- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.201
Canim 2.cizgi var ama sendin sanırım baya çift çizgi görüp sonra kanda negatif çıkanKizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi
Ben ilk 2 gün ölü gibiydim okadar berbattim yani anlatamamBenide esim teselli ediyor o yine kismet degilmis diyor cok takmiyor. Ben salya sümük agliyorum ilk iki uc gun sonra artk kismet degilmis deyip kendimi teselli etmeye calisiyorum
Cnm benjm o baya oldu yumurtlamışim adet bugünCanim 2.cizgi var ama sendin sanırım baya çift çizgi görüp sonra kanda negatif çıkan
Valla tatlım üstünden ne kadar vakit geçerse geçsin negatif olan testim hiç böyle olmadı :)Kizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi
Aynisi bu sabah bendede oldu...ilk 10dk bekledim baktim bembeyaz 1 kac saat sonra bi baktim sendeki gibi...yaaa umut dunyasi iste beni heyecanlandirdi.. Adetim gelmedi 2gun var..16 aydir aksama kadar testi evirip cevirirdim bari bir hayalet cizgi oldu diyeKizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi
Anladım canim benim de testi kaç gün bekletsem de hiç böyle çıkmadı bu sefer var o zamanCnm benjm o baya oldu yumurtlamışim adet bugün
Ya ins yaaaValla tatlım üstünden ne kadar vakit geçerse geçsin negatif olan testim hiç böyle olmadı :)
Alllaaahhhhh
Kizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi
Valla cnm sonradan pozitif olmasi pek manidar :) bilmiyorum kıııız ne olcakTatlım sabah ilk idrara yaptın mı bıgün
Bence sen bize bi müjde verecen gibi geliyor inşallaaahh
Benim gecikmemin 3. Günü ne gelen giden var ne testlerde bi ışık... gerçi iki gün geç yumurtlafım zaten sanırım bu gün olurum artık
Aynisi bu sabah bendede oldu...ilk 10dk bekledim baktim bembeyaz 1 kac saat sonra bi baktim sendeki gibi...yaaa umut dunyasi iste beni heyecanlandirdi.. Adetim gelmedi 2gun var..16 aydir aksama kadar testi evirip cevirirdim bari bir hayalet cizgi oldu diye
Ayy insallh artik adetim gelmezse test gunum pazartesi. Haftasonu yaylaya gidiyoruz.... Bakalim artikAllaaah ikinci müjdemi geliyor bide öpretmeniz verirse üç.. Maşallah ne bereketli bi sabah
Huzurlu bol müjdeli hayırlı unutlu sabahlaarrr
Vay vay vay oldu dööörrt ya kızlar helebi bakın önceki testleriniz hiç bekleyin ce böyle oluyomuyduEki Görüntüle 2165573
Bu da benim ama bu cizgi ne zaman cikti bilmiyorum.2 bucuk liralik test..yinede bunu gormek guzel ha ne dersiniz kizlar
Hayirlisi olsun tatlımAyy insallh artik adetim gelmezse test gunum pazartesi. Haftasonu yaylaya gidiyoruz.... Bakalim artik
Nerdeee gulum. Gozlerim sasi oluyordu acaba bir isik var mi diye bu ilk defa oldu.Vay vay vay oldu dööörrt ya kızlar helebi bakın önceki testleriniz hiç bekleyin ce böyle oluyomuydu
Tamam çook gizli bişey olabilir belki ama hepinizin ikinci çizgi gaayet net yani
Ay çok güzel başladık güne maşallaah
Bizim kazikci eczane niye 5 tl ye satiyoEki Görüntüle 2165573
Bu da benim ama bu cizgi ne zaman cikti bilmiyorum.2 bucuk liralik test..yinede bunu gormek guzel ha ne dersiniz kizlar
Nerdeee gulum. Gozlerim sasi oluyordu acaba bir isik var mi diye bu ilk defa oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?