Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki adetim yeni bitti bakarlardı ilaç veririm acaba daha öncede gitmistim bu doktora
Bileymiyorum bebisim ya benim kafa bi milyon sabahtan beri hüngür hüngürüm aklima geldikce. Iki kiz iki erkek cocuk isteyen ben simdi rabbim bi tane versin die olecem artk. Bide yumurta yok nerden yapcam nasil olacak bilemiyorum . Su an aşılamaya karar verdim de doktor ihtimal cok az dedi asilama ile bu yastada ne bilim tüp bebek yapmak dusuncesi beni daha da üzüyor o yuzden hic düşünmek aklima bile getirmek istemiyorum. Su an bunlari yazarken bile göz yaslarima hakim olamiyorum

Buda senin sinavinmis canim..en azindan tup bebek sansin var. Bunu bul amayanda var.arkadasim kokusuna hasret bebeginin tup bebek sansi bile yok...zor bir surec...
Manevi olarak kendini hazirlamalisin.ben iki yavrum var cok sukur ogluma cabuk kavustum ama kizim zor oldu..meryem.suresi okutmustum ikuttugim ay hamile kaldim. Simdi 3.bebegimi istiyorum buda zorluyor aylardir klomen kullaniyorum..yok yok bu ayda meryem suresi okudum kendimi manevi olarak hazirladim

Bende klomen kullandim canim doktorlarin yanlis muayeneden dogru tetkikler yapilmadi icin bosa giden zaman benden gitti . Su doktorlar gorevlerini dogru düzgün yapmiyorlar bakiyorlar hemen klomen veriyorlar ya da catlatma ignesi
Uzuluyorum canim su an ablamlar getirmemek icin korunuyorlar bense hamile kalabilmek icin sekilden sekle giriyorum sacma sapan ilaclar kullaniyorum

Bat 7 temmuz olan kızlar adet geldi mi bende hiç bir şey yok ve benim goguslerim adetten bir hafta önce şişer sonra adet olacağım zaman inerdi ama hala şiş

Kıyamam sana kuzum benim rabbim nasip eder mucize ile canimmm

Bugun dpo 9 ve kan verdim az önce 2.00 çıktı. Dün gebelik testinde saatler sonra çıkan ikinci çizgi vardı ilk defa çıkmıştı beni o umutlandırmıştı ama sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…