- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.521
Canm bende snein gibi dusunuyorum zaten kv eltiler görümceler annemler falan uzagiz birbirimize bende sadece eşimle paylaşırım insallah digerleride karnim sistiginde bilsinler istiyorum peki kuzum bi tedavi falan oldunmu yokda ovu testlerimi kullandın ne yaptın ayy valla okadar çok sevndmki ama ben eşime değişik bir sürprizler haber vermeyi dusunuyorum nasip olurdaAmin canim
Evet benim 3.olacak Allah nasip kismet ederse.
Henuz sadece esime soyledim 3-4 aylik olana kadar kizkardesimle annemle bile paylasmayi dusunmuyorum.Sagligi bi belli olsun riskli donemi atlatim sonra direkt cinsiyetiyle beraber derim ki karnim sismeye baslar annem anlar
Tatlimbat günün ne zaman ilk çocuklu olcakBugunu de atlatirsam yarin ilk isim kan vermeye gidicem...allahim ne olur saglikla insallah. Herkese
Benim bu ay da kaldı canim dünkü kan testim negatifti ovulasyonun 9.gunuydu dün umutlarım diğer aya kaldıAmin canim ayni sekilde sende ins mart topigi annelerinde beraberiz
4 ay oldu ben ugrasali.ilk ay olmayinca 3 aydir klomen kullaniyordum.Bu ayda artik tak etti canima her ay ben bu adamin nazini kaprisini mi cekecem diye en azindan bir ay cekeyim dedim reglinin 8.gununden itibaren 16.gune kadar gun asiri iliski oldu ama zorla.Sanki ben erkegim o kadin yok boyle bisey.Simdi ben kaciyom isim bitti ya nasilsa o pesimdeCanm bende snein gibi dusunuyorum zaten kv eltiler görümceler annemler falan uzagiz birbirimize bende sadece eşimle paylaşırım insallah digerleride karnim sistiginde bilsinler istiyorum peki kuzum bi tedavi falan oldunmu yokda ovu testlerimi kullandın ne yaptın ayy valla okadar çok sevndmki ama ben eşime değişik bir sürprizler haber vermeyi dusunuyorum nasip olurda
Ins canim benim 3. Cocuk olacak ama inan farki yokmus ilki kadar heyecanliyim hepiniz yasayin insBende gebelik takvimi koyayim. Belki ugur getirir.
Ins hayirli mutlu haberlerle gelirsinBugunu de atlatirsam yarin ilk isim kan vermeye gidicem...allahim ne olur saglikla insallah. Herkese
Ay ben seni hamile saniyorum senin test cift cizgi degilmiydiBenim bu ay da kaldı canim dünkü kan testim negatifti ovulasyonun 9.gunuydu dün umutlarım diğer aya kaldı
Hayırlı olsun tatlım4 ay oldu ben ugrasali.ilk ay olmayinca 3 aydir klomen kullaniyordum.Bu ayda artik tak etti canima her ay ben bu adamin nazini kaprisini mi cekecem diye en azindan bir ay cekeyim dedim reglinin 8.gununden itibaren 16.gune kadar gun asiri iliski oldu ama zorla.Sanki ben erkegim o kadin yok boyle bisey.Simdi ben kaciyom isim bitti ya nasilsa o pesimde
Ovu testi falan kullanmadim bide ona mi para verim hergun yapim gitsin dedim
Uc gundur halsizlik vardi hic is yapamiyordum bugun mide bulantimda basladi.Benim hamileliklerim sorunlu geciyo hep hastanede ins bu kez oyle olmaz
Valla tatlım kalkicam sı.di kalkabilirsem tabi süpürge tutucak silecem toz alicam çamaşır asicam ufak tefek işler varNapiyosunuz kizlar
Saol darisi basina insallah4body1soul Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah bat ne zaman belirtin var mi
Bende aynı durumdayım canım benim bat 15 temmuz benimki geç dolledöllenme olduğu için ben heveslenemiyorum ama hic adet belirtim yokSaol darisi basina insallah
Bat 14 temmuz
3 gundur sadece cok halsizim normalde kipir kipir hic oturmayan biriyim simdi ise surekli halsiz uyumak istiyorum yatiyorum uyayamiyorum.Kipirdayacak halim yok.Bugun sabahtan beride bulantim var
az önce midem fena oldu ögürmekten mahvoldum uzaniyorum canim sen napiyorsunNapiyosunuz kizlar
Benimde bütun isler duruyo halim yok kalkip yapmaya.agrimda var midem kötu yatiyorum öyleValla tatlım kalkicam sı.di kalkabilirsem tabi süpürge tutucak silecem toz alicam çamaşır asicam ufak tefek işler var
Canım tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?