Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He ya hamileligin en kotu yani ha bire kan vermek bi de o elevit hapini yutmak.kafam kadar hap kucuk kucuk yapakta iki tane yapak dememisler
Ayyy o hapı oğlumda çok içmiştim ben ya o günler aklıma geldi şimdi büyüktü ama çok ise yariyodu 39. haftada doğum yaptım paşami 4.500 gram 53 cm dünyaya geldi geçenlerde kv ile konuştuk dedim anne 4.500 doğdu berat yoo okadar değildi amacım ben dogurdugum çocuğu bilmem mi ayol ebeler bile maşallah kiz sana nasıl taşıdın bu tosunu karnında demişlerdi ve sabaha karşı 6 30 da hastaneye gitmistim 1tane ebe ile doğurmuştum hey gidi günler heyyyu

Masallahhh cnm

Belim çok ağrıyor
Göğsüm çok sızlıyor
3 gün geciktim
Testler negatif çıkıyor
Ergen oğlum küçük oğlumu çıldırtıyor
Küçük oğlum ağlıyor
Hava çok sıcak
Allaaah enerji doldum biden

Oooooo dur hele kiz bu ne enerji insallah güzel haber sende ver bari canm ya havalarda sana katiliyorum cookkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sicakkkkkkkkkkk

Canim gözün aydın insallah hemen yükselmeye başlar bidaha bu stresleri yaşamazsın

Canim bunda da çok çok hafif bir çizgi var yine de, zaten bunlar 20 hcg ve sonrasını algılıyor ama ben görüyorum çok siliiiikkk bi çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…