Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu konulardan uzak dur izleme okuma.zaten iyi olmayan psikolojini iyice bozarsin
Ya öyle yapmaya çalışıyorum genelde ama konuyu başka birşey sanıyorum bı bakıyorum içinden böyle yorumlarda çıkıyor yada bana da umut olsun diye okuyorum ama hic gebe kalamayan biri olarak acaba hiç olmayacak mı diyorum sonra neyse her adet olduğumda tekrar ümitle bekliyorum canım Allah dan umit kesilmez

Yani onun haricinde kullanılmıyor herhalde
Benim bildigim kadariyla ve doktor bana verdikten sonra arastirdigim kadariyla malesef kullanilmiyor canim.cunku yumurta olusumu adetliyken basliyor klomen yumurta buyutmek ve cogaltmak icin kullanildigi icin bu donemde kullanilmasi gerekiyor

Benim bildigim kadariyla ve doktor bana verdikten sonra arastirdigim kadariyla malesef kullanilmiyor canim.cunku yumurta olusumu adetliyken basliyor klomen yumurta buyutmek ve cogaltmak icin kullanildigi icin bu donemde kullanilmasi gerekiyor
Hımmm anladım canım pazartesi 7 gün olcak adetin olmaz demi 2 günde olsa vermez heralde

Benimkisi de aynen böyleydi dün iki testim de bende de 2.00 çıktı kopyası benimkisinin

yvz13 canm adetim dün bitti pazartesi doktra gitsem bana klomen tadavisi baslsrmi acaba sen bilirsin canm

adetin 3,4, yada 5. günü başlarsın
ilaçta tavsiye edilen 5. gün
genelde 3. gün başlanır
dr um bana 4. gün başlattı
dr un karar vericektir canım

Kızlar yumurtlama günüm yarın görünüyor ama ben oğluma adetin 10 yada 11. Günü hamile kalmıştım tek ilişkiydi ondan biliyorum.bugün 12. Günü 10. Gün ki ilişkiden beri kasıklarım ağrıyor hatta bugünki çalışmama engel olacak kadar ağrım vardı belime de vuruyor akıntım falan yok neden olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…