- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.301
Bak gör değilKiz kosamiyom koşan yerlerim agriyofos bu bak gor
Yerim seni hayırlısı bakalimBak gör değil
Ama sanki ben gölge gibi birşey görüyorum canisi
Ay canim bunlari soyleyen dillerin bebe pişpişlasin ins. Resimlerinle oynadigin ellerin bebe kucaklasin ins testime baktigin gozlerin bebe gorsun ins
Ay ins artisin cnm inssssayyy aile hekimliğini aradım az önce sonuç 7 çıkmış0 ile 5 arasını normal kabul ediyoruz 7 çıkmış ama 3-5 gün sonra tekrar yaptır dedi kimyasal ya da boş gebelik olma ihtimaline karşı dedi inşallah artar Allah ıımmmmm
bat ıma 4 gün var
İdrar testini bi daha atarmisin cnm burayaayyy aile hekimliğini aradım az önce sonuç 7 çıkmış0 ile 5 arasını normal kabul ediyoruz 7 çıkmış ama 3-5 gün sonra tekrar yaptır dedi kimyasal ya da boş gebelik olma ihtimaline karşı dedi inşallah artar Allah ıımmmmm
bat ıma 4 gün var
Hayırlısı olsun canım herşeyin vakti var demekki bizim bebislerin vakti değilmiş canımkızlar malesef olmadı
3.2 idi dün
bugün 2.6
düşüyor yani
kısmet napalım
Sabah vermisti malesef 2 kusurlerde cikmis dun 3 kusurken bugun dusmus birazCanisi naptin kan verdin mi yine
İnş artar cnm insEki Görüntüle 2165911 bi şey yok yaa belki de geç döllenme ama benim ilkinde de çıkmamıştı idrarda geç geçiyo benim adet günümde silik çıkmıştı bakalım elimde son test kaldı onu da adet günüm yapıyım :)
Hadi ya tuh üzüldüm şimdi insallah bidahaki sefere olur umutluydum ama cokSabah vermisti malesef 2 kusurlerde cikmis dun 3 kusurken bugun dusmus biraz
Ağzını bal yesin insallah gorduklerimizz bebisolsun insallah allah dileklerini kabul etsin insallah bu sevinçleri benle beraber isteyen herkes yasasin insallah kuzum benim insallah ellerim bebek pispislar insallah dualarimiz kabil olur ve insallah sevincini tam yaşarsın balımAy canim bunlari soyleyen dillerin bebe pişpişlasin ins. Resimlerinle oynadigin ellerin bebe kucaklasin ins testime baktigin gozlerin bebe gorsun ins
Disari ciktim geldim daha belirmisiki gun onceki testimde tik yok ama bugunku az bisi var gibi iki gun gecsin yine yapim
Sen benim senin icin yazdiklarimi gormedin tuttun bunu gordunHadi ya tuh üzüldüm şimdi insallah bidahaki sefere olur umutluydum ama cok
Kız onu senin için yazmadim canisi yvz13 için yazdım allah iyiligini versin emiSen benim senin icin yazdiklarimi gormedin tuttun bunu gordun
Biraz once sevindirdin simdi aglattin duygularimla oynadin
Bosver simdi kim icin ne icin yazdin ben ne zaman kan verimKız onu senin için yazmadim canisi yvz13 için yazdım allah iyiligini versin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?