Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

eşinize söylediniz mi evin bütün işini sizin yaptığınızı. onların size hizmet etmesi gerekirken bir de onlara hizmet etmek... bugün yarın doğum olacak. lohusayken umarım kv de de kalmazsınız. lohusa falan dinlemez size iş yaptırmaya kalkışır. allah kolaylıklar versin. hayırlı doğumlar

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Tmm işte yapma bu kadar basit aaa kramp girdi aaa sancı yat onların sana hizmet etmesi lazım

Daha bugun soyledim esime sezeryan olucam bunlar dikisli halimlede bnden bisi bklemezler degilmi yok daha neler dedi peki bna kim bkcak dedim bn bakarim sana dedi

Daha bugun soyledim esime sezeryan olucam bunlar dikisli halimlede bnden bisi bklemezler degilmi yok daha neler dedi peki bna kim bkcak dedim bn bakarim sana dedi
eşiniz öyle diyorsa iyi bari. ama gece çalışıyor demiştiniz. evde seninle kalalım ya da sen tek kalma falan diceklerdir mutlaka.. önleminizi baştan alın derim

Nereye gitcem ki o gezmeye gidiyor evde oldugundada tlfnla ugrasiyor
yahu gec odanın birine yat agrım var de çok mu zor ? ee görümcem gitti.. yapacak kimse yok ben yapıyorum nedir saf mısın sen ? onlarn sana yardımcı olması gerekirken sen hizmetcilik yapıyorsun resmen
k bkmada cidden hakediyorsun hizmetci gibi kullanılmayı
sende ve eşinde bu kafa oldugu sürece böyle çekersin yazık üzüldüm haline.. 10 gün kalmış dogumuna bana biri böyle yapacak dogumumda var ya düşünmek bile istemiyorum !

eşiniz öyle diyorsa iyi bari. ama gece çalışıyor demiştiniz. evde seninle kalalım ya da sen tek kalma falan diceklerdir mutlaka.. önleminizi baştan alın derim
Yok canim demezler :) evlendigimden beri hic yanimda olmadilar evime bile toplasan iki uckez gelmislerdir bi yil icinde.onlar bni buraya kndi cikari icin getirdiler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…