadar. Bana gore bunlara da gerek yok sancin tutarsa bin tane yolu var çaresine bakmanın. Telefon var her türlü kendini hastaneye goturtturursun yanına birini cagirirsin falan bunlar dert değil bu zamanda. Aynı şehirde kendi annen de varken ne bu canım sen onlara mi kaldin kendilerine hayırları yok sana bakitiyolar kendilerini. Ailen bilmiyo mu bunların her işi sana yaptırdığını. Biliyorlarsa nasıl kiyiyorlar sana. Nasıl hâlâ ayıp olur git diyebiliyorlar. Ha bilmiyorlarsa neden söylemiyorsun.
Bir sürü cikar yol var kurtar kendini. Kendine bu eziyeti yapma
Bn kbul ediyorum hata benim bn alistirtim smdide pacami kurtaramiyorumgerçekler acıdır.
öyle evirip çevirip söylemekle uğraşamam ben.
malesef olan bu.
ve aslında burada yazılan tüm yorumların özetini yazdım size.
Bn kbul ediyorum hata benim bn alistirtim smdide pacami kurtaramiyorum
yaniii keşke hiç gitmeseydin oraya.. annen falan gelip sende kalsaydı. doğum sancısı tutarsada bi taksiye atlayıp giderdiniz. keşke doğum öyle hemen sancı girer girmez başlayan bişi olsa :) neyse artık olan olmuş.. doğumdan sonraki güzel günlerin hayali ile geçirin şu 3-4 günü :)Yok canim demezler :) evlendigimden beri hic yanimda olmadilar evime bile toplasan iki uckez gelmislerdir bi yil icinde.onlar bni buraya kndi cikari icin getirdiler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?