- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.501
3 yıldır kuzum ama 2 kere tedavi oldum klomen son gittiğimde doktor ilacı degistitcez demişti dahada gidemedimSen ne kadar suredir deniyordun canim
Eki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
Amin darisi sana ve tum kiymetini bilecek olanlara inscanııııım gözünaydınRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Gelmedi bugunde bekliyorumTesekkur ederim darisi basina
Senin regli noldu gelmedi degil mi
Hayirli olsun canim benimde bata 5 gun kala testte cikti.sevindim senin adinaEki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
Bekleme gelmicek o adetGelmedi bugunde bekliyorum
Oylemi diyosun cnm benim ya test de cikmiyoBekleme gelmicek o adet
Sonradan cikiyor ya testinde.hic belirtin yokmu canim adetin gecikirmiydiOylemi diyosun cnm benim ya test de cikmiyo
Bekleme ay niye bekliyosun gelmesinGelmedi bugunde bekliyorum
Canim gözün aydın tebrik ediyorum seni Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzuuummEki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Kiz test de cikmiyo yoksa gelsin yaniBekleme ay niye bekliyosun gelmesin
Hayır cnm.gününden önce gelirdi hep belirti dikkat etmiyorum kiSonradan cikiyor ya testinde.hic belirtin yokmu canim adetin gecikirmiydi
Amin canim ayni sekilde sende ins mart topigi annelerinde beraberizCanim gözün aydın tebrik ediyorum seni Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzuuumm
Ilk sen gormustun sahin gibi gozun var canim masallah ins sende tez zamanda istediklerine kavusursun hakkimizda hayirlisi olsun ins4body1soul canimmm maşallah gözün aydın testin resmen ben burdayım diyor yarın ilk iş kan ver canm hayırlı olsun kuzum
Yarin tekrar kan verbakalimKiz test de cikmiyo yoksa gelsin yani
İnş cnm sagolYarin tekrar kan verbakalim
Gecende yazmistim
Benim bi tanidigim ne kadar idrar testi yaptiysa negatifti regli olmadi tekrar idrar testi yine negatif kan verdi kanda cikti.idrarda kesinlikle cikmadi.Cocugu kocaman oldu oglu oldu.belki sendede boyle bir durum olabilir
Evet kuzum ilk ben gördüm kendimden hariç herkeste goruyom2oyle bi yeteneğim varmış sonradan öğrendim kuzumIlk sen gormustun sahin gibi gozun var canim masallah ins sende tez zamanda istediklerine kavusursun hakkimizda hayirlisi olsun ins
Canım bugün yaptın mı varsa daha çabuk çıkar bugünİnş cnm sagol
Amin canimEvet kuzum ilk ben gördüm kendimden hariç herkeste goruyom2oyle bi yeteneğim varmış sonradan öğrendim kuzumdilerim sağlıkla kucağına al dilerim rabbim bi güzel duyguyu banada isteyen herkesede yaşatır kuzum benim 3. Olcakti demi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?