- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.381
Yine kalbimden temiz testle iyi geceler
Canım bildiğin çizgi var tebrik ederimKızlarr Kızlarr bunu 11 se yaptim bakin hele ya neden hemen cikmiyo
Emin olamıyorum hala yaaa bu çizgiler beni kandırıyooCanım bildiğin çizgi var tebrik ederim
Görünüyor da sonradan cikti kandirmasin beniiiBariz
Bariz görünüyo canım çizgi
Hadi gözün aydın cnm sevindim adınaKizlar müjde eşim ikna oldu doktora gidicem tedavi icin ama adetim yeni bitti yinede bakanı doktor yumurtlama tedavisi başları hatunlar bi bakın noluryvz13 F fundacicegimm 4body1soul kahvecibaby sabah kahvesi Sevsev12 True white
Peki doktor.yumurtlama tedsvis baslsrmi bakarmiHadi gözün aydın cnm sevindim adına
Canim ben de Bugun sabah ve akşam iki defa test yaptım ikisinde de sonradan çıktı aşırı silik bi çizgi, aksamkinde bir tik daha belirgindi, ben yarın kan vermeye gitçem sen de ver bence aklına takılmasın insallah isteyen herkesin pozitif çıkar. Hamilelik takvimimi de başlatayım Ugur getirir insallah da pozitif çıkarGörünüyor da sonradan cikti kandirmasin beniii
Bakar bence aşılama yaptirmadim hiç pek bilgim yok cnmPeki doktor.yumurtlama tedsvis baslsrmi bakarmi
Ben biraz daha bekliycem kan için cnmCanim ben de Bugun sabah ve akşam iki defa test yaptım ikisinde de sonradan çıktı aşırı silik bi çizgi, aksamkinde bir tik daha belirgindi, ben yarın kan vermeye gitçem sen de ver bence aklına takılmasın insallah isteyen herkesin pozitif çıkar. Hamilelik takvimimi de başlatayım Ugur getirir insallah da pozitif çıkar
İlk bebisimiz olacak duramıyorum heyecandan bekleyemiycem benBen biraz daha bekliycem kan için cnm
Valla benim bugüne kadar ki negatiflerimde hiç silik çizgi çıkmadı 5 saat 10 saat bile beklese hep bembeyazdı.Emin olamıyorum hala yaaa bu çizgiler beni kandırıyoo
Canım hayırlı olsun inşallah herşey güzel gelişir senin adınaKizlar müjde eşim ikna oldu doktora gidicem tedavi icin ama adetim yeni bitti yinede bakanı doktor yumurtlama tedavisi başları hatunlar bi bakın noluryvz13 F fundacicegimm 4body1soul kahvecibaby sabah kahvesi Sevsev12 True white
Tebrikler canım hamilesin bildiğin 2. Çizgi pembe ve çok net bata kaç gün var bu aradaKızlarr Kızlarr bunu 11 se yaptim bakin hele ya neden hemen cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?