- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.581
Kiz ne biliyim hala adet gelmedi yarında bekliyim bakalım tesr böyle çıktı t nin ustunde olsa idi kesin derdim deKararliyim goturucem seni mart annelerine ha gayret
İlk defa böyle bir çizgi gördümKiz ne biliyim hala adet gelmedi yarında bekliyim bakalım tesr böyle çıktı t nin ustunde olsa idi kesin derdim de
Yavrum sen bu testleri nerden alıyım bozukKiz ne biliyim hala adet gelmedi yarında bekliyim bakalım tesr böyle çıktı t nin ustunde olsa idi kesin derdim de
Loboquik kız en iyisi dediler netten aldim bi tane bozuk ciksin ne olmuş :)Yavrum sen bu testleri nerden alıyım bozuk
bu ya canisi
Öğretmenim canım .ilk görev yerim muştuAy benim eşinde muş lu musun neresinde yaptin görev canisi buarada görev neydi
Testin çizgi yeri yanlış yerde imalat hatası bence sen hamilesin 6. Hissim öyle diyor
Benim bugun ama daha regl olmadim. Bakalim olacak gibide durmuyorum. 3.olucak insallah..bende zor hamile kalanlardadim benim tek tupum varTatlimbat günün ne zaman ilk çocuklu olcak
Anacım ne bileyim diğer kırmızı çok yakindaLoboquik kız en iyisi dediler netten aldim bi tane bozuk ciksin ne olmuş :)
Ay 7 gün geçmiş ne sabır hayranım canisi vallaAdetim 7gün gecikti batmalarım da oluyo azıcık yoksa......
bi test yapmaya daha cesaretim yok
Acele etme test icin once saglicakla kucagina al ins sonra test yaparsinAdetim 7gün gecikti batmalarım da oluyo azıcık yoksa......
bi test yapmaya daha cesaretim yok
İnş cnm hislerin ins doğru soyluyodurTestin çizgi yeri yanlış yerde imalat hatası bence sen hamilesin 6. Hissim öyle diyor
Sana yemin ederim kahkaha attım anam sen ne espirilisin kuzum ya ne güzel cıvıl cıvıl ben çatlarım valla 7 gün hemdeAcele etme test icin once saglicakla kucagina al ins sonra test yaparsin
Kiz catlatma bizi yapsana test 7 gun geciken bat mi olur
Bat kac kaldi cnmKızlar ovulaasyon testi 3 gün arka arkaya pozitif çıkarmı?hepsinde de iki çizgi aynı koyulukta.Eşit yani.
Kuzum ne sormuştun sen ben gormedim galiba arada giriyorum çünküNeyse kimse cevap yazmamış.Teşekküerler.
Kuzum 10 gün kaldı.28 günde bir adet görüyorum 15.gün yumurtladım iki kopkoyu çizgi çıktı.ilişki oldu ama 18. gün bugün hala kopkuyo çizgi devam ediyor.Bat kac kaldi cnm
Canısı ovulasyon testim 3 gün oldu hala koyu çift çizgi bebeğimmmKuzum ne sormuştun sen ben gormedim galiba arada giriyorum çünkü
Hımmm valla tatlim belkide daha çatlamamıştır tahminlerimce söylüyorum çünkü ben pek anlamıyom bu ovu testlerden balım ya onuKuzum 10 gün kaldı.28 günde bir adet görüyorum 15.gün yumurtladım iki kopkoyu çizgi çıktı.ilişki oldu ama 18. gün bugün hala kopkuyo çizgi devam ediyor.
Canısı ovulasyon testim 3 gün oldu hala koyu çift çizgi bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?