- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.261
Günaydın cnm dunki test. Sabah bu baktim bu sekildeKizlarrrrr günaydın nasilsnz bugün varmi çift çizgiler canlari m
Aaa var gibi bisey hadi ins bugun tekrarlasaydin testi bat kacGünaydın
Günaydın cnm dunki test. Sabah bu baktim bu sekilde
Sanki var canım hadi hayırlısı bakalimGünaydın
Kimyasal gebelik olmuş canım sanırım bende de olmuştukızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
Kimyasal gebelik olmuş canım sanırım bende de olmuştukızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
varsa çıkar canım ben de ilk gebeliğimde 4-5 gün varken öğrenmiştim 72 çıkmıştı sonucumkızlar cümlemiz için hayırlı olanı diliyorum...
bu sabah kan verdim ben de aile hekimliğinde doktor döllenmeden 17-18 gün sonra çıkar çıkmaz şimdi dese de verdim bakalım öğleden sonra 3de çıkacak sonuç hayırlısı olsun :) yalnız döllenmeden 1 hafta sonra kanda hcg salgılanmaya başlıyo diye biliyodum ben hadi 10 gün olsun biraz şaşırdım 17 gün sonra çıkar deyince doktor o da adetin 1-2 gün geciktiği güne denk gelir diyobat a 4 gün var bakalım ne çıkacak
Sanmıyorum cnm ya sonradan cikiyo cizgiSanki var canım hadi hayırlısı bakalim
Prog gorw 10 temmuz bana göre her ay 3 gün one atiyo 7 temmuz bugün en son yumurtlama ve ilişkinin 12 nci günü adet olmam lazimAaa var gibi bisey hadi ins bugun tekrarlasaydin testi bat kac
Aaaa canım var ya çizgi kiz bugün al test yarın sabah tekrarla benceGünaydın
H.g canım insallah hayırlısı olur kuzumSelam kızlar ben bu ay burda bişey yazmıcam diyordum ama yine tutamıyorum kendimi
Bat 20 temmuz, 26 temmuz evlilik yıl dönümüm ınsallah bize güzel bi anı katar bebiş gelirse, ben bu ay otlar çöpler süt buharlari ne varsa deniyorum. Takvime göre bugün yumurtlama günü. Bakalım hakkımızda hayırlısı olur insallah kizlaaar
Ama sanki ben gölge gibi birşey görüyorum canisi@yvz13 benim test sana zahmet bi bronzlastirir misin ? Kalbimden temiz cikti masallah pisligi sevmedigimi testim bilem biliyo
Iyim bende kuzum bugün bi ton ütü var ifrit oldum ya bu sıcakta canım hayırlı sonuçlarla gel inşalalhgünaydın sen nasılsın kan verdim öğleden sonra bakacaz artık
Tmm cnm test yapiyorum test sonradan beljriuyoooAaaa canım var ya çizgi kiz bugün al test yarın sabah tekrarla bence
Ama bukadar net belirmesi imkansız canm vardır biselerTmm cnm test yapiyorum test sonradan beljriuyooo
Varmıdır acabaAma bukadar net belirmesi imkansız canm vardır biseler
Varmıdır acaba
Canım vardiki çıkmış yoksa bukadar belirgin çıkmaz canmVarmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?