- 31 Ocak 2015
- 37
- 0
- Konu Sahibi Rozerinrode
Mrb arkadaşlar sırf derdimi kimseye anlatamıyorum diye yeni üye oldum 3 kız kardeşiz biri evli 25 yaşındayım 2009yilindan beridir süre gelen bir ilişkim var allah nasib ederse bu yaz dugunum var.benim sorunum en büyük ablam zamanında birine platonik aşırı olanın peşinden koştu çok kendinize bizde yıpratmak bu yüzden sonra bir evlilik yaptı ilk zamanlar mutluyum sonradan ben eşimi sevmiyorum mutlu değilim demeye başladı bu arada ben sevdiğim. İnsanla flört aşamasında ciddi sağlık sorunları geçirdim hep yanımda idi onun sayesinde bu sorunları astım nişanlanan nişanlı büyük ablanın kıskanç tavırları hareketlerini farkettim benimle sürekli uğraşıyorum ağlatıp duruyordu ben nişanlanan neyse bir sorun yaşamadım kaynanam uzatmanın fazla diyip gününüzü kestiler yaza ama busefer küçük ablanın beni kıskandıran farkındayım büyük ablama bir o bir o sürekli pata küte olumsuz konuşuyorlar.artik kaldırmak ta zorlanıyorum bunları.nisanlim uzakta olduğu ve yıllarca sağlık sorunum yüzünden bizi ne olacak diye düşündüğüm için hergün ağladım zaten hep onu kaybedecek benden vazgeçer diye.25yasinda yetişkin bir bayanın annem sürekli ortamda ablama itaat Etmem istiyor aramızda 4yas var illa ala abla diye büyüyeceğini biz 3 kız hiç butarz yetişmek arada diyorum bazen diyesim gelmiyor bugün ablam sana secenek sunuyor kaynana sunmakck diye lav balı konuşuyor annemden ona saygı göstermeniz istiyor günüm kesildi kesilebilir alana iyi davran diye oteli duruyor ölesiye kıskandım ikisinide çatlakların biliyorum 25 lamine hiç demiyorum bükük ciddi sağlık sorunu geçirdi hala sorunları var mutlu olsun kardeşimiz diye dusunmuyorlar