Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Bn inaniyorum esim onumde ailesine soylemesede arkamdan soyluyodur ama bunlarda utanma yok.esim.bna kackez yapma birak dedi bnm icim rahat etmedi bnden bise istediklerinde yok diyemedim yptim
ne yaşıyosan hakediyosun, sen kendini düşünmüyosan başkalarımı düşüncek. çocuk doğunca lohusa halinle, çocuğu onlara bırakır her türlü işlerini yaparsın

10 bile kalmadi cuma gunu zaten sezeryan olcam 4 gun kaldi.hakediyoz vala hata bnm kabul ediyorum

Ben sana gitme demiştim hatırlıyorsan en iyisi kendi evin,annem 2 doğum yaptı hepsinde de kendi evindeydi hiç bir yere gitmedi bence sen de evine gidebilirsin.

ne yaşıyosan hakediyosun, sen kendini düşünmüyosan başkalarımı düşüncek. çocuk doğunca lohusa halinle, çocuğu onlara bırakır her türlü işlerini yaparsın
Yok ozaman kimse bni burda tutamaz evime gitcem.simdi bile zar zor kaliyorum kaldiki dogumdan sonra hayatta cekemem bunlari

sen yüz vermissin hiç bir is eline yapısmaz ama yüz vermissin oha cüs esinden istesin yemegini

kv kimki sana İZİN VERMİYOR esinle konusmussun zatn .

sana tavsiye dogum yapınca bari iş yapma tammmı

10 bile kalmadi cuma gunu zaten sezeryan olcam 4 gun kaldi.hakediyoz vala hata bnm kabul ediyorum
O zaman daha fazla ne diyebilrim ki üzüldüm allah yardımcısınız olsun
kendinize bunu reva görmeseydiniz keşke ama hiç birşey yapamıyorsunuz.. çook çekersiniz
yarn bebeginiz sağ sağlim dogsun burnunuzdan getirirler herşeyi siz daha o zaman görün bakın olacaklara felan
vicdansızlar..ne denir hamilesiniz kırmakta istemiyorum
hayırlı dogumlar kolaylıklar dilerim
ama lütfen kendinizi düşünümyorsanız karnınızdaki bebeginz için hizmet etmeyin şunlara !

sen yüz vermissin hiç bir is eline yapısmaz ama yüz vermissin oha cüs esinden istesin yemegini

kv kimki sana İZİN VERMİYOR esinle konusmussun zatn .

sana tavsiye dogum yapınca bari iş yapma tammmı
Vala dogumdan sonrada bnden bisi beklediklerini gorursem soklara girerim bidahada cikamam gerci bunlardan hersey beklenir ama.bn evime gitcem kalmicam burda

Haklisin cok tesekur ederim canikim

Yok ozaman kimse bni burda tutamaz evime gitcem.simdi bile zar zor kaliyorum kaldiki dogumdan sonra hayatta cekemem bunlari
Git annnen de kal ordan da Doğuma git direk evine geç iyi kötü bakarsın bebeğine annende destek olur onlarda bakarsa yapsın bebek iyi bi fırsat şakın gitme hasta olur de durmuyo de sevmek isteyen gelsin sevsin gitsin konseye yüz verme

seni niye bıraksın ki?
bir hizmetçi tutsa en aşağı asgari ücret ödeyecek.
ama sen bedavasın :)
sana biçtikleri değer bu kadar.

Esin evde seni yalnız birakmiyor madem ya kendi annene git kal ya da annen gelsin senin evinde kalsın esin gelene kadar. Bana gore bunlara da gerek yok sancin tutarsa bin tane yolu var çaresine bakmanın. Telefon var her türlü kendini hastaneye goturtturursun yanına birini cagirirsin falan bunlar dert değil bu zamanda. Aynı şehirde kendi annen de varken ne bu canım sen onlara mi kaldin kendilerine hayırları yok sana bakitiyolar kendilerini. Ailen bilmiyo mu bunların her işi sana yaptırdığını. Biliyorlarsa nasıl kiyiyorlar sana. Nasıl hâlâ ayıp olur git diyebiliyorlar. Ha bilmiyorlarsa neden söylemiyorsun.
Bir sürü cikar yol var kurtar kendini. Kendine bu eziyeti yapma

Hep annemin yuzunden burdayim zaten :/ hep baskalarini dusunur aman kotu olmayalim der annem bana bakicakti ama bunlarin israrini gorunce git die tutturdu

Soyledim aileme ailemde dediki sadece kndi salonu bulasigi yap gorumcelerin odasini temizleme kalkip kendileri yapsn dedi.bnde artik onlarin odasna karismiyorum

Bn kbul ediyorum hata benim bn alistirtim smdide pacami kurtaramiyorum

yooo yapacağın şey baş kaldırmak.
herkesle iyi olmak zorunda değilsin.
mesafe iyidir.
iş mi verdiler görümcene söyle beraber yapalım diye. yapmıyorsa sen de yapma.
çok mu iş verdiler hamile halinle, ben hamileyim kendimi çok yormak istemiyorum diyin, yatın.
annenize gitmeye izin mi vermiyorlar, beni annemi görmekten kimse men edemez diyin, çıkın gidin.
siz kendiniz bu hale getirmişsiniz.

Yok canim demezler :) evlendigimden beri hic yanimda olmadilar evime bile toplasan iki uckez gelmislerdir bi yil icinde.onlar bni buraya kndi cikari icin getirdiler heralde
yaniii keşke hiç gitmeseydin oraya.. annen falan gelip sende kalsaydı. doğum sancısı tutarsada bi taksiye atlayıp giderdiniz. keşke doğum öyle hemen sancı girer girmez başlayan bişi olsa :) neyse artık olan olmuş.. doğumdan sonraki güzel günlerin hayali ile geçirin şu 3-4 günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…