Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi
Aynisi bu sabah bendede oldu...ilk 10dk bekledim baktim bembeyaz 1 kac saat sonra bi baktim sendeki gibi...yaaa umut dunyasi iste beni heyecanlandirdi.. Adetim gelmedi 2gun var..16 aydir aksama kadar testi evirip cevirirdim bari bir hayalet cizgi oldu diye

Kizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi

Tatlım sabah ilk idrara yaptın mı bıgün
Bence sen bize bi müjde verecen gibi geliyor inşallaaahh

Benim gecikmemin 3. Günü ne gelen giden var ne testlerde bi ışık... gerçi iki gün geç yumurtlafım zaten sanırım bu gün olurum artık

Valla cnm sonradan pozitif olmasi pek manidar :) bilmiyorum kıııız ne olcak

Allaaah ikinci müjdemi geliyor bide öpretmeniz verirse üç.. Maşallah ne bereketli bi sabah
Huzurlu bol müjdeli hayırlı unutlu sabahlaarrr

Eki Görüntüle 2165573
Bu da benim ama bu cizgi ne zaman cikti bilmiyorum.2 bucuk liralik test..yinede bunu gormek guzel ha ne dersiniz kizlar
Vay vay vay oldu dööörrt ya kızlar helebi bakın önceki testleriniz hiç bekleyin ce böyle oluyomuydu
Tamam çook gizli bişey olabilir belki ama hepinizin ikinci çizgi gaayet net yani
Ay çok güzel başladık güne maşallaah

Nerdeee gulum. Gozlerim sasi oluyordu acaba bir isik var mi diye bu ilk defa oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…