Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canolar :)
kan verdim bekliyorum
ama sonucun 0 gibi birşey çıkacagından eminim
sabahki testte çizgi vardı ama dünki kadar net değildi
bakalım kısmet :)
hastanede bekliyorum 9:30 da cıkacak sonuç
dr artış varsa progestan başlamamız lazım dedi
tekrar sonucu götürmem lazım ona

Vakit hiç geçmez şimi yaaa
Hadi hayırlısı olsun inşallah

Bende sabah ilk idrara erken gebelik testi yaptım
bu gün dpo 13 ve sağlam bi negatif.. daha bu saatten sonra çok zor
Bu aylık umudu kesmeliyim sanırım artık kırmızılar gelsede bari bu umut yüreğimi beynimi kemiriyor
Her adet olduğumda bi iki gün bende depresyona giriyorum sanki sabah sabah çöktüm resmen yaa
Bu ay için öyle emindim ki...

Hayırlı haberlerle gel insallah kuzucuk

Kıyamam yaa adet olana kadar umudu kaybetme canim, hoş ben de test yapmadım henüz kendimi o negatifi görmeye hazır hissetmiyorum

Kıyamam yaa adet olana kadar umudu kaybetme canim, hoş ben de test yapmadım henüz kendimi o negatifi görmeye hazır hissetmiyorum

Ah arkadaşım ağrımayan belim ağrıdı
Sızlamayan göğsüm sızladı
Akıntım aynı önceki gebeliklerimdeki gibiydi...
Fazla yükseldim sağlam çakıldım ...
Doğru adetim gelmeden umudu kesmemeliyim fakat dpo 13 incede olsa bi çizgi olurdu be gülüm
afff Ya Rabbim afff

Bazen düşünüyorum da sanırım biz kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki hamilelik düşüncesine vücudumuz da mi kendini hamile sanıyor napıyorsun nasıl inandırıyorsak kendimizi, bütün belirtileri ona bağlıyorum artık

Kesinlikle haklısın arkadaşım bu ay bu duruma resmen şahit oldum

Evet negatif görünüyor, birazdan benzer bir görüntü ben de atcam cesaretimi toplayıp test tekniği yapabilirsem

Senin bat ne zaman canım daha varsa negatifte çıksa umut vardır benim yumurtlamadan sonra 13. Gün incecik bi çizgilik umudum yok...

Senin bat ne zaman canım daha varsa negatifte çıksa umut vardır benim yumurtlamadan sonra 13. Gün incecik bi çizgilik umudum yok...
Aslında daha var dpo 8 Bugun erken gebelik olanı yapcam ben de 2 aydir deniyoruz bu ay kitabına uygun yaptık herseye dikkat ederek ovulasyon testleri gün aşırı iliskiler ve yumurtlama dönemindeki iliskiler derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…