- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.541
Kıyamam canisi ya insallah bebisin müjdesidir bu halsizlik mide ağrılarıBenimde bütun isler duruyo halim yok kalkip yapmaya.agrimda var midem kötu yatiyorum öyle
Tevrikler darısı başımızaEki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
Ins hamilesindir canim test yaparsan haber verBende aynı durumdayım canım benim bat 15 temmuz benimki geç dolledöllenme olduğu için ben heveslenemiyorum ama hic adet belirtim yok
Ins arkadasim herkes yasasin bu duyguyu ins
Bat ne zamandi seninKızlar benimde sabah ki testim bu temizlik felan derken anca atabildim negatuf ama hiç adet belirtim yok goguslerim hiç bir ay olmadığı kadar uzun zamandır sis hala geçmedi ya başka şeyler den supheleniuirum artık yarın sabah doktora gidecegim inşallah bir aksilik cikmaz
Saol tsk ederim canim Allah kiymetini bilecek herkese nasip etsin insCanım tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
Kizzzzz ins falan yok kiz zaten hamisKıyamam canisi ya insallah bebisin müjdesidir bu halsizlik mide ağrıları
Amin ins senin bat ne zaman mutlu haber verirsin ins sendeTevrikler darısı başımıza
Benim düzensiz adet pko luyum yumurtlama testime göre dün adet olmam lazımdı ama yumurtam çatlamadi mi ne oldu bilmiyorumBat ne zamandi senin
Hamilemi ayol.bilemedim ben allah bagislasin versinKizzzzz ins falan yok kiz zaten hamis
Canım Allah hayırlısını versin inşallah en kısa zamandaKimse inanmasın o sonradan çıkan silik çizgilere insani mahvediyor
Aaa aynen kahvaltıdan sonra istifra ettimaz önce midem fena oldu ögürmekten mahvoldum uzaniyorum canim sen napiyorsun
Ayy gözün aydın inşallah güzel çıkar kan sonucun da bariz zaten deEki Görüntüle 2166441 Eki Görüntüle 2166440 Eki Görüntüle 2166441 Kizlarrrrrrrrrrrrrr
Yarin bana kan verme yolu gözüktü.Bat 6 gunum var ve simdi yaptigim test cift cizgi hemen cikti epey silikte olsa.
Kararliyim goturucem seni mart annelerine ha gayretAaa
Aaa aynen kahvaltıdan sonra istifra ettim
Evet cizgi epey belli ins yarin degerin kat kat artmis olur hemen yaz buraya sonuc cikinca.Nerde baktircaksin hcg ye saglik ocaginda miEki Görüntüle 2166518 Ben de son testimi bu sabah yaptım kızlar diğerlerine göre baya silik çizgiyi gördüm sanki inşallah değerim artmış demektir bu 7 çıkmıştı cuma günü kanda yarın sabah tekrar kan verecem hayırlısı
Cuma çift çizgi çıktı o iki test hala çift çizgi olarak duruyor ama dün kan verdim ve 2.00 çıktı yanı negatif. Keşke çift çizgi çıkmasaydı hamile sandım o kadar kendimi sonra hayal kırıklığı boşunaAy ben seni hamile saniyorum senin test cift cizgi degilmiydi
Bakıyorlar canim ben dün baktırdım sıra almaya girdiğin yere söyle gebelik icin kan verecem de direk kayıt alıyor kan vermeye giriyorsun 25 dk da da sonuç çıktı benimKizlar devlet hastanesi acilde bakiyolar mi hcg?
Doktora görünmeden gebelik için sıra veriliyor mu hangi il ben 1 kere gittim acile doktora görünmem lazım dediBakıyorlar canim ben dün baktırdım sıra almaya girdiğin yere söyle gebelik icin kan verecem de direk kayıt alıyor kan vermeye giriyorsun 25 dk da da sonuç çıktı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?