Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz test de cikmiyo yoksa gelsin yani
Yarin tekrar kan verbakalim
Gecende yazmistim
Benim bi tanidigim ne kadar idrar testi yaptiysa negatifti regli olmadi tekrar idrar testi yine negatif kan verdi kanda cikti.idrarda kesinlikle cikmadi.Cocugu kocaman oldu oglu oldu.belki sendede boyle bir durum olabilir

Ilk sen gormustun sahin gibi gozun var canim masallah ins sende tez zamanda istediklerine kavusursun hakkimizda hayirlisi olsun ins
Evet kuzum ilk ben gördüm kendimden hariç herkeste goruyom2oyle bi yeteneğim varmış sonradan öğrendim kuzum dilerim sağlıkla kucağına al dilerim rabbim bi güzel duyguyu banada isteyen herkesede yaşatır kuzum benim 3. Olcakti demi senin

Amin canim
Evet benim 3.olacak Allah nasip kismet ederse.
Henuz sadece esime soyledim 3-4 aylik olana kadar kizkardesimle annemle bile paylasmayi dusunmuyorum.Sagligi bi belli olsun riskli donemi atlatim sonra direkt cinsiyetiyle beraber derim ki karnim sismeye baslar annem anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…