- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.221
günaydın canolar :)
kan verdim bekliyorum
ama sonucun 0 gibi birşey çıkacagından eminim
sabahki testte çizgi vardı ama dünki kadar net değildi
bakalım kısmet :)
hastanede bekliyorum 9:30 da cıkacak sonuç
dr artış varsa progestan başlamamız lazım dedi
tekrar sonucu götürmem lazım ona
Hayırlı haberlerle gel insallah kuzucukgünaydın canolar :)
kan verdim bekliyorum
ama sonucun 0 gibi birşey çıkacagından eminim
sabahki testte çizgi vardı ama dünki kadar net değildi
bakalım kısmet :)
hastanede bekliyorum 9:30 da cıkacak sonuç
dr artış varsa progestan başlamamız lazım dedi
tekrar sonucu götürmem lazım ona
Kıyamam yaa adet olana kadar umudu kaybetme canim, hoş ben de test yapmadım henüz kendimi o negatifi görmeye hazır hissetmiyorumBende sabah ilk idrara erken gebelik testi yaptım
bu gün dpo 13 ve sağlam bi negatif.. daha bu saatten sonra çok zor
Bu aylık umudu kesmeliyim sanırım artık kırmızılar gelsede bari bu umut yüreğimi beynimi kemiriyor
Her adet olduğumda bi iki gün bende depresyona giriyorum sanki sabah sabah çöktüm resmen yaa
Bu ay için öyle emindim ki...
Kıyamam yaa adet olana kadar umudu kaybetme canim, hoş ben de test yapmadım henüz kendimi o negatifi görmeye hazır hissetmiyorum
Yok cnm ya benim testim.sonradan cikti bence yok bişeyİdrarda ikinci çizgiyi bulan hanımlar bu gün kimse kan verecek mi?
Sizin güzel haberlerinizle mutlu olayım
benden bu ay unut yok belliki
size bi müjde borcum olsun
Bazen düşünüyorum da sanırım biz kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki hamilelik düşüncesine vücudumuz da mi kendini hamile sanıyor napıyorsun nasıl inandırıyorsak kendimizi, bütün belirtileri ona bağlıyorum artıkAh arkadaşım ağrımayan belim ağrıdı
Sızlamayan göğsüm sızladı
Akıntım aynı önceki gebeliklerimdeki gibiydi...
Fazla yükseldim sağlam çakıldım ...
Doğru adetim gelmeden umudu kesmemeliyim fakat dpo 13 incede olsa bi çizgi olurdu be gülüm
afff Ya Rabbim afff
Evet negatif görünüyor, birazdan benzer bir görüntü ben de atcam cesaretimi toplayıp test tekniği yapabilirsem
Bazen düşünüyorum da sanırım biz kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki hamilelik düşüncesine vücudumuz da mi kendini hamile sanıyor napıyorsun nasıl inandırıyorsak kendimizi, bütün belirtileri ona bağlıyorum artık
Evet negatif görünüyor, birazdan benzer bir görüntü ben de atcam cesaretimi toplayıp test tekniği yapabilirsem
Ağlamak yok sil bakiyom gözyaşlarını yeni ayyyy yeni uumut rabbim hayırlısı ise diyoruz hayırlı zamanda sağlıklı ins versin c nm
Aslında daha var dpo 8 Bugun erken gebelik olanı yapcam ben de 2 aydir deniyoruz bu ay kitabına uygun yaptık herseye dikkat ederek ovulasyon testleri gün aşırı iliskiler ve yumurtlama dönemindeki iliskiler derkenSenin bat ne zaman canım daha varsa negatifte çıksa umut vardır benim yumurtlamadan sonra 13. Gün incecik bi çizgilik umudum yok...
Evet canim canım çok pahalı burada özelde 1000tl istemislerOzelde cok pahali ben ozelde yapmayi düşünüyorum da
Hayirlisi cnm ins sağlıkla hayırlı zamanda bebeğin olurkızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
Ağlamak yok sil bakiyom gözyaşlarını yeni ayyyy yeni uumut rabbim hayırlısı ise diyoruz hayırlı zamanda sağlıklı ins versin c nmbebim
Anca yükselme şansı var mi canimkızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?