Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

helal olsun adama:)

Kızlar benim bu akşam yada yarın adet olmam lazım bat geldi olmazsam son bir testim kaldi onu da pazar sabahı yaparım adet olayim yada olmayayım zaten pazartesi ye randevu aldım aşılama düşünüyorum artık...

Kizlar ben bugun cok rahatsizdim.bos gebeligimdeki gibi sol kasigima agri giriyor.cok ayakta duramiyom.sabahtan beri uzaniyorum.cok korkuyorum yonemi bos diye.

Kizlar ben bugun cok rahatsizdim.bos gebeligimdeki gibi sol kasigima agri giriyor.cok ayakta duramiyom.sabahtan beri uzaniyorum.cok korkuyorum yonemi bos diye.
Dr keseyi görür 1 haftaya renkli dooplere istese din dr un a bir önceki boş gebelik korkuyorum detaylı usg bskilsin deseydin cnm ya benim 6 haftalık gözükmedi ve kahve kanamam oluyo diye dr renkli doppler sokmustu çok ciddi ve titiz bir dr di sağolsun

Daha doktora gitmedim.zaten supelendimi gonderiyor renkli dopplere.ama bekletiyolar hemen bos demiyorlar.bende p.tesi kan vereyim yine.sonrasindada muayeneye gideyim.diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…