- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.561
İlden ile değişiyor olabilir canim ben Muş tayım Doğu görevinden dolayı malum il merkezdeyim acile gittim dedim gebelik icin kan testi verebiliyor muyuz o da evet kimliği alayım dedi direk sonda kan verme bölümüne geçin kayıt kağıdını verin kan verin dediDoktora görünmeden gebelik için sıra veriliyor mu hangi il ben 1 kere gittim acile doktora görünmem lazım dedi
Bende diyarbakırda ikamet ediyorum bakalımİlden ile değişiyor olabilir canim ben Muş tayım Doğu görevinden dolayı malum il merkezdeyim acile gittim dedim gebelik icin kan testi verebiliyor muyuz o da evet kimliği alayım dedi direk sonda kan verme bölümüne geçin kayıt kağıdını verin kan verin dedi
Bakalım bende deniyeceğim doktor sırası beklemek istemiyorum çünküİlden ile değişiyor olabilir canim ben Muş tayım Doğu görevinden dolayı malum il merkezdeyim acile gittim dedim gebelik icin kan testi verebiliyor muyuz o da evet kimliği alayım dedi direk sonda kan verme bölümüne geçin kayıt kağıdını verin kan verin dedi
Dene bence şansını canimBende diyarbakırda ikamet ediyorum bakalım
Bakalım bende deniyeceğim doktor sırası beklemek istemiyorum çünkü
Biride beni nisan annelerine gotursunnnnnnnnKararliyim goturucem seni mart annelerine ha gayret
Ayakkabimin topugu kiralasiya kadar,corabim yirtilasiya kadar suruyecem ayagimiBiride beni nisan annelerine gotursunnnnnnnn
Ben sana yeni çorap alırım yeni rugan topukluda yeterki götür benide nisan annelerine kuzummmmmmmmmAyakkabimin topugu kiralasiya kadar,corabim yirtilasiya kadar suruyecem ayagimipesimden hepiniz gelin ins
Allah kimseyi birakmasin burda ins.Ben sana yeni çorap alırım yeni rugan topukluda yeterki götür benide nisan annelerine kuzummmmmmmmm4body1soul
Gonlu zengin arkadasim ayni zenginligi cocuk sayisindada yaşa insBen sana yeni çorap alırım yeni rugan topukluda yeterki götür benide nisan annelerine kuzummmmmmmmm4body1soul
22 si canım yumurtlama dönemindeyim ben dahaAmin ins senin bat ne zaman mutlu haber verirsin ins sende
Hangi okuldasın hocam öğretmendin dimiİlden ile değişiyor olabilir canim ben Muş tayım Doğu görevinden dolayı malum il merkezdeyim acile gittim dedim gebelik icin kan testi verebiliyor muyuz o da evet kimliği alayım dedi direk sonda kan verme bölümüne geçin kayıt kağıdını verin kan verin dedi
Hangi okuldasın hocam öğretmendin dimi[/QUOTE
Aynen canim bi ortaokulda İngilizce öğretmeniyim
Valla raziyim olsunda balimmm duacin olurum inan kuzum anının insallah yaşarımGonlu zengin arkadasim ayni zenginligi cocuk sayisindada yaşa inskiz bide ikiz ucuz doguruyormussun arkamdan kizma
Amin inşallah canimAllah kimseyi birakmasin burda ins.
Son cikan temizleyipte gelsin topigi olur ya biri bi bakiverim der
Ayy sorma valla benim eltim sırf kilo almamak için çocuk doğurmuyo ı kocası öluyo çocuk diye diye durumlarda supernotesi zenginler bide ama eltim istemiyo onlarında yaparsa 3.cocuklariolcak ben okadar hasret cekerkenKizlar ben bu siteye gelene kadar bu kadar cok bebek isteyennoldugunu bilmiyordum acikcasi.Cevremde sadece bir kisinin bebegi olmuyor hasret cekiyor diger tanidiklarim aman aman biz almayalim diye yaka silkiyorlar.
Allah kimseyi evlatla sinamasin.Burda bunu daha iyi anladim
Bende cok istiyorum iki ucuz hayirlisi olsun hakkimizdaValla raziyim olsunda balimmm duacin olurum inan kuzum anının insallah yaşarımtoplam bukadar olur ne olcakki
Aynen tatlım hayırlısı ya benim adetim 2 gün önce bitti 5 gün sürdü ama çok az az gelmisti ve dünden beri baya akintimvar ya beyaz bazen şu gibi bazende kremsi geliyorBende cok istiyorum iki ucuz hayirlisi olsun hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?