- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.421
Oyleymis bir arkadaşımın yumurtası yok denilecek kadar azdı tüp bebek yaptı olmadı sonra bunları içti kendiliğinden olduNapiyor bunlar bebis yumurta mi cogaltuyor
Kiz ins da sanmıyorum ben kendi adimaMart anneleri topigine beraber gidicez bak gor
Elleme bebeye ay rahat birak yigenimiInsallah canim ben nisana kaldim
Nisanda olsunda ben onu icerde sıkıştırır erken yaptirir marta gelirim
Regli gelmeden umidi kesme belki senin testler bozukKiz ins da sanmıyorum ben kendi adimatest net direk ciksa Ok diycem
Önce acili deneyim de yaptıramazsam içim içimi yiyor gideyim de içim rahatlasınBen kisinn yapmistim canim 35 lira aldilar benden sonucta fos cikti iyi ciksaydi icim yanmazdi
Loboquik kız en iyi test dediler aldim hayirlisiRegli gelmeden umidi kesme belki senin testler bozuk
Benimde daha net degil yarin tekrar test yapicam bakalim
Olsa birakacam ama ihtimal düşük iste doktor aşilama dedi ya da tüp bebek dedi tsh da yuksek guatirdan dolayiElleme bebeye ay rahat birak yigenimi
Insallah guzel sonuclar alirsin tatlumÖnce acili deneyim de yaptıramazsam içim içimi yiyor gideyim de içim rahatlasın
Peki adetim yeni bitti bakarlardı ilaç veririm acaba daha öncede gitmistim bu doktoraHade hayirlisi olsun canim senin adına cok sevindim insallah güzel güzel bebislerin olur.
Bileymiyorum bebisim ya benim kafa bi milyon sabahtan beri hüngür hüngürüm aklima geldikce. Iki kiz iki erkek cocuk isteyen ben simdi rabbim bi tane versin die olecem artk. Bide yumurta yok nerden yapcam nasil olacak bilemiyorum . Su an aşılamaya karar verdim de doktor ihtimal cok az dedi asilama ile bu yastada ne bilim tüp bebek yapmak dusuncesi beni daha da üzüyor o yuzden hic düşünmek aklima bile getirmek istemiyorum. Su an bunlari yazarken bile göz yaslarima hakim olamiyorumPeki adetim yeni bitti bakarlardı ilaç veririm acaba daha öncede gitmistim bu doktora
Buda senin sinavinmis canim..en azindan tup bebek sansin var. Bunu bul amayanda var.arkadasim kokusuna hasret bebeginin tup bebek sansi bile yok...zor bir surec...Bileymiyorum bebisim ya benim kafa bi milyon sabahtan beri hüngür hüngürüm aklima geldikce. Iki kiz iki erkek cocuk isteyen ben simdi rabbim bi tane versin die olecem artk. Bide yumurta yok nerden yapcam nasil olacak bilemiyorum . Su an aşılamaya karar verdim de doktor ihtimal cok az dedi asilama ile bu yastada ne bilim tüp bebek yapmak dusuncesi beni daha da üzüyor o yuzden hic düşünmek aklima bile getirmek istemiyorum. Su an bunlari yazarken bile göz yaslarima hakim olamiyorum
Bende klomen kullandim canim doktorlarin yanlis muayeneden dogru tetkikler yapilmadi icin bosa giden zaman benden gitti . Su doktorlar gorevlerini dogru düzgün yapmiyorlar bakiyorlar hemen klomen veriyorlar ya da catlatma ignesiBuda senin sinavinmis canim..en azindan tup bebek sansin var. Bunu bul amayanda var.arkadasim kokusuna hasret bebeginin tup bebek sansi bile yok...zor bir surec...
Manevi olarak kendini hazirlamalisin.ben iki yavrum var cok sukur ogluma cabuk kavustum ama kizim zor oldu..meryem.suresi okutmustum ikuttugim ay hamile kaldim. Simdi 3.bebegimi istiyorum buda zorluyor aylardir klomen kullaniyorum..yok yok bu ayda meryem suresi okudum kendimi manevi olarak hazirladim
Senin bat nezamandi canim bariz var senin tesste 2.cizgi.belki kucuktur dahaBu 2 saat geçti cikti cnm
Canim moralini bozmayayim ama Laboquick geçen ay bende de geç iki çizgi çıkarıyordu ama 4_5 saat sonra çıkıyordu bir de her testte çıkmıyordu sonra 4 gün gecikmeli adet oldum. Belki benimki kimyasal oldu onu da bilemiyorum.Loboquik kız en iyi test dediler aldim hayirlisi
Ettim şükür canım yacanım gözünaydın hadi adamı ikna ettin helal olsunbir git bakalım ne diyecek neye bakacak
Kıyamam sana kuzum benim rabbim nasip eder mucize ile canimmmBileymiyorum bebisim ya benim kafa bi milyon sabahtan beri hüngür hüngürüm aklima geldikce. Iki kiz iki erkek cocuk isteyen ben simdi rabbim bi tane versin die olecem artk. Bide yumurta yok nerden yapcam nasil olacak bilemiyorum . Su an aşılamaya karar verdim de doktor ihtimal cok az dedi asilama ile bu yastada ne bilim tüp bebek yapmak dusuncesi beni daha da üzüyor o yuzden hic düşünmek aklima bile getirmek istemiyorum. Su an bunlari yazarken bile göz yaslarima hakim olamiyorum
gözün aydın canım inşallah her şey gönlünce olur :) tedavi hakkında benim de pek bilgim yok canısıPeki doktor.yumurtlama tedsvis baslsrmi bakarmi
Olmasa 3 günde geçse çıkmıyor canım çok net çıkmış kendi çizgisi değildik barizCok sonradan cikti cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?