Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora görünmeden gebelik için sıra veriliyor mu hangi il ben 1 kere gittim acile doktora görünmem lazım dedi
İlden ile değişiyor olabilir canim ben Muş tayım Doğu görevinden dolayı malum il merkezdeyim acile gittim dedim gebelik icin kan testi verebiliyor muyuz o da evet kimliği alayım dedi direk sonda kan verme bölümüne geçin kayıt kağıdını verin kan verin dedi

Bende diyarbakırda ikamet ediyorum bakalım
Bakalım bende deniyeceğim doktor sırası beklemek istemiyorum çünkü

Ayakkabimin topugu kiralasiya kadar,corabim yirtilasiya kadar suruyecem ayagimi pesimden hepiniz gelin ins
Ben sana yeni çorap alırım yeni rugan topukluda yeterki götür benide nisan annelerine kuzummmmmmmmm 4body1soul

Hangi okuldasın hocam öğretmendin dimi

Gonlu zengin arkadasim ayni zenginligi cocuk sayisindada yaşa ins kiz bide ikiz ucuz doguruyormussun arkamdan kizma
Valla raziyim olsunda balimmm duacin olurum inan kuzum anının insallah yaşarım toplam bukadar olur ne olcakki

Ayy sorma valla benim eltim sırf kilo almamak için çocuk doğurmuyo ı kocası öluyo çocuk diye diye durumlarda supernotesi zenginler bide ama eltim istemiyo onlarında yaparsa 3.cocuklariolcak ben okadar hasret cekerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…