- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.401
Güzel haberlerini bekliyoruzCanim ben de Bugun sabah ve akşam iki defa test yaptım ikisinde de sonradan çıktı aşırı silik bi çizgi, aksamkinde bir tik daha belirgindi, ben yarın kan vermeye gitçem sen de ver bence aklına takılmasın insallah isteyen herkesin pozitif çıkar. Hamilelik takvimimi de başlatayım Ugur getirir insallah da pozitif çıkar
Hadi gozun aydin bu kadar stressin icinde bide esin nazini cekip ikna etmissin tebriklerKizlar müjde eşim ikna oldu doktora gidicem tedavi icin ama adetim yeni bitti yinede bakanı doktor yumurtlama tedavisi başları hatunlar bi bakın nolur @yvz13 @fnd054body1soul kahvecibaby @sabah kahvesi Sevsev12 True white
Kizlar müjde eşim ikna oldu doktora gidicem tedavi icin ama adetim yeni bitti yinede bakanı doktor yumurtlama tedavisi başları hatunlar bi bakın nolur @yvz13 @fnd054body1soul kahvecibaby @sabah kahvesi Sevsev12 True white
Ne kadar zaman geçince çıkıyor çizgi canım? Bazı markalar yapıyor öyle. Mesela prediktor falan yapıyor çok bekleyince bakıyorsun bariz çizgi var. Ama buharlasma çizgisi deniyormuş işte ona. Istersen kan testi ver :)Kızlarr Kızlarr bunu 11 se yaptim bakin hele ya neden hemen cikmiyo
Bu 2 saat geçti cikti cnmNe kadar zaman geçince çıkıyor çizgi canım? Bazı markalar yapıyor öyle. Mesela prediktor falan yapıyor çok bekleyince bakıyorsun bariz çizgi var. Ama buharlasma çizgisi deniyormuş işte ona. Istersen kan testi ver :)
Yok kiz sanmıyorum ben adet gelmedi gerçi bugün 7 si gelen giden yok
Cok sonradan cikti cnm yaaTebrikler canım hamilesin bildiğin 2. Çizgi pembe ve çok net bata kaç gün var bu arada
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır.Bu 2 saat geçti cikti cnm
Benim şeyime güven yokValla benim bugüne kadar ki negatiflerimde hiç silik çizgi çıkmadı 5 saat 10 saat bile beklese hep bembeyazdı.
Hayirlisi ama pek sanmıyorumHayırlısı olsun canım inşallah vardır.
Hadii ınsss çizgilerin koyulasir cnmİlk bebisimiz olacak duramıyorum heyecandan bekleyemiycem ben
Hade hayirlisi olsun canim senin adına cok sevindim insallah güzel güzel bebislerin olur.Kizlar müjde eşim ikna oldu doktora gidicem tedavi icin ama adetim yeni bitti yinede bakanı doktor yumurtlama tedavisi başları hatunlar bi bakın nolur @yvz13 @fnd054body1soul kahvecibaby @sabah kahvesi Sevsev12 True white
Dün beraber esimle gittik doktora yumurtlarin az dedi banaBen kendi depresyonundan bahsetmiyom bile
Az önce başka bir topicte daha yazmıştım çörek otu yağı ve çoban cokerteni araştır istersenDün beraber esimle gittik doktora yumurtlarin az dedi banabenden esimden test istediler bakalim bugun cikacak sonuçları
İnsallah birazdan yapcam bi test daha bi tık daha koyu çıkarsa acilde kan vermeyi deniycem, orda verdirmezlerse bu acil bi durum mu diye özele giderim, ne kadardır acaba kan testiHadii ınsss çizgilerin koyulasir cnm
Mart anneleri topigine beraber gidicez bak gorYok kiz sanmıyorum ben adet gelmedi gerçi bugün 7 si gelen giden yok
Napiyor bunlar bebis yumurta mi cogaltuyorAz önce başka bir topicte daha yazmıştım çörek otu yağı ve çoban cokerteni araştır istersen
Insallah canim ben nisana kaldimMart anneleri topigine beraber gidicez bak gor
Ben kisinn yapmistim canim 35 lira aldilar benden sonucta fos cikti iyi ciksaydi icim yanmazdiİnsallah birazdan yapcam bi test daha bi tık daha koyu çıkarsa acilde kan vermeyi deniycem, orda verdirmezlerse bu acil bi durum mu diye özele giderim, ne kadardır acaba kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?