Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bariz de sonradan çıkarsa dikkate almayın yaziyo ya

Kızlar ben çok kötüyüm ya... bazı konuları görüyorum korunmadiklari ilk ay hamile kalanlar... evlendikleri ilk ay hamile kalanlar...korunmalarına rağmen hamile kalanlar... Ve az önce de ikizlerinin kalp atışını dinleyen annenin videosu ve benim gözyaşlarım hem kadının duygusuna eşlik etmek için dökülen gözyaşlarım hemde kendi içimdeki bebek hasretinden akan gözyaşlarım çok duygusal um cok

Canım yaaaaa öyle deme çok zor evet ama erşeyin bir sırası bir nasibi var.Eğer bu bebeklerin yiyeceği bir lokma ekmek varsa bu dünyada elbet geleceklerdir.Bizler biiraz sabredeceğiz emek vereceğiz.Bizede düşn pay bu ama eminimki Allah ım en güzel zamanda en hayırlısını verecektir.

Amin canım inşallah

Bence bu konulardan uzak dur izleme okuma.zaten iyi olmayan psikolojini iyice bozarsin

Ayyyy cok heyecanliyim ama.benim umudum yumurtlamadan beri olan kasik agrim ve siskinligim ve akintim biraz farli en onemlisi de adet gunum oncesinde benim kahverengi akintilarim olurdu onlar gelmedi...insallah sonu hayirli olur

Ayyyy cok heyecanliyim ama.benim umudum yumurtlamadan beri olan kasik agrim ve siskinligim ve akintim biraz farli en onemlisi de adet gunum oncesinde benim kahverengi akintilarim olurdu onlar gelmedi...insallah sonu hayirli olur
Ins canim Rabbim gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…