- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.461
Bariz de sonradan çıkarsa dikkate almayın yaziyo yaEki Görüntüle 2166279 Bak kuzum testime ben biraz kendi kendime gelin güvey oldum yani
neyse iyiki kan vermişim yoksa bu tuhaf şekle bakar bakar kurardım
İbret olsun bari
Bu testten sonra kan verdim 0,26 çıktı hanımlar demekki böyle şekillere kanmamak şazım
Ama seninki böyle değil tatlım senin testin çok daha bariz..
Hah benimkide dun sonrada cikti 3 gun once yaptigim bembeyaz duruyo yarin tekrar denicem bakalim nolucak.Ama benim genel olarak sorunum yok ben bu ay bayada calistim umitliyim bakalimBariz de sonradan çıkarsa dikkate almayın yaziyo ya
Genel sorun derken bende de yok cnm maşallah diyimHah benimkide dun sonrada cikti 3 gun once yaptigim bembeyaz duruyo yarin tekrar denicem bakalim nolucak.Ama benim genel olarak sorunum yok ben bu ay bayada calistim umitliyim bakalim
Aman olmasin zaten sorun yokken olmuyo bide sorun olsa nolacak bilmiyomGenel sorun derken bende de yok cnm maşallah diyim
Canım yaaaaa öyle deme çok zor evet ama erşeyin bir sırası bir nasibi var.Eğer bu bebeklerin yiyeceği bir lokma ekmek varsa bu dünyada elbet geleceklerdir.Bizler biiraz sabredeceğiz emek vereceğiz.Bizede düşn pay bu ama eminimki Allah ım en güzel zamanda en hayırlısını verecektir.Kızlar ben çok kötüyüm ya...bazı konuları görüyorum korunmadiklari ilk ay hamile kalanlar... evlendikleri ilk ay hamile kalanlar...korunmalarına rağmen hamile kalanlar... Ve az önce de ikizlerinin kalp atışını dinleyen annenin videosu ve benim gözyaşlarım hem kadının duygusuna eşlik etmek için dökülen gözyaşlarım hemde kendi içimdeki bebek hasretinden akan gözyaşlarım çok duygusal um cok
Amin canım inşallahCanım yaaaaa öyle deme çok zor evet ama erşeyin bir sırası bir nasibi var.Eğer bu bebeklerin yiyeceği bir lokma ekmek varsa bu dünyada elbet geleceklerdir.Bizler biiraz sabredeceğiz emek vereceğiz.Bizede düşn pay bu ama eminimki Allah ım en güzel zamanda en hayırlısını verecektir.
P.tesiye kadar gecikmen olacak kanda cikar ins.guzel haberi verirsinİnş test de çıkması gerekmiyomi
Bence bu konulardan uzak dur izleme okuma.zaten iyi olmayan psikolojini iyice bozarsinKızlar ben çok kötüyüm ya...bazı konuları görüyorum korunmadiklari ilk ay hamile kalanlar... evlendikleri ilk ay hamile kalanlar...korunmalarına rağmen hamile kalanlar... Ve az önce de ikizlerinin kalp atışını dinleyen annenin videosu ve benim gözyaşlarım hem kadının duygusuna eşlik etmek için dökülen gözyaşlarım hemde kendi içimdeki bebek hasretinden akan gözyaşlarım çok duygusal um cok
Oylemi diyosun cnm benim teşekkür ederim iyi niyetin icinP.tesiye kadar gecikmen olacak kanda cikar ins.guzel haberi verirsin
Bencede benim iki testimde sonradan cikti..yarin adetim gelmezse. Pazartesi hemen kan vericemKimse inanmasın o sonradan çıkan silik çizgilere insani mahvediyor
Ins canim Rabbim gonlune gore versinAyyyy cok heyecanliyim ama.benim umudum yumurtlamadan beri olan kasik agrim ve siskinligim ve akintim biraz farli en onemlisi de adet gunum oncesinde benim kahverengi akintilarim olurdu onlar gelmedi...insallah sonu hayirli olur
Canım klomen tedavisine adetin 3. Günü başlanılır. Ben 3 kez kullandım klomen ordan biliyorumyvz13 canm adetim dün bitti pazartesi doktra gitsem bana klomen tadavisi baslsrmi acaba sen bilirsin canm
Versede bi sonraki adetinde baslayabilirsin canim en erkenyvz13 canm adetim dün bitti pazartesi doktra gitsem bana klomen tadavisi baslsrmi acaba sen bilirsin canm
Hım anladım cnm sanki biyrden duymstm istediğin bir zaman başlayabilirsin diyeVersede bi sonraki adetinde baslayabilirsin canim en erken
Ben bu ay ucuncu kezdir kullandim klomen.hepsindede 5.gun basladim hatta bu ay hormon testime 5.gun bakti doktorumHım anladım cnm sanki biyrden duymstm istediğin bir zaman başlayabilirsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?