- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.341
Kixxx şirineee yerim seniCanim var ya çizgi
Kiz ben kaldım derken topics kaldımHepimiz ayni ay dogurursak gelecek ay ebeler ne is gorecek
Gelecek ay mutlu haber bekliyom senden ins hayirlisiyla
ayyy aile hekimliğini aradım az önce sonuç 7 çıkmış0 ile 5 arasını normal kabul ediyoruz 7 çıkmış ama 3-5 gün sonra tekrar yaptır dedi kimyasal ya da boş gebelik olma ihtimaline karşı dedi inşallah artar Allah ıımmmmm
bat ıma 4 gün var
Kizlar saat 1 deki test sonradan cikiyo bu ya offf
Ewt cnm ya anlamadım 7 temmuz 10 temmuz bat bekliyim bakalımResmen çızık oluşuyor bacıımm
Ewt var dimi sankiEki Görüntüle 2165930
Bu da benim sabahki testim uğraştım çabaladım bi tane çizgi belirledim kendime sabahtan beri onu görüyorum hayal görür gibi
Aşırı belirsiz ama dpo 8 daha Bugun anca çıkmaya başlar diye düşünüyorum Allahim insallah kimseyi bekletmezEwt var dimi sanki
Benim kafa gitti idare et iste bacimKiz ben kaldım derken topics kaldım
Super haberrrr@ 4body1soul cnm 7 temmuz olmadı 10 temmyz bat benim ins vardır kız bu ay neden olmasın adet olmadim daha
Yumurtlamanin 9. Gunundeyim bata 8 var canim4body1soul canım yumurtlama gününden kaç gün sonra çıktı bu sonuç?
Hayirlisi cnm benimSuper haberrrr
Canim benim bi akrabam ne kadar idrar testi yapsada cikmadi kanda cikti idrada cikmiyodu ooo dogurdu bebesi kocaman oldu
Amin canım inşallah. Benim de 8-9 gün var bata ama yumurtlamanın 6. Günündeyim. 12. Gün yumurtlama oldu bende.Yumurtlamanin 9. Gunundeyim bata 8 var canim
Ins sende mutlu haber ver
Evet batlar ayni olsada yumurtlama etkiliyor.hairli haber verirsin insAmin canım inşallah. Benim de 8-9 gün var bata ama yumurtlamanın 6. Günündeyim. 12. Gün yumurtlama oldu bende.
Bu bu kadarini bilmesi anasi mi ogreyiyo kiYa arkadaslar sizinde esleriniz benim ki gibi bilmis mi.
Biraz once canim
Efendim.
Ne zaman test yapacaksin
Ben; sey aslinda sabah yaptim ikinci cizgi cikti ama gec ciktigi icin gecerli saymiyorum.
Esim: normalde gunun ne zaman
Sben daha iki gun var.
Esim: eee ozaman niye yapiyon.benim bildigim adetin 3 gun gecer ondan sonranra yapilir.sen hemen yapiyon psikolojini, hormonlarini mahvediyon adet olacaksan olmuyon hamile kalacaksan kalamiyon
Ben:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?