Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bende snein gibi dusunuyorum zaten kv eltiler görümceler annemler falan uzagiz birbirimize bende sadece eşimle paylaşırım insallah digerleride karnim sistiginde bilsinler istiyorum peki kuzum bi tedavi falan oldunmu yokda ovu testlerimi kullandın ne yaptın ayy valla okadar çok sevndmki ama ben eşime değişik bir sürprizler haber vermeyi dusunuyorum nasip olurda

4 ay oldu ben ugrasali.ilk ay olmayinca 3 aydir klomen kullaniyordum.Bu ayda artik tak etti canima her ay ben bu adamin nazini kaprisini mi cekecem diye en azindan bir ay cekeyim dedim reglinin 8.gununden itibaren 16.gune kadar gun asiri iliski oldu ama zorla.Sanki ben erkegim o kadin yok boyle bisey.Simdi ben kaciyom isim bitti ya nasilsa o pesimde
Ovu testi falan kullanmadim bide ona mi para verim hergun yapim gitsin dedim
Uc gundur halsizlik vardi hic is yapamiyordum bugun mide bulantimda basladi.Benim hamileliklerim sorunlu geciyo hep hastanede ins bu kez oyle olmaz

Hayırlı olsun tatlım

Kızlar bat 5 belirti olan var mi benim sadece kasımlarım da sızıntı var
Adete 1 hafta kala göğüslerim dokunamıyordum ama suan yok umarim
Kırmızılı park görmem

4body1soul Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah bat ne zaman belirtin var mi
Saol darisi basina insallah
Bat 14 temmuz
3 gundur sadece cok halsizim normalde kipir kipir hic oturmayan biriyim simdi ise surekli halsiz uyumak istiyorum yatiyorum uyayamiyorum.Kipirdayacak halim yok.Bugun sabahtan beride bulantim var

Saol darisi basina insallah
Bat 14 temmuz
3 gundur sadece cok halsizim normalde kipir kipir hic oturmayan biriyim simdi ise surekli halsiz uyumak istiyorum yatiyorum uyayamiyorum.Kipirdayacak halim yok.Bugun sabahtan beride bulantim var
Bende aynı durumdayım canım benim bat 15 temmuz benimki geç dolledöllenme olduğu için ben heveslenemiyorum ama hic adet belirtim yok

Kızlar benimde sabah ki testim bu temizlik felan derken anca atabildim negatuf ama hiç adet belirtim yok goguslerim hiç bir ay olmadığı kadar uzun zamandır sis hala geçmedi ya başka şeyler den supheleniuirum artık yarın sabah doktora gidecegim inşallah bir aksilik cikmaz

Eklentiler

• IMG_20180708_132302.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…