Buyrun kızlar aldatılmamak için tüyo paylaşım başlığımız olsun ilk tüyo benden

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
Aldatılmamak kandırılmamkk için birbirimize tüyolar verelim kızlar tecrübelerimiz gördüklerimiz duyduklarımız konuşsun kız kıza destek topikimiz:)))

Beni şu saatte yada bugün vs arama müsait olmuyorum dediği zamanda özellikle arayın müsait olmamasının sebebini mutlaka öğrenin,
Bugün çok yoğunum senle ilgilenemem diyosa mutlaka uğrayın işine yada her nerde olacaksa imkanınız varsa gözünüzle görün neymiş o yoğunluk,
Teline dokundurmayan erkeğe asla taviz vermeyin mutlaka teli ortada olsun
Kız isimlerini erkek ismiyle kaydeder şüphelendiğiniz nolara bi bakın bakalım ahmet mi yoksa ayşemi
Arabası varsa arada torpido gözüne bakın illakı bişeyler çıkacaktır
Aklıma gelenler bukadar haydi şimdi sıra sizde.................

Beni şu saatte yada bugün vs arama müsait olmuyorum dediği zamanda özellikle arayın müsait olmamasının sebebini mutlaka öğrenin,
Bugün çok yoğunum senle ilgilenemem diyosa mutlaka uğrayın işine yada her nerde olacaksa imkanınız varsa gözünüzle görün neymiş o yoğunluk,
Teline dokundurmayan erkeğe asla taviz vermeyin mutlaka teli ortada olsun
Kız isimlerini erkek ismiyle kaydeder şüphelendiğiniz nolara bi bakın bakalım ahmet mi yoksa ayşemi
Arabası varsa arada torpido gözüne bakın illakı bişeyler çıkacaktır
Aklıma gelenler bukadar haydi şimdi sıra sizde.................

tüm bu dediklerinizi yapacak kadar şüphelendiğim bi adamla neden beraber olayım ki?

bildiğin saçmalık yaa.ama sizin gibilere fikir vereyim madem istiyorsunuz elektrikli tasma takın tatlım

cnm bence bu tür yaklaşımlar bir paronayaklık eğer bötle güven duymadığın bir adam varsakesinlikle o ilişkiyi sürdürmemek lazım..bide bu kadar kıskançlık göstercesi kendine güvensizlik gibi geldi ve o adam bunları yapan bir kadına asla saygı duymaz.....:53::53::53:

anlayış, şefkat, cinsel doyum bir erkeğin dışarıya bakmasını engeller. sürekli naz yapan trip atan bir kadın çekilmez bence :=)

anlayış, şefkat, cinsel doyum bir erkeğin dışarıya bakmasını engeller. sürekli naz yapan trip atan bir kadın çekilmez bence :=)

şu varki insanın kişiliği çok önemli adamın içinde olmayan şey sizin davranışlarınızla çıkıvermez ortaya insan hemen bozmaz kendini ne yani karşı taraf yanlış davranıyo diye siz direk aldatıyomusunuz???? hayır aldatmıyosunuz demem o ki önce karşı tarafın kişiliğiyle alakalı.
sizin yorumuza göre davranışımızla adamı bizmi yönlendiriyoruz hakediyoruz yani????????????

yapmayın bukadarda kendinizi ezik görmeyin

şu varki insanın kişiliği çok önemli adamın içinde olmayan şey sizin davranışlarınızla çıkıvermez ortaya insan hemen bozmaz kendini ne yani karşı taraf yanlış davranıyo diye siz direk aldatıyomusunuz???? hayır aldatmıyosunuz demem o ki önce karşı tarafın kişiliğiyle alakalı.
sizin yorumuza göre davranışımızla adamı bizmi yönlendiriyoruz hakediyoruz yani????????????

yapmayın bukadarda kendinizi ezik görmeyin

hayır kimse aldatılmayı haketmez tabii ama gerçekler böyle değil. erkekler bunu yapıyor. hem ilgi gösterme hem trip at hem naz yap hem cinsellik yaşama. erkek olsam aldatmazdım ama kesinlikle ayrılırdım böyle bir kadından. Tabii arada çapkın tipler oluyor. Onları zaten tanımanız gerekiyor. Onlar bu konunun dışında hatta :).

hayır kimse aldatılmayı haketmez tabii ama gerçekler böyle değil. erkekler bunu yapıyor. hem ilgi gösterme hem trip at hem naz yap hem cinsellik yaşama. erkek olsam aldatmazdım ama kesinlikle ayrılırdım böyle bir kadından. Tabii arada çapkın tipler oluyor. Onları zaten tanımanız gerekiyor. Onlar bu konunun dışında hatta :).

işte bende bundan bahsediyorum cannım sen istediğin kadar mükemmel ol karşı tarafın içinde varsa yapar benimde demek istediğim uyanık olmak pimpirikli olmak kıskançlık yapmak değil yanlış anlaşıldı konu
birebir yaşayan insanı biliyorum kızı melek diye tarif ediyo ama o kızı kaç kişiyle aldattığının hesabı yok gözümün önünde yaşandı kızda en ufak bi sorgulama şüphelenme olmamış hiç bu derece gözü kapalı olmaya gerek yok

işte bende bundan bahsediyorum cannım sen istediğin kadar mükemmel ol karşı tarafın içinde varsa yapar benimde demek istediğim uyanık olmak pimpirikli olmak kıskançlık yapmak değil yanlış anlaşıldı konu
birebir yaşayan insanı biliyorum kızı melek diye tarif ediyo ama o kızı kaç kişiyle aldattığının hesabı yok gözümün önünde yaşandı kızda en ufak bi sorgulama şüphelenme olmamış hiç bu derece gözü kapalı olmaya gerek yok

ben görevlerimi yaparım. karşımdaki kendi bilir sonrasını. fazla paranoya yapmaya gerek yok. genelde erkekler eldekinden olmak istemez hele ki elindeki gül gibi sevgili ona yetiyorsa. tabii karaktersiz erkek de yok değil..

siz istediğiniz kadar çabalayın adamın içinde varsa yapar...hep kadınlar erkeği elde tutmaya cabalıyo niye hiç erkekler düşünmüyo bunları...karımı nasıl daha çok asık etsem diye...şımartmayın adamları pohpohlamayın...hint kumaşı sanmasın kendini

İnsanın kendini bu kadar küçük ve zavallı görmesi nasıl mümkün olabilir, onu düşünüyorum başlığı gördüğümden beri.. Biriyle birlikteyim ve beni aldatmaması için bir şeyler yapmaya çalışacağım?? Söylenecek şeyler burada ağır gelir, susuyorum. Ama sizden, kendinize biraz saygı göstermenizi istiyorum, kendiniz için..

siz istediğiniz kadar çabalayın adamın içinde varsa yapar...hep kadınlar erkeği elde tutmaya cabalıyo niye hiç erkekler düşünmüyo bunları...karımı nasıl daha çok asık etsem diye...şımartmayın adamları pohpohlamayın...hint kumaşı sanmasın kendini
:46: erkekler önemseseler karılarını zamanla göreceklerki kadınlar onların istedikleri gibi ilgili , anlayışlı , bakımlı kendine güvenen mutlu kadınlar olacaklar işte o zamanda erkekler karılarıyla mutlu olunca aldatmalarda ortadan kalkacak , ama nerde bizim kadın milleti erkekleri ya çok şımartıyorlar havaya girip aldayıyor yada çok şüpheci baskıcı kıskanç oluyorlar adamı sıkıyorlar yine aldatılıyorlar

Back
X