- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.361
Ya arkadaslar sizinde esleriniz benim ki gibi bilmis mi.
Biraz once canim
Efendim.
Ne zaman test yapacaksin
Ben; sey aslinda sabah yaptim ikinci cizgi cikti ama gec ciktigi icin gecerli saymiyorum.
Esim: normalde gunun ne zaman
Sben daha iki gun var.
Esim: eee ozaman niye yapiyon.benim bildigim adetin 3 gun gecer ondan sonranra yapilir.sen hemen yapiyon psikolojini, hormonlarini mahvediyon adet olacaksan olmuyon hamile kalacaksan kalamiyon
Ben:
Valiz hazir mihelal olsun adama:)
Valiz hazir mi
Tatilde bebe yap tatil bebesi olsun adinida kumsal koy :)
Yok anacim yok..benim ki boyle elinin altinde internet..Bu bu kadarini bilmesi anasi mi ogreyiyo ki
Adet takvimi programına göre 10.gün ama başka bi takip yapmadım heralde o zaman yumurtladım ama daha geç de olabilir geçen ay da adetim 4 gün gecikmişti o zaman da geç yumurtlamışım demekki diye düşünüyorumF fundacicegimm canim senin yumurtlamadan sonraki kaçıncı gun
Amin inşallahCanim gözün aydın insallah hemen yükselmeye başlar bidaha bu stresleri yaşamazsın
Pazartesi tekrar verecem kan inşallah yükselir değerim sağol canımCanim bunda da çok çok hafif bir çizgi var yine de, zaten bunlar 20 hcg ve sonrasını algılıyor ama ben görüyorum çok siliiiikkk bi çizgi
Allah razı olsun hepinizden inşallahAY tatlımm ben kaçırmışım mesajını
Hay maşallaaahh
Ne güzel bi haber hiç stres yapmaki sıhhatle yükselsin değerin inşallaaahh
Merhaba canim hosgeldin.Kızlar merhaba. Benim de bata 6 gün var. Kimyasaldan sonraki ilk ayım. Bakalım adetim vaktinde mi gelicek yoksa bebiş mi gelecek?
Dr keseyi görür 1 haftaya renkli dooplere istese din dr un a bir önceki boş gebelik korkuyorum detaylı usg bskilsin deseydin cnm ya benim 6 haftalık gözükmedi ve kahve kanamam oluyo diye dr renkli doppler sokmustu çok ciddi ve titiz bir dr di sağolsunKizlar ben bugun cok rahatsizdim.bos gebeligimdeki gibi sol kasigima agri giriyor.cok ayakta duramiyom.sabahtan beri uzaniyorum.cok korkuyorum yonemi bos diye.
Hoşbuldumm canım :)Merhaba canim hosgeldin.
Daha doktora gitmedim.zaten supelendimi gonderiyor renkli dopplere.ama bekletiyolar hemen bos demiyorlar.bende p.tesi kan vereyim yine.sonrasindada muayeneye gideyim.diyorum.Dr keseyi görür 1 haftaya renkli dooplere istese din dr un a bir önceki boş gebelik korkuyorum detaylı usg bskilsin deseydin cnm ya benim 6 haftalık gözükmedi ve kahve kanamam oluyo diye dr renkli doppler sokmustu çok ciddi ve titiz bir dr di sağolsun
Aynen cnm bekliyozZaman geçmek bilmiyor
Hoşbuldumm canım :)
Kizlar ben bugun cok rahatsizdim.bos gebeligimdeki gibi sol kasigima agri giriyor.cok ayakta duramiyom.sabahtan beri uzaniyorum.cok korkuyorum yonemi bos diye.
O zaman bebisi üzmee annesi dertlenme durduk yere ins Bişey çık olmazDaha doktora gitmedim.zaten supelendimi gonderiyor renkli dopplere.ama bekletiyolar hemen bos demiyorlar.bende p.tesi kan vereyim yine.sonrasindada muayeneye gideyim.diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?