- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.241
Hayirlisi olsun gulum.. Ben hastaneye giymeye korkuyordum iste..kızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
kızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
Canim galiba ignenin etkisi bu cikan deger.hayirlisi olsun hakkindakızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
Anca yükselme şansı var mi canim
Allah önümüzdeki ay bebek müjdesiyle unuttursun bu hayal kırıklıklarınızı inşallah hayırlısı canımBugün yaşadığım en kötü şey eşime leke geldiğini söylemek oldu kızlar yaa adam çöktü resmen o benden daha ümitliydi bu aybide canı sıkkın olunca yanına yaklaşamıyorum maalesef
hayırlısı inşallah canımkızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
Benimde dpo 9 bugun test yapsam cikar mi kiYine negatif dpo 10 dan sonra umudumu tamamen kaybetcem bu aylık, Bugun dpo 8
Testin çoksa yap canim 10 ya da 11 kesin sonuç gibi gördüm netten İngilizce araştırdığımdaBenimde dpo 9 bugun test yapsam cikar mi ki
Allah önümüzdeki ay bebek müjdesiyle unuttursun bu hayal kırıklıklarınızı inşallah hayırlısı canım
kızlar cümlemiz için hayırlı olanı diliyorum...
bu sabah kan verdim ben de aile hekimliğinde doktor döllenmeden 17-18 gün sonra çıkar çıkmaz şimdi dese de verdim bakalım öğleden sonra 3de çıkacak sonuç hayırlısı olsun :) yalnız döllenmeden 1 hafta sonra kanda hcg salgılanmaya başlıyo diye biliyodum ben hadi 10 gün olsun biraz şaşırdım 17 gün sonra çıkar deyince doktor o da adetin 1-2 gün geciktiği güne denk gelir diyobat a 4 gün var bakalım ne çıkacak
Hocam biz köylüyük ingilizce ney bilmeyük o yuzden anca turk sitelere bakiyoz ondada hic yazmiyolarTestin çoksa yap canim 10 ya da 11 kesin sonuç gibi gördüm netten İngilizce araştırdığımda
inşallah canım hayırlısı benim testler de koyulaşmadı kesin sonucu görecez inşallahinşallah senden güzel haberler alırız kuzum
Keskeee bende hayalet bir cizgi gorsemmmm ahhh ahhhAynisi bu sabah bendede oldu...ilk 10dk bekledim baktim bembeyaz 1 kac saat sonra bi baktim sendeki gibi...yaaa umut dunyasi iste beni heyecanlandirdi.. Adetim gelmedi 2gun var..16 aydir aksama kadar testi evirip cevirirdim bari bir hayalet cizgi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?