- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.281
Ah ah benimki gotrmuyoBugün reglin 3. Günü doktor yolu gözüktü esim yetisebilirse doktora gidecez yine klomen sonra iğne bakalim grlecek aya kismetimizde varmidir bebis.
Bizimki ilk olacak ya tatliskom ondan herhaldeAh ah benimki gotrmuyo
Aman benimki ilk olacakmış gibi istiyor adam her ay adet oldugumu duyunca depresyona giriyor anacimBizimki ilk olacak ya tatliskom ondan herhalde
Ama hemrn değil ki sabah gördüm aksamki testCanım vardiki çıkmış yoksa bukadar belirgin çıkmaz canm
Loboquik dediler en iyisi aldim netten bakalim hayırlısıcanım yaa mayıs ayında bende böyle oşdu sonradan çizgi çıktı 2 farklı markaydı hatta ama maalesef ben olumlu sonuç alamamıştımen direk sonuç kan tahlili tatlım az kaldı yarın ilk idrarınla tekrar dene inşAllah olumlu sonuçlanır
yvz13 benim test sana zahmet bi bronzlastirir misin ? Kalbimden temiz cikti masallah pisligi sevmedigimi testim bilem biliyo
Canisi naptin kan verdin mi yineyaparım tabi tatlım
Bak cnm az önce yaptım yok ya buda yarın belircek sonradanCanım vardiki çıkmış yoksa bukadar belirgin çıkmaz canm
Zorluyorum kendimi ama yok canm bunlardaBak cnm az önce yaptım yok ya buda yarın belircek sonradan
Adet bu aksam gelir benimZorluyorum kendimi ama yok canm bunlarda
Bizde beraber depresyona giriyoruz yahuAman benimki ilk olacakmış gibi istiyor adam her ay adet oldugumu duyunca depresyona giriyor anacim
Canım sen bunu hangi programla yapıyorsunyaparım tabi tatlım
canım burda var gayet çizgi tebrik ederiiim :)Günaydın
Günaydın cnm dunki test. Sabah bu baktim bu sekilde
Ay dur tebrik etme kız benjm şeyin sağı solu belli olmuyocanım burda var gayet çizgi tebrik ederiiim :)
A
Ay dur tebrik etme kız benjm şeyin sağı solu belli olmuyo
ayyy güldürdün beni
Ben kendi depresyonundan bahsetmiyom bileBizde beraber depresyona giriyoruz yahu
Senin baya net çıkmış canim çizgin :) ben bunu görsem test elimde koşardım sanırım hastaneyeKizlar testim bu olmuş üstünden baya zamsn geçti tabi dikkate alsammiki bilemedim bugün adet olmm lazim bakalım gelcekmi
Kiz kosamiyom koşan yerlerim agriyoSenin baya net çıkmış canim çizgin :) ben bunu görsem test elimde koşardım sanırım hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?