Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt tohumu otu ile hamile kalanları bi araştır istersen canım

Bugun dpo 9 ve kan verdim az önce 2.00 çıktı. Dün gebelik testinde saatler sonra çıkan ikinci çizgi vardı ilk defa çıkmıştı beni o umutlandırmıştı ama sonuç hüsran
Hayırlısı olsun canım üzülme Vakti saatini bekliyordur gelmek için

Prowomen kullanıyorum yumurta kalitesini artırsın diye.dr önermişti kurtajdan sonra.. adetten sonra neredeyse yeni bata kadar kasik ağrım ve akıntı devam ediyor bunu icmeye basladgimdan beri..belki arada başka yumurtaya denk gelmisizdir

Hadi gozun aydin bu kadar stressin icinde bide esin nazini cekip ikna etmissin tebrikler
Ay daha doğrusu oğlumun sihirli sozcukleri sayesinde ikna oldu dün akşam kizim küçük kızımla uyuyodu oğlumu yatağına koyduk döndü babasına baba neden benimde ikizim yok (ikizden kastı erkek kardeş)bende onunla yatardım onunla oynardım baba dedi babası hemen bana dönüp git bi su doktoruna bakalım ne diycek dedi ay ben bi mutlu oldum ama şimdi tek dusuncem acaba adetim yeni bitti giderken ilaç baslsrmi yumurtlama tedavisine

Can
Canım yumurta tedavisi için adetin 3. Günü başlıyosun klomen kullanmaya bu ay dışarıdan yumurta kalitene çatlamasına bakar belki önümüzde ki adetin 3. Günü tedavine başlatır

Benim bat bugün yumrtlamann 15.günü ..gelen giden yok..5 kala tek çizgiydi bugün yine yapcm yaa.. hiç belirti de yok ki

Benimde bu gün yumurtlamadan sonraki 14. Günüm
Testler hep negatif
Dediğiniz gibi sonradan çıkan o garip silik çizgi beni çıldırttı
Çok fazla belirtim vardı demek hepsi psikolojikmiş meğer..
Kan verdim 0.26 çıktı
Bitti bu ay...

Bende bugün adet olmadim gene benimde sonradan cikiyo demekki bende de yok bu ay

Hayırlısı olsun canm her ay yeni umutlar demek..inşallah doğru zamanda hayırlısı olacak hepimiz için.

Bende bugün adet olmadim gene benimde sonradan cikiyo demekki bende de yok bu ay

Yok tatlım seninki gibi bariz hiç çıkmadı
Ne zaman yapacaksın test
Ben senden umutluyum
Benimkileri ben çok kurcaladım görxem diye gözümü şaşı beş ettim ışıklara tuttum filan kendim kaşındım yani seninki öyle değilki...

Bak kuzum testime ben biraz kendi kendime gelin güvey oldum yani
neyse iyiki kan vermişim yoksa bu tuhaf şekle bakar bakar kurardım
İbret olsun bari
Bu testten sonra kan verdim 0,26 çıktı hanımlar demekki böyle şekillere kanmamak şazım

Ama seninki böyle değil tatlım senin testin çok daha bariz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…