- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.481
Ya öyle yapmaya çalışıyorum genelde ama konuyu başka birşey sanıyorum bı bakıyorum içinden böyle yorumlarda çıkıyor yada bana da umut olsun diye okuyorum ama hic gebe kalamayan biri olarak acaba hiç olmayacak mı diyorum sonra neyse her adet olduğumda tekrar ümitle bekliyorum canım Allah dan umit kesilmezBence bu konulardan uzak dur izleme okuma.zaten iyi olmayan psikolojini iyice bozarsin
Yani onun haricinde kullanılmıyor herhaldeBen bu ay ucuncu kezdir kullandim klomen.hepsindede 5.gun basladim hatta bu ay hormon testime 5.gun bakti doktorum
Benim bildigim kadariyla ve doktor bana verdikten sonra arastirdigim kadariyla malesef kullanilmiyor canim.cunku yumurta olusumu adetliyken basliyor klomen yumurta buyutmek ve cogaltmak icin kullanildigi icin bu donemde kullanilmasi gerekiyorYani onun haricinde kullanılmıyor herhalde
Hımmm anladım canım pazartesi 7 gün olcak adetin olmaz demi 2 günde olsa vermez heraldeBenim bildigim kadariyla ve doktor bana verdikten sonra arastirdigim kadariyla malesef kullanilmiyor canim.cunku yumurta olusumu adetliyken basliyor klomen yumurta buyutmek ve cogaltmak icin kullanildigi icin bu donemde kullanilmasi gerekiyor
Benimkisi de aynen böyleydi dün iki testim de bende de 2.00 çıktı kopyası benimkisininEki Görüntüle 2166279 Bak kuzum testime ben biraz kendi kendime gelin güvey oldum yani
neyse iyiki kan vermişim yoksa bu tuhaf şekle bakar bakar kurardım
İbret olsun bari
Bu testten sonra kan verdim 0,26 çıktı hanımlar demekki böyle şekillere kanmamak şazım
Ama seninki böyle değil tatlım senin testin çok daha bariz..
yvz13 canm adetim dün bitti pazartesi doktra gitsem bana klomen tadavisi baslsrmi acaba sen bilirsin canm
Hımmm anladım canım pazartesi 7 gün olcak adetin olmaz demi 2 günde olsa vermez heralde
Ama klomen değil femara baslancaksen kendin başla o zaman gecikeceksin çünkü
Ama klomen değil femara baslancak
Verir ama derki gelecek ayki adetinde kullan derHımmm anladım canım pazartesi 7 gün olcak adetin olmaz demi 2 günde olsa vermez heralde
Tebrikler cnmEki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
Tesekkur ederim darisi basinaTebrikler cnm
Tebrikler canimm.Eki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
Öyle yapayım artık gideyim bakalım ne diycek kuzum yaVerir ama derki gelecek ayki adetinde kullan der
Sen ne kadar suredir deniyordun canimÖyle yapayım artık gideyim bakalım ne diycek kuzum ya
Tesekkur ederim arkadasim darisi basina inshepiniz ins tez zamanda guzel haber verirsinizTebrikler canimm.
Çoook tebrik ederimmm çok şükürTesekkur ederim arkadasim darisi basina inshepiniz ins tez zamanda guzel haber verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?