endoplazmik_kedikumu
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Kasım 2017
- 8
- 13
- 3
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
25 canikim.kalkip gidiyo bnde ypmk zorunda kaliyormGörümceniz kaç yaşında? 5 gün sonra doğumu olan kadına ev işi yaptırmak nedir? Kesinlikle yapmayın, kalkamıyorum çok ağırlaştım fln deyin yapmayın
yapmak zorunda kalıyorum diye birşey olamaz ya25 canikim.kalkip gidiyo bnde ypmk zorunda kaliyorm
Tmm işte yapma bu kadar basit aaa kramp girdi aaa sancı yat onların sana hizmet etmesi lazımFazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Daha bugun soyledim esime sezeryan olucam bunlar dikisli halimlede bnden bisi bklemezler degilmi yok daha neler dedi peki bna kim bkcak dedim bn bakarim sana dedieşinize söylediniz mi evin bütün işini sizin yaptığınızı. onların size hizmet etmesi gerekirken bir de onlara hizmet etmek... bugün yarın doğum olacak. lohusayken umarım kv de de kalmazsınız. lohusa falan dinlemez size iş yaptırmaya kalkışır. allah kolaylıklar versin. hayırlı doğumlar
Sana tek tavsiyem doğumdan sonra kesinlikle evine git canım yanina annen gelsin yoksa bunlar seni lohusa depresyonuna sokarlar.Esim birakmiyo canikim gece iste calistigi icin
Haklisin canim bi yandan hata bnde bn bunlari alistirdim cok pismanimTmm işte yapma bu kadar basit aaa kramp girdi aaa sancı yat onların sana hizmet etmesi lazım
Zaten öldurseler kalmam canikim evime en fazla bi hafta kalirim cekemem bunlariSana tek tavsiyem doğumdan sonra kesinlikle evine git canım yanina annen gelsin yoksa bunlar seni lohusa depresyonuna sokarlar.
Ayrıca ağrım var de yan gel yat bu ne ya hamile halinle vicdansizlar.
En çok size kızdım
Size baskı yapan herkese rest cekip ne istiyorsaniz onu yapmaliydiniz
Kendi kuyunuzu kazmissiniz resmen
Akillanacaga da benzemiyorsunuz
Aynen hakediyorumvalla siz kalkıp evinize gitmiyosanız, rest çekemiyosanuz, sizden beklenen her hizmeti yapıyosanuz kusura bakmayın ama hakediyosunuz.
eğer gerekeni yapmaz iseniz hatanızı böyle çekmeye devam edersiniz kimsede size yardımcı olamaz.. kendinizi hizmetci gibi kullandırmaya yer veriyorsunuz o insanlara..Bnde kendime kiziyorum hemde cok benim hatam zaten kabul ediyorum
eşiniz öyle diyorsa iyi bari. ama gece çalışıyor demiştiniz. evde seninle kalalım ya da sen tek kalma falan diceklerdir mutlaka.. önleminizi baştan alın derimDaha bugun soyledim esime sezeryan olucam bunlar dikisli halimlede bnden bisi bklemezler degilmi yok daha neler dedi peki bna kim bkcak dedim bn bakarim sana dedi
Nereye gitcem ki o gezmeye gidiyor evde oldugundada tlfnla ugrasiyoryapmak zorunda kalıyorum diye birşey olamaz ya
kalkıp gidiyorsa sende kalk git yat bu kadar zor mu ? kendini hizmetci ettirmeye yer arıyorsun sende.
yahu gec odanın birine yat agrım var de çok mu zor ? ee görümcem gitti.. yapacak kimse yok ben yapıyorum nedir saf mısın sen ? onlarn sana yardımcı olması gerekirken sen hizmetcilik yapıyorsun resmenNereye gitcem ki o gezmeye gidiyor evde oldugundada tlfnla ugrasiyor
Sakın kalma zaten canım bak dogumdan sonrası çok önemli bebege alışma evren ağrıların filan olacak aman akıllı ol abla tavsiyesi evinden bir yere gitme canimZaten öldurseler kalmam canikim evime en fazla bi hafta kalirim cekemem bunlari
Yok canim demezler :) evlendigimden beri hic yanimda olmadilar evime bile toplasan iki uckez gelmislerdir bi yil icinde.onlar bni buraya kndi cikari icin getirdiler heraldeeşiniz öyle diyorsa iyi bari. ama gece çalışıyor demiştiniz. evde seninle kalalım ya da sen tek kalma falan diceklerdir mutlaka.. önleminizi baştan alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?